1. syyskuuta 2017

Boikotoikaa Spreadshirt.fi palvelua!


Tein äskettäin blogipostauksen, jossa neuvon, miten voi itse teettää ja tilata MV:n tuotteita. Nyt minulle tulikin viesti eräältä mainostamistani firmoista, että he eivät suostu tuottamaan haluamiani rintanappeja, koska pitävät niitä "epäeettisinä" tai "tekijänoikeudella suojattuina" (mikä on aivan täyttä paskaa, kyseessä on ikivanha meemi). Ts. eivät suostu myymään minulle palvelua X, koska ovat suvakkeja ja minä en ole. Niih.

Kyseinen firma on http://www.spreadshirt.fi. Pysykää kaukana kyseisestä palvelusta. Spreadshirt ei ole ansainnut rahojanne missään tapauksessa, eikä tilanteessa. Älkää ikinä ostako mitään Spreadshirt palvelusta, koska heillä on näköjään halua valikoida asiakkaitansa tällä tapaa - niin valikoikaa itsekin palveluntarjoajanne tällä tapaa sitten. Levittäkää myös tietoa netissä, että Spreadshirt ei ole ostamisen väärti. Ottakaa myös mieluusti yhteyttä ko. puljuun ja sen omistajiin ja kertokaa, miksi ette suostu ko. puljun asiakkaaksi ja kehoitatte muitakin lopettamaan ko. puljun käytön. Pistetään yhdessä Spreadshirts.fi koville tästä hyvästä!

Alla tilaukseni ja näiden suvakkikusipäiden vastaus:


6 kommenttia:

 1. Voi helvetti, että pistää vihaksi tämmöinen. Jos oltaisiin minarkiassa niin firmojen olisi pakko myydä kaikille.

  VastaaPoista
 2. Tuotat ilmaista hakukonenäkyvyyttä linkkaamalla tuonne.

  VastaaPoista
 3. Kaiken lisäksi pyydät levittämään tietoa asiasta, jollon suvakit ainakin päättävät tilata tuolta. Muutenkin ihmisten muisti on niin huono, että eivät välttämättä jsoskus vuoden päästä muista, että tuo oli se firma jota piti boikotoida. Sitten, kun he googlettavat tuollaisia firmoja, niin heille on jäänyt jollakin tapaa mieleen tuon firman nimi, mutta rivät muista sitä negatiivista asiayhteyttä. Koska nimi kuulostaa tutulta, niin he ajattelevat että se on varmaan suosittu firma. Boikotointi on tehokas silloin, kun kyseessä on usein tilattava tuote. Tuollaisiin harvoin tilattaviin boikotointikampanjat saattavat tuottaa aivan päinvastaisen tuloksen. Ihmiset eivät pistä firman nimeä negatiivisessa mielessä muistiin, jos tilaus ei näytä millään tavalla ajankohtaiselta tai "omalta jutulta"

  VastaaPoista
 4. Tosi koville varmaan pistääkin, kun muutama marginaalinen rasistiöyhöttäjä jättää paidan tilaamatta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiedosta. Laitan mainoksen useille listoille ja sivuille. Saavat varmasti ainakin kymmeniä uusia tilauksia. muutamia aika mukavan kokoisiakin :)

  VastaaPoista
 6. löysitkö firman josta sait tilattua tuolla kuvalla, itseänikin kiinnostaisi ?

  Spreadshit ei muuten antanut tilata paitaa jossa Timo "Juudas" Soinin naama ja ruksi vedetty naaman päälle ja teksti : JUUDAS : Sama selitys kuin sinulle tuli...

  Haluaisin tilata tuollaisen paidan ja mennä Sinisten Uuvattien kannattajakorttien keräystilaisuuteen, tulisi varmasti mukavia kommentteja :D  btw, sivujen kommentointi tuntuu toimivan jotenkin huonosti, vanhempiin teksteihin ei voi lähettää lainkaan kommentteja vaan selain tulostaa koko ruudun täyteen roskaa, uudemmissa ei tiedä tuleeko kommentti läpi vai ei, ja selaimen alapalkki vilkkuu oudosti.

  VastaaPoista