8. lokakuuta 2015

"Jotain Rajaa" on mädätysmielenosoitus, älkää osallistuko!

Facebookissa ja muualla sosiaalisessa mediassa, sekä Hommafoorumilla mainostettu, Homman lanseeraama "Jotain Rajaa" -mielenosoitus  10.10.2015 on mädätystä. Älkää vain osallistuko siihen.

Kyse on juuri tästä, mistä kirjoitin äsken blogissani, eli "vääriin profeettoihin luottamisesta". Kyseinen "Jotain Rajaa" mielenosoitus ei vastusta nykyistä maahantulo- ja pakolaispolitiikkaa käytännössä millään muotoa. Kyseessä on mädätetyn Hommafoorumin yritys kaapata "Rajat Kiinni!" -mielenosoitukset käyttämällä samanlaista nimeä, jotta voivat sitten mädättää, laimennuttaa, pilata tai tuhota ko. mielenosoitusperinteen. "Rajat Kiinni!" on ollut spontaanisti eri ihmisten järjestämä, vilpitön ja tehokas kampanja ja siksi se yritetään nyt, varsin voimakkaasti ja tehokkaasti, kaapata ja vaientaa.

Kyuu Eturaitti kertoo kirjoituksessaan mielenosoituksen tavoitteista ja ajamista asioista ja debunkkaan ne tuossa suoraan, joten voitte itsekin nähdä, että kyseessä on todellakin mädätysmielenosoitus.

1. Maassamme on hurja määrä tulijoita tällä hetkellä. Heistä on huolehdittava, heidän hakemukset pitää käsitellä asianmukaisesti, heille on taattava katto pään päälle, ruoka, terveydenhuolto, lapsille koulu sekä turvallisuus.
Tämä kertoo jo kaiken olennaisen ko. mielenosoituksen tavoitteista. Mädätystä. Hyysäystä. Näille tulijoille pitäisi antaa potkut perseeseen ja rajat kiinni. Ei mitään hyysäämistä. Tämä hyysäys juuri on aiheuttanut sen, että näitä tulijoita tulee kymmeniätuhansia.

2. Heistä osa jää maahamme pidemmäksi aikaa, osa varmasti myös pysyvästi, kun turvapaikkahakemuksia hyväksytään. Tämäkin määrä on hurjan suuri, suurempi kun koskaan aiemmin.
Eli "Jotain Rajaa" hyväksyy sen, että maahamme tullaan jättämään näitä ihmisiä kasapäin. Ei helvetti, ei näitä tulijoita pidä jättää tänne vaan potku perseeseen jokaiselle. Dublinin sopimuksen mukaisesti heidän tulisi alunperinkin hakea turvapaikkaa ensimmäisestä EU-maasta, eikä se voi olla Suomi (ks. karttaa jos ette tajua miksi näin on). Turvapaikkahakemuksia ei siis pidä edes ottaa käsittelyyn Suomessa näiltä ihmisiltä. Ei ainuttakaan. Ei yhtään kappaletta, eikä missään tilanteessa.

3. Keskittäkäämme kaikki voimat heistä huolehtimiseen, kotouttamiseen, auttamiseen ja opastamiseen osaksi yhteiskuntaa. Joka ikinen mukaan omalla esimerkillään ja mahdollisuuksiensa mukaan. Joka ikinen maahanmuuttokriitikkokin vaihtaa linjaa nyt, vaihtaa murinan iloiseen tervehtimiseen, lakkaa vastapuolen ikävän hiillostamisen ja hyväksyy että poikkeukselliset olot vaativat kaikkia puhaltamaan yhteen hiileen. Joka ikinen antirasisti vastaavasti lopettaa politiikasta eri mieltä olevien tarpeettoman herjaamisen ja häiriköinnin.
Uskomatonta paskaa. Ei mitään huolehtimista näistä turvapaikkaturisteista ja partavauvoista, vaan potkut perseeseen ja rajavalvonta takaisin!

4. Vastineeksi yhteiskuntarauhasta hallitus viheltää pelin poikki. Meille ei ole koskaan tällaisissa oloissa tullut tulijoita tällaista määrää. Meillä on kaikki työ huolehtia heistä. Me huolehdimme, me välitämme, mutta tässä on rajamme. Jatkossa rajat tulisi ylittää vain asianmukaisten paperien ja lupien kera, vaarattomista maista ei enää oteta tulijoita. Nyt annetaan pari- kolme vuotta meille aikaa huolehtia nykyisistä tulijoista. Emme voi tätä tehdä, jos jatkuva tulijamäärä pysyy tällaisena.
Mistä yhteiskuntarauhasta? Mamuja hyysätään, kantaväestö on leipäjonoissa. Turvallisuus on murehtunut. Invaasio on menossa. Mitä helvetin yhteiskuntarauhaa tämä muka on?!? Minä sanon, että annetaan tasan nolla vuotta aikaa huolehtia näistä tulijoista. Nolla. Potkut perseesseen.

5. Toki tässä sivussa hallitus joutuu tarkastamaan myös säästöjen vaikutusta kotoutustoimenpiteisiin. Jokainen suomalainen on säästökuurilla, on selvä että se vaikuttaa myös tulijoiden rahoihin ja palveluihin. Jotkut käytännöt muuttuvat ja se on ymmärrettävää, kunhan perustarpeista huolehditaan.
Suomalaisilla ei ole MITÄÄN VELVOLLISUUTTA huolehtia ei-EU-maiden kansalaisten perustarpeistakaan. Ei mitään. Potkut perseeseen ja tervemenoa helvettiin Suomesta.

7 kommenttia:

 1. Hyviä huomioita sulla tästä aiheesta kyllä.

  Jotain rajaa ihmisten rasismille? ;) Hekohee.

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Otetaan nyt kompromissina vain miljoona vuodessa...neuvotellaan... Ketkäs ne muuten vallankahvassa ollessaan koko ajan paukuttivatkaan päätään maahanmuuttokriittisistä, että "rasistien" kanssa ei puhuta? Vasrenmielistä nahjustelua alkaa nyt muodostamaan jotain muka-keskusteluyhteyksiä, kun hyvin tiedetään, että vastapuoli on keskustelevinaan ainoastaan tappiolla ollessaan. HAKKAA PÄÄLLE POHJANPOIKA!

  VastaaPoista


 3. Markus,

  Olet oikeassa. "Jotain rajaa" kampanjalla yritetään saada ihmiset alistumaan tilanteeseen. Siinä yritetään luoda mielikuvaa rajattoman maahanmuuton vastustamisesta kumminkin se hyväksyen. Suomalaiset pelkäävät tulijoita ja heidän pahastumistaan, jos tulijat eivät saa tahtoaan läpi. On suuri virhe olla reilu ja ystävällinen tulijoita kohtaan. He tulkitsevat sen halveksittavaksi heikkoudeksi.


  Kyuu Eturautti kirjoitti
  "1. Maassamme on hurja määrä tulijoita tällä hetkellä. Heistä on huolehdittava, heidän hakemukset pitää käsitellä asianmukaisesti, heille on taattava katto pään päälle, ruoka, terveydenhuolto, lapsille koulu sekä turvallisuus."

  Tuohan tarkoittaa pysyviksi Suomen asukkaiksi ottamista.  acc

  VastaaPoista
 4. Tuo lainattu teksti ei siis ollut mikään mielenosoituksen manifesti vaan kompromissiehdotus vastapuolelle. Olen toki sitä mieltä, että moinen on turhaa eikä siinä ole järkeä. Nämä kaverit vain haluavat esiintyä enemmän keskitien kulkijoina, mikä itsessään saattaa vesittää mielenosoituksen.

  Kyseessä on myös näiden kavereiden ensimmäinen kerta, eli aiempaa kokemusta mielenosoituksen järjestämisestä ei ole. Epäonnistumisen mahdollisuudet ovat myös tästä syystä melko suuret.

  Itse en tuomitse mielenosoitusta mädätykseksi. Antaa kavereiden yrittää. Katsotaan sitten, mitä siitä tuli.

  Mutta kyllä tässä Helsingin mielenosoitustouhussa on vähän sellainen Juudean vapautusrintama vs Juudean kansanrintama -meininki.

  VastaaPoista
 5. Outoa vaikka ilmeisesti tarkoituksellista sekoilua. Eturautin blogin ylle lainatut tavoitteet ovat jyrkässä ristiriidassa Hommafoorumin etusivulle kirjattujen tavoitteiden kanssa; jälkimmäisistä esim
  "Vaadimme, että hallitus ryhtyy välittömästi tehokkaisiin toimiin turvapaikkaturismin kitkemiseksi, maahamme väärin perustein tulleiden poistamiseksi sekä auttamisresurssien kohdistamisesta oikeasti hädänalaisiin ihmisiin mahdollisimman kustannustehokkaasti. Vaadimme JOTAIN RAJAA maahanmuuttopolitiikkaan."

  VastaaPoista

 6. En kyllä allekirjoita varauksettomasti Kyuu Eturautin näkemyksiä. Miksi pitää ehdottomasti vastata kaikkien tulijoiden hyvinvoinnista, ruokkimisesta ja lämpimästä petipaikasta, ennen omien kansalaisten hyvinvointia. Omien syrjäytyneiden ja huono-osaisten asema on asia joka ei suvakkeja kiinnosta eikä sillä todellakaan saa taivaspaikkaa lunastettua saman mielisten joukossa.
  Jotain erikoista tulkintaa on tämän "Pörrökorva Anarkistin" jutussa.


  VastaaPoista
 7. Kyllähän sinun Markus kulta pitäisi ymmärtää että Jussi Halla-aho on aina oikeassa ja jos Jussi Halla-aho näyttää olevan väärässä niin se johtuu vain siitä että sinun pikku järkesi ei riitä ymmärtämään miten oikeassa Jussi Halla-aho on. Jos Jussi Halla-aho näkee viisaaksi puhua mokuttajan tavoin, se johtuu vain siitä, että Jussi Halla-aho näkee taktisesti viisaaksi tehdä niin. Sinun kuuluu luottaa Jussi Halla-ahon poliittiseen viisauteen ja kaukonäköisyyteen eikä kyseenalaistaa Jussi Halla-ahon sanaa.

  Sinä Markus taidat itse olla mädättäjä ja petturi kun ilkeät arvostella Jussi Halla-ahoa. Se ei ole viisasta. Ei viisasta ollenkaan jos vähän mietit.

  VastaaPoista