31. lokakuuta 2015

Hyväveliverkosto toimii - Ossi Mäntylahti ei saa syytteitä eikä tuomiota


Klassinen esimerkki hyväveliverkoston toiminnasta Suomessa: Kun rikollinen tiedetään, niin rikoskin kyllä löytyy ja myös kääntäen: Kun syytön tiedetään, niin rikostakaan ei kyllä löydy! Sain postitse Helsingin syyttäjänvirastolta papereita, joissa todetaan, että esitutkinta Kokoomuksen Ossi Mäntylahtea vastaan lopetetaan, eikä syytteitä nosteta, vaikka hän toistuvasti herjasi minua törkeästi netissä (huom. tuossa jutussa ei ole koko tarina, vaan se löytyy rikosilmoituksestani).

Surkuhupaisaksi käyvät tietenkin ne perusteet, jolla juttu jätetään silleensä.

Kihlakunnansyyttäjä Toni Pörsti väittää, että Ossi Mäntylahti julkaisi vain yhden viestin - vaikka todellisuudessa Ossi Mäntylahti julkaisi kolmena eri päivänä yhteensä 8 eri viestiä minua herjaten ja näin myös rikosilmoituksestani käy selvästi ilmi! Kihlakunnansyyttäjä Toni Pörsti siis syyllistyy aivan ilmiselvään valehteluun virallisissa asiapapereissaan! AHAHAHAHAHAHHAHAA!

Kihlakunnansyyttäjä Toni Pörsti väittää toisena perusteenaan, että jossain ko. ketjuissa ilmeisesti haistattelin Pauli Uusitalo -nimiselle dhimmille...eli syyttäjän mielestä se, että minä auon päätäni parin kommentin verran jollekin nobodylle tyyliin "Haista vittu idiootti", antaa sitten oikeuden Helsinkiläiselle kokoomuspoliitikolle toistuvasti julkisesti väittää minun olevan "mielisairas" (vaikka itse tämän väitteen kumoan) ja vieläpä niin, että hän väittää minun itse sanoneeni olevani "mielisairas"! HAHHAHAHAHAA!!!


Tekisi mieleni heittää pieni täky tässä Ossi Mäntylahdelle ilmaan ja julkisesti solvata Ossi Mäntylahtea esimerkiksi mielisairaaksi ja väittää, että Ossi Mäntylahti on itse kertonut olevansa mielisairas ja katsoa, mitä siitä seuraisi. En kuitenkaan taida sitä tehdä, sillä tiedämme aivan hyvin, mitä siitä seuraisi: Minä saisin tietenkin syytteet ja tuomion törkeästä kunnianloukkauksesta - vaikka Ossi ei tietenkään saa samasta teosta mitään syytettä eikä tuomiota. Näinhän linkkikiihoituksenkin kanssa oli: Minä saan syytteet niskaani linkin jakamisesta vaikka 40 muuta linkin jakanutta ei edes epäillä rikoksesta. Näinhän uhkailugaten kanssakin oli: Minä saan syytteet niskaani "uhkauksista" vaikka minulle suoria tappouhkauksia lähettäneitä muslimeja ei edes epäillä mistään rikoksesta.

Jännä maa tämä Suomi, kun nimenomaan minun tekemäni mikä tahansa asia on rikos, mutta kenenkään muun tekemänä se - ainakaan minua kohtaan - ei missään nimessä voi olla mikään rikos!!!

Asiasta on tehty asian vaatima kantelu valtakunnansyyttäjänvirastoon, jossa vaadin tutkintaa jatkettavaksi ja syytteitä nostettavaksi Ossia vastaan, sekä ko. tutkinnanjohtajaa Keijo Hyväristä ja ko. syyttäjää Toni Pörstiä saatettavaksi rikosoikeudelliseen vastuuseen valehtelustaan asiaan liittyen. Mutta, kuten jokainen osaa arvata, se ei tietenkään tule johtamaan yhtään mihinkään. Hyväveliverkosto suojelee Kokoomuksen kermaa, keinoilla ja selityksillä millä hyvänsä.
Lisäystä 31.10.2015 klo 9:20
Sain vinkin siitä, että Ossi Mäntylahti syyllistyy ehkä noilla heitoillaan kiihottamiseen kansanryhmää (mielenterveyspotilaat) vastaan. Lähetin seuraavan sähköpostin valtakunnansyyttäjänvirastoon asiasta:
Syyllistyyköhän Ossi Mäntylahti noilla heitoillaan, jotka siis on esitetty täysin julkisesti, KIIHOTTAMISEEN KANSANRYHMÄÄ VASTAAN? 
Hänhän käyttää mielenterveyspotilaista erittäin loukkaavaa, halventavaa ja ennakkoluuloja yllyttävää ilmaisua "mielisairas". Mielenterveyspotilaat jos ketkä ovat syrjitty, avuton ja hyljeksitty kansanryhmä. Tätä stereotypiaa Ossi sanomisillaan yllyttää ja pahentaa entisestään. Voisi olla ymmärrettävää, että joku vanhus kutsuisi mielenterveyspotilaita jossain yhteydessä "mielisairaiksi" tms. mutta vastaavaa ei voida sallia nuorelle miehelle, varsinkaan, kun hän selkeästi oikein "mässäilee" tuolla sanalla "mielisairas" kerta toisensa jälkeen tuolla tapaa! Ottaen huomioon, että Ossi on tunnettu poliitikko, hänen sanoillaan on tavallista enemmän painoarvoa. 
Itse olen psykiatrian puolen sairaanhoitaja ja ollut alalla töissä 10v ja voin vakuuttaa, että mielenterveyspotilaat ovat erittäin haavoittuva, puolustuskyvytön ja jopa vihattu vähemmistöryhmä Suomessa. Suurin "kiitos" siitä kuuluu juuri Ossi Mäntylahden kaltaisille ihmisille, jotka leimaavat, peloittelevat ja syyllistävät mielenterveyspotilaita. Mielenterveyspotilaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja yritetään koko ajan hälventää, mm. tuomalla psykiatrinen hoito terveyskeskusten yhteyteen ja puhumalla avoimesti mielenterveysongelmista. Niin kauan, kun julkisuudessa voidaan esittää kuitenkin tämän tyyppisiä heittoja tunnettujen poliitikkojen suusta, tuo työ valuu kyllä pahasti hukkaan. 
Haluan lisäksi huomauttaa, että mikäli Mäntylahti tai joku muu olisi käyttänyt useissa viesteissään esimerkiksi termejä "mutakuono", "rättipää", "nekru" tms. niin varmasti kiihottaminen kansanryhmää vastaan -teon tunnusmerkistö täyttyisi kirkkaasti. Onko niin, että mielenterveyspotilaat eivät ansaitse samaa suojaa sananvapauden rajattomalta käytöltä, jonka mm. maahanmuuttajat ansaitsevat? Miksi ihmeessä? 
Pyydän kohteliaasti, että valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii asiaa ja tarvittaessa ajaa syytteitä ja muita rikosoikeudellisia seurauksia Ossi Mäntylahtea vastaan. 
Markus Jansson


