3. syyskuuta 2017

Janssontuubi starttaa tiistaina 5.9.2017 kello 19:00

Noniin! Nyt on saatu varustus siinä määrin kuntoon, että livelähettely voi alkaa. Pari koelähetystä olen jo toki pitänytkin (tämän ja tämän), jotka on tehty ulkona pienillä partioreissuilla yöelämää ihmetellessäni. Odotan vielä osaa varustuksesta, mutta näillä eväin päästään jo hyvään alkuun. Käyn jossain lähetyksessäni varustusta läpi asiasta kiinnostuneille, kunhan se on kokonaan kasassa, näppäriä vekottimia ja systeemeitä muillekin tubettajille käyttöön otettavaksi...

Janssontuubin aihevalintaa mietin pitkän tovin. Suomessa on jo kasapäin kanavia, joissa seurataan mm. mamutusmokutuksen vastustajien mielenosoituksia ja käsitellään niihin liittyviä tapahtumia ja asioita. Hyvä niin, niitä tarvitaan ehdottomasti, en lainkaan kiistä sitä. Niin ikään kaikki tuntenevat parin hampunhajuisen tyhjäntoimittajan streemit yleisestä lätinästä mamutusmokutuksesta ja viranomaiskusipäisyydestä, sekä muuan kansallismielisiä selkäänpuukottavan mustaparran huonolaatuiset ja sekavat streemit vanhoista asioista. En aio näidenkään kanssa kilpailla katsojista. Tuota kamaa on kanavakaupalla katsottavana sitä haluaville.

Janssontuubi tulee keskittymään ainakin aluksi kulttuurimarxismiin sen eri muodoissaan. Sen ajankohtaisiin ilmiöihin, sen historiaan ja sen taustatekijöihin. Tarkoitus on pohtia kulloinkin sen eri osa-alueita ja niiden vaikutusta meidän yhteiskunnassamme, sekä tarkastella tuoreita tapahtumia kulttuurimarxismiin liittyen. Tämä on välttämätöntä paitsi siksi, että suomeksi ei aihepiirista ole julkaistu juuri mitään ja toisaalta siksi, että ihmisten tulisi vähitellen ymmärtää ns. "isompi kuva" tapahtuvista asioista.

Mamutusmokutus, viranomaiskusipäisyys, homosaatio, hyysäysvaltio, koulujen ja median harrastama aivopesu, jne. ovat kaikki nimittäin vain oireita, ilmiöitä, seurauksia. Eivät itse sairauden syy. Näiden oireiden vastustaminen ja niistä jauhaminen ei pitkällä aikavälillä voi johtaa mihinkään järkevään lopputulokseen. Sairauden perimmäinen syy on paljastettava ja ymmärrettävä, miten se aiheuttaa nämä oireet. Sairauden nimeäminen ja tiedostaminen on ensimmäinen askel siihen, että itse sairautta voidaan hoitaa.

Blogiani ja videoitani seurannut onkin varmasti huomannut, että olen käsitellyt aihepiiriä jo ennenkin, esimerkiksi tässä blogikirjoituksessa ja tässä videossa. Kehoitan vilkaisemaan ne läpi, niin saatte jonkinlaisen kuvan siitä, mistä on kysymys ja mitä tuleman pitää, joskin käsittelen tietenkin hieman noita samoja asioita myös livelähetyksissäni. Ensimmäisen lähetyksen teemana onkin suoraan:"Onko kulttuurimarxismi vain paska salaliittoteoria?"

Tulen jakamaan tulevissa kulttuurimarxismia käsittelevissä jaksoissani kulttuurimarxismin myyrille ja vastustajille asiaankuuluvat palkinnot, jos ja kun saan heidän postiosoitteensa tietooni. Niitä kelpaa sitten esitellä julkisestikin tai pistää vaikka jääkaapin oveen jos häpeää omia tekojaan niin paljon.

Livelähetys on katsottavissa aina suorana
https://www.youtube.com/user/janssonmarkus/live

Videot tulevat livelähetyksen jälkeen katsottaviksi muiden videoiden joukkoon
https://www.youtube.com/user/janssonmarkus/videos/

Studioon voi pistää viestiä chätin kautta, Ricochetilla tai sähköpostitsekin, kaikki ovat auki ja seuraan niitä lähetyksen aikana. Katsotaan, josko otan vielä puhelinnumeronkin käyttöön lähetystä varten... :) 

Tarkoitus on tehdä streemejä joka viikko, mutta käytännön syistä voin joutua harventamaan lähetysaikoja joka toiseen viikkoon. Aika on kuitenkin aina sama, klo 19 tiistaina, riippumatta siitä, mitä Youtuben lähetyssivu asiasta sanoo (siellä on jokin bugi, lähetys näyttää alkavan milloin klo 18, milloin 19, milloin 20 ja milloin 06PM, milloin 07PM ja milloin 08PM...riippuen siitä, milloin sattuu selainikkunan päivittämään).

Toki näiden lähetysten lisäksi livelähetyksiä ja muitakin videoita voi tulla muulloinkin, kuten tähänkin asti ja erikoistilanteiden osalta toki on aina omat aikataulunsa ja järjestelynsä. Ja kun kulttuurimarxismi on aiheena kahlattu tarpeeksi läpi, siirtynen seuraavaan aihepiiriin...jota en vielä halua paljastaa. Joten kannattaa seurata kanavaani Youtubessa, jotta et jää mistään paitsi!

3 kommenttia:


 1. Yhdenvertaisuutta ei ole Suomessa suomalaisille, jollemme sitä opi vaatimaan ja puolustamaan. Nyt toimimme vain matu- ja islaminvaasion rahoittajina. Seppo Lehto Isänmaan Asialla r.y.
  https://yhdenvertaisuutta-ei-ole.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että olet valinnut lähetyksellesi kiinteän ajankohdan. Se varmasti lisää katsojamääriä. Vaikka lähetyksiä voikin katsoa jälkeenpäin, niin silloin ei näe livekommentteja. Varsinkin pitkiä lähetyksiä on ikävä katsoa jälkeenpäin

  VastaaPoista
 3. Buahhahhahhaa. Turun "terroristikin" alkaa näyttää yhä enemmän ja enemmän yksittäiseltä urpolta mitä tarketmmin asiaa tutkitaan. Kyllä nyt putinistisia "maahanmuuttokriitikkoja" kyrsii. Hahhahhaa.

  VastaaPoista