6. lokakuuta 2015

Varokaa vääriä profeettoja!


Aion nyt ladella kovaa tekstiä. Tekstiä, jota minun on tehnyt mieli sanoa jo pitkän aikaa, mutta olen epäröinyt. Viime aikojen tapahtumat ja tiettyjen ihmisten reaktiot niihin ovat kuitenkin vakuuttaneet minut siitä, että asiasta on pakko puhua, vaikka syytökseni ovatkin kovat (ja toivottavasti turhat). Pahaa kuitenkin pelkään, että olen täysin oikeassa tässä asiassa ja jos näin on, kaikkien suomalaisten mamutusmokutushullutusta vastustavien olisi syytä todellakin herätä ja ottaa opikseen - ja nopeasti!

Olen täysin vakuuttunut siitä, että suomalaisissa mamutusmokutuksen vastustajien joukossa on suuri määrä susia lampaiden vaatteissa. Mädättäjiä. Pettureita. Mukaoppositiota / kontrolloitua oppositiota. Osa on ollut alunperinkin, osa on mädätetty tai käännytetty myöhemmin, osa toimii tiedostamattaankin mädättäjinä. Yhtä kaikki, heihin ei voi luottaa, ei yhtään, eikä heidän kauttaa mitään muutosta asioihin voida saada aikaan - tai ei ainakaan sellaista muutosta, jota me haluaisimme ja tarvitsisimme.

Perusteluni ovat seuraavat:

Pohditaan aluksi laajempana kysymyksenä koko asiaa ja miettikääpä, kuin shakkipelissä, useata siirtoa eteenpäin ja pohtikaa, miten kannattaisi esimerkiksi estää mamutusmokutuksen kritiikki ja de facto toiminta sitä vastaan? Miten huolehtia siitä, että kansa ei pysty nousemaan vastarintaan tulossa olevaa vyöryä vastaan? Tietenkin suorat keinot kuten median käyttämä sensuuri, ajatusrikollisten ajojahti ja vallanpitäjien ongelmien vähättelykin toimivat, mutta vain niihin nojaaminen on lapsellisen yksinkertaista toimintaa - sen varaan ei voi laskea. Pitää olla toinen keino. Mikä? 

No, tarjotaan oma ratkaisu itse luotuun ongelmaan (problem - reaction - solution mallilla), luodaan tai kaapataan valeoppositio, jonka turviin "pettynyt ja turhautunut kansa" voi sitten paeta ja purkaa siellä kiukkuaan. Oppositio, joka todellisuudessa ei ole mikään oppositio, vaan klikin kontrolloima tai mädätetty nukke, joka paljastaa todellisen karvansa viimeistään, kun tiukka paikka tulee.

Tarvinneeko nyt erikseen edes mainita, että Perussuomalaiset katolilaisen Timo Soinin johtamana ja Homma Jussi Halla-ahon entisen opiskelukaverin vetämänä kuulostaa pahasti juurikin tältä? Kovat uhoamiset Perussuomalaisilta mamutusmokutuksen stoppaamisesta Suomessa ja ihmiset äänestävät murskavoittoon ja hallituspuolueeksi, mutta kun kansanvaellus tulvii Suomeen, Soini ei tee mitään, vaan antaa maahantunkeutumisen jatkua käytännössä täysin vapaasti. Hommafoorumi puolestaan harrastaa mielipuolista sensuuripolitiikkaa, eikä asioista voi siellä keskustella oikeilla nimillä ja James Hirvisaaren sanoin:"On muuttunut samanmielisten rinkirunkkauskerhoksi". Eivätkä Perussuomalaiset, sen enempää kuin Hommakaan de facto saa koskaan mitään, siis yhtään mitään, ikinä, aikaiseksi! Tyypilliset valeopposition tunnusmerkit minun nähdäkseni.

Bonuksena valeopposition käyttämisestä on se, että yhä useampi suomalainen kyllästyy kokonaan äänestämään tai muuten vaikuttamaan, turhautuu, syrjäytyy ja putoaa pois kelkasta, koska kokee, että mitään vaihtoehtoa ei ole, eikä mitään pelastusta missään. Tällöin vallassa oleva klikki hurraa, koska heidän kannattajansa kyllä muistavat äänestää ja vaikuttaa ja pysyä vallassa. Tuplavoitto siis klikille.

Mutta miten valeopposition luominen tai olemassa olevan vaihtoehdon tuhoaminen onnistuu?

Paras keino tuhota mikä tahansa ryhmä, on mädättää se sisältä. Ulkopuolinen painostus ja keinot (esim. häpäisy, mediasota, jne.) eivät ole kovinkaan tehokkaita, jos ryhmä on tarpeeksi yhtenäinen ja päättäväinen, vaan ne voivat jopa vahvistaa ryhmää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin yhteisiä vihollisia vastaan. Sisältä mädättäminen on myös erittäin helppoa, kun tietää, miten ja mitä tehdä, niin asiat kulkevat melkein omalla painollaan päämääräänsä, koska minkä tahansa tuhoaminen on aina helpompaa kuin rakentaminen.

Mädättäminen on helppoa, tarvitsee vain luoda keinotekoisia jännitteitä ja riitoja, tapella pikkuasioista, luoda erilaisia pieniä klikkejä sotimaan keskenään, pitkittää ja jarruttaa päätöksiä tai vesittää ja kompromissioida ne kokonaan. Aika ja vaiva kuluu kaikkeen muuhun kuin itse asiaan, uskottavuus alkaa kärsiä ja monet alkavat luovuttaa, eivät jaksa enää taistella vastaankaan. Keskustelufoorumeilla esimerkiksi ylläpitäjäksi hivuttautuminen ja sitä kautta sensuuri ja ulos sulkeminen on tehokas keino saada joukkoon eripuraa ja rajoittaa juttua "oikeisiin" aiheisiin ja "oikeaan" käsittelytapaan. Netissä muutenkin tietynlainen leimaaminen, häpäisy jne. sekä niiden pelko toimivat myös tehokkaasti.

Otetaan laajempi esimerkki, niin ehkä ymmärrette paremmin asian: Kulttuurimarxismi ja sen toiminta. Se on isomman mittakaavan malli menettelyyn, jossa, sen sijaan, että suoraan hyökättäisiin kohdetta vastaan, käytetään mädätystä, hivutusta ja muokkausta aikaansaamaan haluttu lopputulos. Lopputulokseen ei suoraan viitata, eikä esitetä sitä tavoitteena, vaan asiat vain junaillaan siten, että se ikäänkuin seuraa väistämättömänä lopputuloksena niistä kaikista...ja kukaan ei välttämättä edes tajua lopputulosta, eikä missään tapauksessa osaa yhdistää sitä tehtyihin asioihin (paitsi koko jutun suunnittelijat).

Ehkä alla oleva kuva selkeyttää tätä kuvaa, vaikka onkin siis isomman mittapuun esimerkki:


Onko tästä mädätyksestä sitten todisteita?

Katsokaa henkilöitä:
 • Timo Soini ei tee mitään, vaikka koko hänen ja puolueensa kannatus de facto perustuu siihen, että mamutustulva Suomeen torpattaisiin. Hän on täysin valeoppositiota, mädätetty, petturi.
 • Jussi Niinistö tyynnyttelee ja hyssyttelee, vakuuttaen, että Perussuomalaiset eivät missään nimessä ole lähdössä hallituksesta, vaikka ovat kääntäneet takkinsa, ryhtiliikettä ei voida tehdä.
 • Petteri Orpo päästää sisäministerinä mamuja ryntäämään Suomeen vapaasti, vaikka mm. Olavi Mäenpää piti häntä varsin järkevänä tyyppinä näissä asioissa. Orpo on mädätetty tai luultavasti alunperinkin ollut petturi, mukaoppositiota ikäänkuin (vaikka Kokoomuksessa onkin).
 • Jussi Halla-aho on pötkinyt rintamakarkurina Europarlamenttiin pakoon ja luultavasti mädännyt hyvän palkan ja mukavien etujen myötä, ollut kovin hissukseen Suomen asioista pitkän aikaa, eikä ole lähtenyt, eikä lähde, haastamaan esimerkiksi Timo Soinia tai osallistumaan mielenosoituksiin kaduille ja toreille.
 • Teemu Lahtinen on hyökännyt MV-lehden perustajaa vastaan levittämällä törkeitä valheita hänestä, vaikka MV-lehti on, joskin poliittisesti sitoutumaton, ainoa media Suomessa, joka uskaltaa kertoa totuuden mamutusmokutuksen kauhuista.
 • Simon Elo vaatii "uusfasistijärjestöjen kieltoa", de facto vaatien siis kaikkien Perussuomalaisten vaihtoehtojen kieltämistä. Tämä mädätys on jo niin läpinäkyvää, että ei vaatine selittelyitä.
 • James Hirvisaari, umpirehellinen, ilmeisen mädättämätön mies, sai kenkää Perussuomalaisista ja yritetään tehokkaasti painaa unholaan.
 • Olli Immonen, umpirehellinen, ilmeisen mädättämätön mies, painostettiin ottamaan eroa PS:n eduskuntaryhmästä ja varmasti seuraavaksi yritetään painaa unholaan.
 • Sebastian tynkkynen on ryhtynyt vastaiskuun Perussuomalaisten mädätyssiipeä vastaan, mutta kuka hän on ja onko todella luotettava, vai onko tämä osa mädätystä? Lentääkö Tynkkynen seuraavaksi pihalle Perussuomalaisista tempauksensa johdosta (joka todistaisi hänen olevan ei-mädätetty)?
 • PS. Ketkä edellä mainituista henkilöistä ovat julkisesti puolustaneet esimerkiksi Seppo Lehtoa tämän saamaa 2v 5kk tuomiota (nettikirjoittelusta!) vastaan? Miksi? Pohtikaapa asiaa, niin ehkä se syy selviää ja palaset loksahtavat kohdalleen. Seppo Lehdon tapaus on eräänlainen sananvapauden musteläiskätesti: Jos et hyväksy Sepon oikeutta suoltaa kirjoituksiaan ilman viranomaisvainoa, et hyväksy sananvapautta. Ja jos et hyväksy sananvapautta, se on varma merkki siitä, että et voi olla ainakaan "ei-mädätetty".

Katsokaa järjestökenttää:

 • Rajat kiinni! -mielenosoitukset ovat saaneet kansaa liikkeelle, enemmän kuin koskaan ja ovat ihan tavallisten, mädättämättömien kansalaisten järjestämiä. Mutta, kas kummaa, nyt Homma yrittää varastaa ja mädättää koko jutun omilla "Jotain rajaa" -mielenosoituksillaan, huppista. Tyypillinen esimerkki mädätyksestä: Kaapataan alkuperäinen, hyvin menestyvä juttu omaksi jutukseen, saadaan ihmiset samaistumaan siihen ja sitten - luultavasti - Homma tuhoaa tuon mielenosoitusjuttunsa jollain tapaa tai valjastaa sen omaksi aseekseen ja lopulta upottaa suohon. Huppista.
 • Suomen Sisu kasvattaa jäsenmääräänsä, onko se onnistunut pysymään mädätyksen ulkopuolella, voiko siihen luottaa? Varapuheenjohtajana on MV-lehden perustajaa vastaan hyökännyt Teemu Lahtinen, joten ei hyvältä näytä. Toisaalta Olli Immonen on puheenjohtaja, mutta kuinka kauan?
 • Finnish Defence League kasvattaa jäsenmääräänsä, onko se onnistunut pysymään mädätyksen ulkopuolella, voiko siihen luottaa? FDL on ilmeisesti sionistinen pulju, joka mm. vastustaa "natsismia".

Ymmärrän, että syytökseni ja epäilyni ovat kovia.

Pitää muistaa, että osa mädätetyistä ei edes itse tajua olevansa mädätettyjä, vaan on taitavasti ohjailtu harhateille. Toisaalta osa mädätetyistä on voitu painostaa tai suoranaisesti uhkailla suostumaan erilaisiin "myönnytyksiin" (eli mädätykseen), esimerkiksi heidän perheen turvallisuutta tai tulevaisuutta uhkaillen. Kuka todella on mädätetty ja kuka ei, sitä emme voi varmaksi tietää, mutta jotain johtopäätöksiä voi tehdä siitä, kun katsoo, miten ihmiset de facto toimivat ja miten he voisivat toimia, jos eivät olisi mädätettyjä. Edellä mainitsemani henkilöt ovat vain pienen pieni otanta, luultavasti pahimmat potentiaaliset ja todelliset mädättäjät ja mädätetyt ovat niitä, joita emme koskaan näe parrasvaloissa ja joiden nimiä emme kuule koskaan mediassa. Pahimmat ja vaarallisimmat mädättäjät toimivat järjestöissä, puolueissa ja ryhmissä huomaamatta, hiljaisuudessa.

Mutta kysykää itseltänne yksinkertainen kysymys: Miksi kerta toisensa jälkeen nämä henkilöt, puolueet ja järjestöt pettävät ne, jotka ovat niihin luottaneet? Miten on mahdollista, että parrasvaloissa tai muuten päättävissä asemissa tms. olijoista ei löydy yhtään niin suoraselkäistä ihmistä, että pitäisi, mitä lupaa? Missä ovat todelliset johtajahahmot, jotka nousevat esiin ja vaativat - eivät ehdota eivätkä pyydä - vaan vaativat rajuja toimia esimerkiksi nykyisen maahantunkeutujakaaoksen ratkaisemiseksi? Miksei todellista muutosta tapahdu? Miksi tuntuu yhä, kuin hakkaisimme päätämme seinään, vaikka kansa on tukenamme?

Voiko selitys olla niin yksinkertainen, että siitä syystä, että luotamme vääriin ihmisiin ja yritämme vaikuttaa sellaisia reittejä pitkin, jotka on tarkoituksellisesti mädätetty ja torpattu?

Toivon todellakin, että olen pahasti väärässä. Mutta vielä pahemmin pelkään, että olen täysin oikeassa. Vaikka faktatodisteet ja henkilöiden toiminnat ovat murskaavaa luettavaa, minulle itselleni yksinkertaisin ja varmin todiste on siinä, että juuri noin minä toimisin, jos minä olisin vallassa ja haluaisin estää todellisen opposition muodostumisen. Täsmälleen näin, kuin mitä nyt on käynyt ja käymässä. Koska se, de facto, toimii pirun hyvin.

Kehen sitten voi varmuudella luottaa?

Omasta puolestani voin sanoa, että minä voin luottaa vain itseeni ja muutamiin läheisiin ihmisiin, jotka tunnen henkilökohtaisesti. Heistä voin mennä takuuseen ja olla varmoja, että he eivät ole mädätettyjä, eivätkä suostu mädätettäviksi, vaikka heidän tai heidän läheistensä henkeä uhattaisiin, tai koko heidän tulevaisuudestaan uhattaisiin tehdä täyttä helvettiä. Kenestäkään muusta en voi mennä takuuseen. Ja tietenkään kukaan teistä ei voi, eikä saa luottaa minun sanaani asiasta, koska ettehän te voi tietää, vaikka minä olisin mädätetty.

Tilanne on juuri siksi hyvin vaikea. Pitää olla varovainen. Ei pidä luottaa niihin ihmisiin, jotka ovat osoittaneet pientäkin merkkiä petturuudesta ja mädätyksestä, täysin riippumatta muista seikoista. Ei pidä luottaa järjestöihin, joiden toiminta vaikuttaa tyhjänpäiväiseltä, aikaansaamattomalta ja hyödyttömältä näpertelyltä ja kompromisseihin suostumiselta.

Myrsky on nousemassa. Suomi uhkaa hukkua. Ehkä sitten, myrskyn silmässä näemme, kuka on luottamuksemme arvoinen ja ketkä saavat palkan, joka jokaiselle petturille on varattu.

22 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä ja paljastava kirjoitus!

  Presidenttikin vajosi niin alhaiselle tasolle että alkoi uhkailemaan kansaa ikuisella "polttomerkillä" jos syyllistyy rikokseen. Tällaiselle presidentille riittää yksi kausi.

  Suomi on poikkeustilassa. Maahan tunkee rajan yli valtoimenaan rikollista roskaväkeä jota Suomen valtiojohto suojelee ja holhoaa. Oma kansa heitetään ulos asunnoista. Yritysten vuokrasopimukset irtisanotaan. Jotta rikollisille raakalaispedoille voidaan pedata mukavat oltavat veronmaksajien kustannuksella.

  Vastaanottokeskus on rikos suomalaisia vastaan.

  Tätä invaasiota ei voida enää katsella sivusta. Kohta siihen on pakko puuttua
  järein ottein.

  Maanpetturin kohtalo ei tule olemaan kadehdittava.

  VastaaPoista
 2. En ole mädätetty. Markukselta hyvää tekstiä. Suomi pitäisi herättää. Tarvitaan poliittinen murha. En toki yllytä ketään,koska minua on jo terroristiksi syytetty.

  VastaaPoista
 3. Täysin samaa mieltä, enkä usko että on turhia syytöksiä. Lisäisin kuitenkin vähintäänkin epäilyttävien listaan myös sellaiset henkilöt, (nimiä mainitsematta) jotka poliittiselta aatteeltaan ovat toimineet aktiivisesti toisella laidalla, mutta ovat nyt "heränneet" ja suureen ääneen pyrkivät todistamaan aatteensa paloa toisessa ääripäässä. Mielestäni erittäin kyseenalaista toimintaa ja ihmettelen miksi tähän ei ole kukaan kiinnittänyt huomiota. Toki hienoa,mikäli aidosti on mieli muuttunut, mutta epäilen, kyse on kuitenkin niin erilaisista maailmankatsomuksista.

  VastaaPoista
 4. Markus, olet mielestäni oikeilla jäljillä mutta etsit salaliittoa kaiken taustalta. Hyvää tarkoittavat ihmiset ovat alttiita korruptiolle, kun he pääsevät hyviin asemiin. EU on käytännössä korruptoinut Suomen ns. "vanhat puolueet". Persut tulee hyvää vauhtia perässä.

  Timbelle persuprojekti on selkeästi henkilökohtainen. Sillä ei ole muuta kuin oma egotrippi käynnissä. Kun ympäröi itsensä liehittelijöillä, kusi nousee helposti päähän.

  Persujen ns. nuivat ovat hiljaa ja kusi sukassa. Yhdeltäkään ei löydy aiempien "harjakaisten" jälkeen kanttia sanoa Timbelle, että lopettaisi paskanjauhamisen ja katsoisi ihan oikeasti, missä mennään.

  Tynkkynen esitti kritiikkiä ja sai ensimmäisenä Timben valtiosihteeriltä kehotuksen erota. Tällaista on keskustelu Timben puolueessa. Johtaja tekee mitä lystää, piut paut välittää puolueen linjasta ja tukahduttaa kaiken arvostelun. Timbe hallitsee pelolla. En usko, että kukaan persu häntä oikeasti kunnioittaa, jos on vähänkään joutunut näkemään Timben käytöstä läheltä kuten James Hirvisaari. Häntä kannattavat lähinnä opportunistit kuten Packalen, Terho ja Niinistö, jotka eivät omilla ansioillaan pääsisi yhtään mihinkään.

  Tässä on käynyt niin, että persujen ns. nuiva siipi on mennyt mukaan vilpittömin mielin persujen toimintaan ja uskonut, että puolue ajaa heidän tärkeinä pitämiään asioita. Näin ei tietysti ole käynyt, koska puheenjohtajaa nämä asiat eivät voisi vähempää kiinnostaa. Ns. nuiva siipi on tarkoituksella vältellyt puolueen hajottamista ja antanut Timben riehua mielensä mukaan. Harjakaiset on aina selitelty parhain päin. Tästä huolimatta uusia harjakaisia tulee aina vaan. Harjakaiset ovat Timben tapa hallita pelon avulla.

  Nyt kun ollaan tosipaikassa, nämä nuivat eivät tiedä mitä tehdä. Osa heistä on selkeästi korruptoitunut matkan varrella. Suurin osa ihmisistä on seuraajia. Maahanmuuttokriittisten ongelmana on Suomessa ollut johtajuuden puute. Halla-aho on itse toistuvasti kieltäytynyt tehtävästä, vaikka todellisuudessa häneltä odotetaan jonkinlaista johtajuutta etenkin nyt, kun Timben sikailu ylittää taas kerran kaikki kohtuuden rajat.

  Eli mitään salaliittoa ei ole vaan perinteiset paheet eli korruptio, pelkuruus, opportunismi ja laumasieluisuus selittävät asiat paljon paremmin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos erittäin hyvästä kirjoituksesta!
  Samaa asiaa olen miettinyt pääni puhki,mutta en ole osannut jäsentää sitä näin tyhjentävästi. Tässä on todella pureskeltavaa minulle ja toivottavasti monelle muullekin.
  Keneen voisi luottaa niin paljon,että suunta kääntyisi Suomen oman kansan hyväksi? Mihin voi valittaa? Vai onko niin,että kansan on noustava valtaeliittiä vastaan?
  En haluaisi sitä nähdä,ettei muuta keinoa ole. Todella pelottava ajatus! Mutta ehkä vielä pelottavampaa on meneillään oleva maanvalloitus!

  VastaaPoista
 6. Yksi esimerkki mädättäjän kohtaamisesta (tai niin tulkitsin) oli, kun Kauppalehden keskustelupalstalla pohdittiin joitain vuosia sitten kunnon oikeistopuolueen perustamista.

  Joku hemmo sitten tarjoutui keräämään ideoita, joita hänelle lähetettiin privana.
  Sitten kun hän mailasi alustavan ohjelmaluonnoksen palstalle, niin se oli niin hirveän täynnä virheitä ja editoimaton, että homma hyytyi siihen. Tuli vaikutelma, että Kokoomuslainen aktiivi tarjoutui tähän ja torppasi näin sen viritelmän alkuunsa.

  Toki ei sitten kukaan ehkä ollut tosissaan, mutta tämä hemmo ainakin halusi torpata kaavailut kättelyssä kierolla tavalla. Ei vastustamalla, vaan kannattajaa näyttelemällä, mutta esitti asiat todennäköisesti tahallaan huonosti.

  VastaaPoista
 7. "...osa on mädätetty tai käännytetty myöhemmin..."

  Millä tavoin käännytetty eroaa mädätetystä? Ovatko ne jotenkin eri asiat?

  Vittu sinä Markus olet kyllä idiootti. :D

  VastaaPoista
 8. Kyllä se mielessä on käynyt, että mikä saatana siinä on, että suomalaisten selvän enemmistön mielipide ei vaikuta pätkääkään poliitikkojen suhmurointiin. Kuten nyt pakkoruotsin tai tämän holtittoman maahantunkeutumisen osalta. Onhan sitä sanottu jotenkin niin, että turha selittää tahallisuudella semmoista, mikä selittyy helposti pelkällä tyhmyydellä. Mutta tyhmien ihmisten ja päätöstenkin odottaisi jakautuvan jotenkin satunnaisemmin tai tasaisemmin kuin nykymenossa. Jotain systemaattista tässä on pakko olla.

  VastaaPoista

 9. Hyvä kirjoitus...olen oman työelämäni osalla(lähes 40 v.)huomannut samankaltaisia sisäisiä siirtoja paremmille ja sopivimmille paikoille tehtävän ajoittain kun asiat nousevat liian kuumiksi.

  S.E.P.

  VastaaPoista
 10. Kirjoituksessasi on asiaa, mutta jalat irtoavat maasta. PS-puolue ja myös Homma-forum kritiikkiä ehkä ansaitsevat, mutta ovat silti eturivissä vastustamassa nykyhulluutta. Ehkä se rivien rikkominen ei ole järkevin malli tällä hetkellä.

  Painostusta PS:a ja muita hallituspuolueita kohtaan tulee esittää, mutta ei kai kukaan toivo PS:n jakautumista tällaisella hetkellä?

  VastaaPoista
 11. Kansan on noustava vastarintaan ja poistettava maanpetturit pois vallasta. Rajat on suljettava ja tulleet kerätä leireille ja palautukset aloitettava. Mätäpaiseita on joka paikassa olen törmännyt moniin. Suomea ollaan valloittamassa. Kuinka kauan Venäjä katselee tätä sivusta......

  VastaaPoista
 12. "Kuinka kauan Venäjä katselee tätä sivusta......"

  Niinpä. Saattaahan se vähän Iivanaakin huolestuttaa jos luode rajalle pystytetään Fennoskandian kalifaattia. Ja Venäjän tapa hoitaa tämmöset jutut on tunnetusti aika, no suoraviivainen. Ei millään pahalla venäläisiä ihmisiä vastaan, enimmäkseen mukavaa ja letkeää porukkaa, mutta valtiona Venäjän doktriini on kuin Nietzchen filosofia: hoidetaan hommat vasaralla

  Ps. Nuuhnuuh
  http://mvlehti.net/2015/10/07/express-isis-jihadistit-jotka-esiintyvat-siirtolaisina-salakuljettavat-tappavaa-ja-havaitsematonta-hermokaasua-eurooppaan/

  VastaaPoista
 13. Mitään mädätystä ei tarvita, jos jo valmiiksi olemme toistemme kurkuissa.

  http://hommaforum.org/index.php/topic,243.msg1796471.html#msg1796471

  Homman moderointilinjasta voi tietysti (varmasti!) olla eri mieltä, mutta näillä tekijöillä on tämä linja koettu parhaaksi, siihen on sitouduttu kohta 7 vuoden ajan ja lopputuloksena on foorumi, jolla on tietty tunnettavuus Suomessa.

  Homma järjestää Jotain rajaa! -mielenosoitukset, mutta tukee muitakin tapahtumia. Haluamme enemmän tekijöitä mukaan omiin juttuihinsa, enemmän ihmisiä ilmaisemaan mieltään ja niin paljon näkyvyyttä asialle, että meitä ei voi jättää huomiotta.


  Ystävällisin terveisin

  Seppo Saarela
  Hommaforumin ylläpidon jäsen
  Yksi Jotain rajaa! -mielenosoituksen järjestäjistä

  VastaaPoista
 14. "Jussi Halla-aho on pötkinyt rintamakarkurina Europarlamenttiin pakoon ja luultavasti mädännyt hyvän palkan ja mukavien etujen myötä, ollut kovin hissukseen Suomen asioista pitkän aikaa, eikä ole lähtenyt, eikä lähde, haastamaan esimerkiksi Timo Soinia tai osallistumaan mielenosoituksiin kaduille ja toreille."

  Nille, jotka on seuranneet nykyistä maailmanmenoa ja perehtyneet siihen huolellisest, lienee selvää kuka on ruorissa. Tätä ei tosin saa missään sanoa ääneen, koska......

  Yksi tärkeä avainseikka nykyisessä valtahegemoniassa on, että oikeat intellektuellit pidetään erossa johtamaan kykenevistä henkilöistä. Suomessa ne on ohjattu erilaisiin mädätettyihin järjestöihin (puolueet, rapparit, jellonat jne) ja liike-elämän palvelukseen. Intellektuellit taas ilman kontaktia johtajia ovat täysin vaarattomia valtahegemonialle.

  Jussia voisi pikemminkin luonnehtia intellektuelliksi, eikä johtajaksi, joten hän on suhteellisen harmiton valtaeliitille. Harvoin on samassa henkilössä johtajaa ja intellektuellia.

  VastaaPoista
 15. "PS-puolue ja myös Homma-forum kritiikkiä ehkä ansaitsevat, mutta ovat silti eturivissä vastustamassa nykyhulluutta. Ehkä se rivien rikkominen ei ole järkevin malli tällä hetkellä."

  PS on yhdentekevä puolue tällä hetkellä. On aivan sama, hajoaako se vai ei.

  VastaaPoista
 16. Tosi mielenkiintoinen kirjoitus. Hyvää settiä tosin myös Vasaralta.

  Jatkakaa.

  VastaaPoista
 17. http://takku.net/article.php/20151009080158818#comments

  VastaaPoista
 18. Vasarahammerille:

  No totta helvetissä tämä on salaliitto. Eikai tällaisia asioita vahingossakaan tapahdu.

  Ja kyseessähän on juuri se salaliitto jota vastaan Saksan kansallissosialistit, eli kavereiden kesken natsit, nousivat.

  Ennen tätä syksyä itselläni oli vielä epäselvyyttä siitä kuinka pitkälle juutalaisten vaikutusvalta Suomen poliittisessa maailmassa ulottuu, mutta enää siitä ei ole epäselvyyttä: Kaikki puolueet ovat täydellisessä juutalaiskontrollissa.

  VastaaPoista
 19. Kaikki tiet vievät Roomaan yhä edelleen.

  VastaaPoista
 20. Ota huomioon, että valtamedia vääristelee, sensuroi ja pahimmillaan jopa valehtelee. Tässäkin jutussa on lainattu valtamedioita ilman lähdekritiikkiä: miksi media kirjoittaa tietyllä tavalla ja miksi se vaikenee erittäin yhdenmukaisesti eräistä asioista.

  Suomen media ja kaikki puolueet (paitsi PS) näyttävät olevan ruotsalaisen rahavallan "orjia", valvonnassa. Tämän vuoksi valtamedia on aloittanut PS-vastaisen kampanjansa, koska kok vas sdp kesk- ja kd-puolueet ovat jo rkp:n ja Ruotsin hallituksen "orjia". Erityisen innokas ruotsalaisten äärikansallismielisten ja rahavallan myötäilijä on Vihreä liitto. Vihreitä voitaisiin verrata jopa äärikommunisteihin (taistolaiset) Neuvostoliiton myötäilyssä, vihreiden myötäilyn kohde on Ruotsi.

  Kirjoittaisitko näistäkin joskus?

  Ahtisaaren kielipoliittinen komitea: http://lyyxem.freehostia.com/komitea-salai.htm

  Sotien aikaan sensuuri oli erittäin tiukkaa (linkki). Ruotsin hallitus seurasi tarkasti Suomen tiedotusvälineitä ja mediaa oli kielletty arvostelemasta tätä maata. Muitakaan maita ei saanut arvostella. Jopa kaukainen Kroatia puuttui Suomen lehtien kirjoituksiin ja sensuuriviranomainen kutsuttiin Kroatian lähetystöön, seurauksena Kroatiaa koskeva sensuurimääräys esimerkiksi 15.11.1943.

  VastaaPoista
 21. Helvetin hyvä kirjoitus, mutta ei vaikuta mitään mihinkään. Kuten ei koskaan mikään Suomessa. Täällä asuu saamaton luuserikansa, joka ei vaan uskalla, jaksa ja/tai kykene.

  Niin jäi Lapuan liikkeen kapinatkin pelkäksi yritykseksi ja bluffiksi. Pojat yrittivät aseellista kapinaa ja Lapuan liike vaikutti vuosina 1929-1932. Pieleen menneen kapinan jälkeen tuli ensimmäinen ampuma-aselaki vuonna 1933. Seuraava tuli vuonna 1998 sen jälkeen kun SDP voitti vaalit vuonna 1995 ja Suomi liittyi samana vuonna EU:n. Sattumaa varmaan. Kyllä kyllä. Vuoteen 1998 sai sentään kantaa ns. suojeluasetta, eli amerikkalaistyylinen aseenkanto-oikeus oli Suomessakin siihen asti. Tosin ei lampaat tästä mitään tiedä.

  Radio tekee murron kertoo jo 50-luvulla siitä miten poliisit valehtelee pahoinpitelemästään epäillystä (anteeksi asiakkaasta). Mielivaltaa ja kusetusta jo 50-luvulla viranomaisten toimesta.

  Vuonna 1977 tehty Veckans Puls -ohjelman dokumentti näyttää karusti miten poliisi persekipeilee siitä, että ei ole olemassa lakia, joka tekisi Pekka Siitoimen toimet laittomaksi, jotta hänet saataisiin linnaan / annettu sanktiota. Poliisia siis jo vuonna 77 vituttaa se, että kansalainen tekee jotain ihan laillista.

  Kertoo jo aika paljon jos 20-luvulla oli kysyntää äärioikeistolaiselle aseistetulle joukolle. Se kertoo siitä, että Suomessa on aina olleet asiat päin helvettiä ja tulee olemaankin. Aina kun kansalaiset täällä jotain kapinaa tai vastarintaa yrittää niin hommaa menee ns. reisille. Sen jälkeen kaikki kiristyy, demlaantuu ja menee huonompaan suuntaan runsain mitoin. Ja nyt eletään vuotta 2016 ja ollaan tässä pisteessä. Sataan vuoteen ei olle mitään saatu aikaiseksi, eikä mitään muutoksia.

  Suo, Kuokka ja Jussi on todellisuudessa pelkkää paskaa propagandaa ja näin nykyisenä jyväskyläläisenä voin sanoa asian olevan Juo, Kuokkala ja Ählämi.

  Minuakin entistä aseluvanhaltijaa poliisi syyttää kriminaaliksi.
  Pikku kriminaalit ja nilkit, kuten Soldiers Of Odinit syyttää minua peitepoliisiksi.
  Äärivassarit taas natsiksi.

  Ripausta vanhanajan konservatiivista republikaanista Amerikkaa Suomi kaipaisi, mutta siitä on turha edes haaveilla. Se mikä toimii muualla ei toimi Suomessa. Toivon, että meidän maamme ja kansan perseraiskaus tapahtuu mahdollisimman nopeasti, mutta sekin on liikaa pyydetty. Hidas, pitkä, tuskallinen kituuttaminen on se toteutuva suunta. Mutta tätä kansa haluaa ja tätä kansa tahtoo. Niin miksi väitellä 5,5 miljoonan ihmisen kanssa? Antaa siis kansan tahdon tapahtua. Jos kansa ei tahtoisi tätä niin kai se sitten osoittaisi asian selvästi. Eli vettä myllyyn vaan.

  VastaaPoista
 22. Taas tuota Hitlerin ihailua. Hitler oli petturi ja ihaili arjalaisia. Hitler huijasi germaanit sotimaan keskenään ja samalla arjalaiset suorittivat oman rotupuhdistuksensa keksitysleireillä. Arjalaisten suorittama rotupuhdistus laitettiin tietenkin germaanien syyksi ja siksi germaaneille ollaankin valahdeltu vuosikymmeniä, että germaanit ovat mukamas arjalaisia.
  http://blokiarvostelut.blogspot.com/2015/12/onko-hitlerin-mein-kampf-vaaristetty.html

  Siinä ollaan kyllä oikeassa, ettei minkäänlaista opposiota voi olla, koska valta on keskittynyt muutamille harvoille, jotka amerikkalaisten kanssa pakottavat muut tottelemaan. Esimerkiksi siirtolaisuudelle on keksitty uusi nimi "turvapaikanhakijat". Kaikista naurettavinta on se, että heitä ei voi palauttaa, jos heidän omat maansa eivät ota heitä takaisin, elleivät nämä siirtolaiset palaa omasta tahdostaan.
  http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=4073
  http://torikahvila.keskustelu.info/viewtopic.php?f=5&t=4846&p=79407#p79407

  VastaaPoista