1. syyskuuta 2017

Boikotoikaa Spreadshirt.fi palvelua!


Tein äskettäin blogipostauksen, jossa neuvon, miten voi itse teettää ja tilata MV:n tuotteita. Nyt minulle tulikin viesti eräältä mainostamistani firmoista, että he eivät suostu tuottamaan haluamiani rintanappeja, koska pitävät niitä "epäeettisinä" tai "tekijänoikeudella suojattuina" (mikä on aivan täyttä paskaa, kyseessä on ikivanha meemi). Ts. eivät suostu myymään minulle palvelua X, koska ovat suvakkeja ja minä en ole. Niih.

Kyseinen firma on http://www.spreadshirt.fi. Pysykää kaukana kyseisestä palvelusta. Spreadshirt ei ole ansainnut rahojanne missään tapauksessa, eikä tilanteessa. Älkää ikinä ostako mitään Spreadshirt palvelusta, koska heillä on näköjään halua valikoida asiakkaitansa tällä tapaa - niin valikoikaa itsekin palveluntarjoajanne tällä tapaa sitten. Levittäkää myös tietoa netissä, että Spreadshirt ei ole ostamisen väärti. Ottakaa myös mieluusti yhteyttä ko. puljuun ja sen omistajiin ja kertokaa, miksi ette suostu ko. puljun asiakkaaksi ja kehoitatte muitakin lopettamaan ko. puljun käytön. Pistetään yhdessä Spreadshirts.fi koville tästä hyvästä!

Alla tilaukseni ja näiden suvakkikusipäiden vastaus:


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi helvetti, että pistää vihaksi tämmöinen. Jos oltaisiin minarkiassa niin firmojen olisi pakko myydä kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuotat ilmaista hakukonenäkyvyyttä linkkaamalla tuonne.

Anonyymi kirjoitti...

Kaiken lisäksi pyydät levittämään tietoa asiasta, jollon suvakit ainakin päättävät tilata tuolta. Muutenkin ihmisten muisti on niin huono, että eivät välttämättä jsoskus vuoden päästä muista, että tuo oli se firma jota piti boikotoida. Sitten, kun he googlettavat tuollaisia firmoja, niin heille on jäänyt jollakin tapaa mieleen tuon firman nimi, mutta rivät muista sitä negatiivista asiayhteyttä. Koska nimi kuulostaa tutulta, niin he ajattelevat että se on varmaan suosittu firma. Boikotointi on tehokas silloin, kun kyseessä on usein tilattava tuote. Tuollaisiin harvoin tilattaviin boikotointikampanjat saattavat tuottaa aivan päinvastaisen tuloksen. Ihmiset eivät pistä firman nimeä negatiivisessa mielessä muistiin, jos tilaus ei näytä millään tavalla ajankohtaiselta tai "omalta jutulta"

Anonyymi kirjoitti...

Tosi koville varmaan pistääkin, kun muutama marginaalinen rasistiöyhöttäjä jättää paidan tilaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tiedosta. Laitan mainoksen useille listoille ja sivuille. Saavat varmasti ainakin kymmeniä uusia tilauksia. muutamia aika mukavan kokoisiakin :)