Lisäystä 31.10.2015 klo 9:25
Alla lähettämäni kantelu valtakunnansyyttäjänvirastoon tutkinnanjohtaja Keijo Hyväristä ja kihlakunnansyyttäjä Toni Pörstiä koskien:
Millä tavalla syyttäjän päätös tai menettely on mielestänne virheellinen ja mihin käsityksenne perustuu?
- Syyttäjä on esittänyt valheellisesti, että Ossi Mäntylahti on julkaissut asiasta yhden viestin. Todellisuudessa Ossi Mäntylahti julkaisi asiasta KOLMENA eri päivänä yhteensä KAHDEKSAN eri viesti, joissa nimitteli minua mm. mielisairaaksi.
- Syyttäjä on sekoittanut asiaan täysin eri henkilön ja allekirjoittaneen käymää keskustelua, joka ei liity millään tapaa Ossi Mäntylahden sanomisiin, eikä tutkittavana olevaan rikosasiaan. 
Mihin toimiin toivotte valtakunnansyyttäjän ryhtyvän asiassa?
- Toivon valtakunnansyyttäjän nostavan asiasta syytteen Ossi Mäntylahtea vastaan tai palauttavan asian takaisin poliisille/syyttäjälle tutkintaa ja syytteiden nostamista varten.
- Toivon lisäksi, että valtakunnansyyttäjä saattaa ko. syyttäjän ja poliisien toiminnan tutkinnan alle, koska on ilmiselvää, että syyttäjä ja poliisi VALEHTELEE TÖRKEÄSTI päätöksessään esitutkinnan rajoittamisasiaan liittyvistä seikoista (1 viesti vs. 8 viestiä jne.). Vaadin tästä teosta rangaistusta ko. syyttäjälle ja poliiseille.

5 kommenttia:

 1. Onpas törkeätä kielenkäyttöä! Mutta mitäpä voi Kokoomuksen edustajalta odottaa?

  Mielenterveysongelmissa ei ole mitään häpeällistä, mutta on se on silti väärin, että väittää jonkun kärsivän niistä, jos hän ei oikeasti niistä kärsi. Puhumattakaan, että vielä valehtelee, että toinen olisi itse kertonut muka kärsivänsä niistä. Törkeää. Toivottavasti valitus menee läpi ja Ossi Mäntylahti saa tuomionsa.

  VastaaPoista
 2. Jansson kannattaa läheisteni raiskaamista. Tämä todistaa hänen mielisairautensa.

  VastaaPoista
 3. > Pauli Uusitalo sanoi...
  > Jansson kannattaa läheisteni raiskaamista. Tämä todistaa
  > hänen mielisairautensa.

  Höpöhöpö. Opettele lukemaan.

  VastaaPoista
 4. Miksi sensuroit kmmenttini? Tähänkö tää nykypäivän sensuuri on mennyt, että mielenterveyspotilas ei saa edes blogiin kommentoida ilman että joku kaltaisesi sen sensuroi? Ja sitten vielä kehtaat väittää olevasi meidän mt-ongelmaisten puolella??! KaksinaismoralismiaKO?

  VastaaPoista
 5. "Rasisminvastainen yhdistys vapautti woke-kulttuuria kritisoineen toiminnanjohtajan tehtävistään"

  "Rasismin ja muukalaispelon vastainen yhdistys Rasmus ry on vapauttanut Ossi Mäntylahden vapaaehtoisen vt. toiminnanjohtajan tehtävästään. Yhdistys kertoo ratkaisusta Facebook-sivuillaan julkaisemassaan englanninkielisessä päivityksessä."

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e6cb5dd7-23a7-4c99-9c3c-b018a812c557

  VastaaPoista