6. heinäkuuta 2017

Valtakunnansyyttäjänviraston kosto


Muistanette, kun olin poliisikuulusteluissa viime kesänä ja poliisi löi lisää rikosepäilyjä tiskiin. Näistä rikosepäillyistä virkamiehen väkivaltainen vastustaminen ja julkinen kehoittaminen rikokseen heitettiin kuitenkin pikimiten romukoppaan Rauman syyttäjän toimesta, koska oli selvää, että rikosta ei ollut niiden osalta tapahtunut. Jouluna käytiinkin sitten käräjät jäljelle jääneistä rikosjutuista ja oikeusmurhatuomiohan niistä tuli.

Mutta juttu ei suinkaan lopu tähän, ehei. Kun näet ilmoitin blogissani 13.6.2017, että olin saanut Vaasan hovioikeudelta yksimielisesti käsittelyluvan oikeusmurhacaseeni, niin valtakunnansyyttäjänvirasto päätti välittömästi kostaa tämmöisen oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden vaatimukseni (ehkä jopa mahdollisuuteni) ja 22.6.2017 kaivoi naftaliinista Rauman syyttäjän miltei vuosi sitten roskakoriin heittämän jutun "julkinen kehoittaminen rikokseen". Siitä on nyt sitten syyte tullut ja käräjät ovat tulossa syksyllä. Koston suorittaja on Kalskeen oppilaana toiminut, sananvapautta vastustava apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviainen.

Lisää videolla alla.


PS. Jännästi tulee mieleen taannoinen tapaus, jossa kerroin blogissani löytäneeni todisteita tietokoneeni peukaloinnista ja lavastuksesta - ja kas kummaa, heti viranomainen reagoi siihenkin. Kiva huomata, että viranomaiset lukevat löysät paskat housuissa blogiani ja ovat pakotettuja hätäisesti reagoimaan niihin tosiasioihin, joita minä täällä koko kansalle paljastan. Vaikka ko. reagointi onkin vain kostoa ja kiusantekoa tai selittelyä, se on silti reagointia, joihin ikävät tosiasiat kerta toisensa jälkeen "pakottavat" viranomaiset. Tsetse koirat. Istukaa. Antakaa tassua. Hyvä poika, saatte keksin.

PPS. Mitäs se "virkamiehen väkivaltainen vastustaminen"? Onko sekin vielä takataskussa VKSV:ssä odottamassa, jos vaikkapa hovioikeus kumoaisi oikeusmurhatuomioni? Iskeekö VKSV sen sitten syytteenä ja tuomiona niskaani kostoksi "väärästä" hovioikeuden tuomiosta? Odotamme mielenkiinnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti