18. syyskuuta 2017

Nostetaanpa panoksia

Suomen läpidemlaantuneen oikeuslaitoksen mielestä talojen paloturvallisuuden perusteiden kertominen ääneen on yllyttämistä rikokseen, etenkin jos vielä samalla vertailee erilaisista talojen polttamisista seuranneita tuomioita toisiinsa. Tai ainakin silloin, jos kriminaalin nimenä on Markus Jansson. Jos kerran tällä linjalla nyt mennään, niin mennään sitten, selvä se...

Mutta nostetaan kuitenkin vielä panoksia astetta kovemmaksi ja annetaan poliisille, syyttäjille ja oikeuslaitokselle lisää töitä, joita he selvästikin kaipaavat. Kirjoitanpa siis nyt seuraavaa:
Dresdenin terroripommitus oli hieno ja kunnioitusta herättävä ilmestys, mutta toteutus vähän heikko. Ymmärtäkää nyt, että jos aiotte saada asutuskeskuksen tuhottua kunnolla, pitää käyttää fissiopommia (tahi fuusiopommia). Koko asutuskeskus pitää saada kerralla matalaksi ja siviilitappiot tappiin (mallia Hiroshima ja Nagasagi). Parhaiten tämä onnistuu yksittäisellä, hyvin sijoitetulla ja arvaamatta laukaistulla fissiopommilla. Näin asukkaat eivät ehdi suojautua ja paine- ja lämpövaikutus saa tehdä tuhonsa. Suomalaiset S1-luokan väestönsuojat, kun piru vieköön kestävät fissiopommin räjähdyksen miltei vieressäkin, on tärkeää, että väestö ei ehdi suojautua suojiinsa. Vaikka koko asutuskeskusta ei saisikaan tuhottua, seuraava tulipalojen sarja ja jälkisäteily (etenkin pintaräjähdyksessä) tekee alueesta asuin"kelvottoman" pitkäksi aikaa. Koska tuomio on joka tapauksessa sama, terroripommitatteko ilmasta käsin koko kaupungin raunioiksi tuhannella pommikoneella (ei mitään jos satut voittamaan sodan) vai laukaisetteko vain yhden fissiopommin (ei mitään jos satut voittamaan sodan), kannattaa siis samalla vaivalla tehdä jälkimmäinen temppu: Tuomiohan on sama.
Jotta ei nyt suinkaan jätettäisi hommaa näin helpoksi ja pliisuksi, niin nostetaan vielä panoksia vähän lisää toteamalla, että atomipommin valmistusohjeet löytää täältä. Todetaan vielä, että tämän kirjoitukseni julkaisuajankohtaan yhteiskunnallinen ilmapiiri on kiristynyt ja maailmallakin on ihan atomisodan vaara (Korean sekoilut). Tämmöisessä tilanteessa tämmöinen yksityiskohtainen, ohjeita sisältävä kirjoitus on omiaan lisäämään riskiä siitä, että joku rakentaa atomipommin ja räjäyttää sen jossain suomalaisessa asutuskeskuksessa. Vaikka tämän kirjoitukseni sanamuodossa ei suoranaisesti kehoiteta ketään rakentamaan ja räjäyttämään atomipommia suomalaisessa asutuskeskuksessa, on kirjoitus kuitenkin asiayhteys, sävy ja kokonaisuus huomioon ottaen sellainen, että se käsittääkseni rikoslain 17 luvun 1§:n tarkoittamalla tavalla houkuttelee rikoksen tekemiseen. Kirjoitukseni on myös omiaan herättämään pelkoa ja levottomuutta, eli kirjoitus on vaarantanut myös yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Edellä kuvatuilla perusteilla käräjäoikeuden lienee syytä tuomita minut tästäkin kirjoituksesta rikokseen yllyttämisestä. Toivottavasti tuomio on tällä kertaa kovennettua, esimerkiksi maksimituomio 2v ehdotonta, koska nythän sentään yllytetään kokonaisen kaupungin atomipommittamiseen!PS. Tein asiasta itse rikosilmoituksen. Katsotaanpa, mitä seuraa. Kuvankaappaukseni rikosilmoituksestani alla:


PPS. Tuli mieleen, että mahdollisesti myös joukkotuhonnan valmistelu, kiihottaminen kansanryhmää vastaan tms. rikos voi täyttyä. Tästä tulee hauskaa. Jokohan lennän häkkiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti