16. lokakuuta 2015

Taas Facebook-sensuuria - nyt 30 vrk kirjoituskielto!

Kirjoitin tovi sitten, että sain 7 vrk kirjoituskiellon Facebookkin, kun väänsin idiootille rautalankaa. Nyt olen saanut sitten 30 vrk kirjoituskiellon, koska perustin Facebookkiin ryhmän "Pukeudutaan valkoiseen kaapuun ja suippolakkiin Halloweenina". Facebookilla ei nähtävästi ole huumorintajua.

Oikeasti, miten Facebook KEHTAA tehdä tuollaista? Facebook mainostaa itseään avoimena ja sananvapautta puolustavana systeeminä, mutta samaan aikaan antaa kuukauden kirjoituskiellon Klu Klux Klan-kuvasta! Joko Facebookin automatiikka on pettänyt taas pahemman kerran tai sitten Facebookilla on palkkalistoillaan kasapäin suomalaisia suvakkeja, jotka sensuroivat suomalaisia sieltä helvettiin minkä ehtivät.

Lienee parasta alkaa heittämään hyvästejä tuolle paskasysteemille ja siirtyä käyttämään MinunSomea tai VK.ta. Ei, en aio kertoa täällä, mikä minun profiilini tuolla on, jotta minusta ilmiantoja viranomaisille tehtailevat selkärangattomat kusipäät saavat jäädä nuolemaan näppejään. Vituttaako, kun postailen tuolla aivan mitä minua lystää, halvennan islamia, kiihotan kansanryhmiä kohtaan, rikon uskonrauhaa, jne. aivan vapaasti, etkä sinä, eikä kukaan eikä mikään taho maailmassa voi sitä mitenkään estää? AHAHAHAHAHAHAHHA!

Onkin surkuhupaisaa, että meidän suomalaisten pitää käyttää "Venäjän Facebookkia" voidaksemme käyttää sananvapauttamme vailla sensuuria ja viranomaisvainoa. Tai no, ei se loppupeleissä mikään ihme ole, koska tosiasia on, että Venäjän ihmisoikeustilanne ja rikoksesta epäiltyjen oikeudet ovat huomattavasti paremmat kuin mitä Suomessa on. Rautalankaa: Venäjällä ihmisoikeudet ja rikoksesta epäiltyjen oikeudet ovat aivan perseestä, mutta Suomessa ne ovat vielä enemmän perseestä.

No, kirjoittelu jatkuu toisella Facebook-profiilillani ilman mitään ongelmia toistaiseksi. Mutta pian pitää tehdä se siirtymä Minunsomeen tai VK:hon, koska ei tollaista paskaa oikeasti viitsi katsoa enää pitkään. Suosittelen muille samaa.

4 kommenttia:

 1. Markus kirjoitti:
  "Lienee parasta alkaa heittämään hyvästejä tuolle paskasysteemille ja siirtyä käyttämään MinunSomea tai VK.ta.

  Kiitos vinkistä. :-) Facebook-bannin takana lienee suvaitsevaisia, jotka toiminnallaan osoittavat olevansa kykenemättömiä muuhun kuin heidän kanssaan eri mieltä olevien vaientamiseen.

  acc

  VastaaPoista
 2. Minä tein tapahtumastasi ilmoituksen, koska se ilmaantui etusivulleni. Tosin jos olisin tiennyt miten rasista materiaalia koko sivusi on täynnnä ja miten paljon olet virkavallan kanssa ollut tekemisissä, olisin tehnyt rikosilmoituksen suoraan poliisille. Tässä pääsit helpolla, mutta voit olla varma että jos jatkat arjalaisia oppejasi niin häviät tämän taiston.

  VastaaPoista
 3. > Minä tein tapahtumastasi ilmoituksen, koska se ilmaantui etusivulleni. Tosin jos olisin
  > tiennyt miten rasista materiaalia koko sivusi on täynnnä ja miten paljon olet virkavallan
  > kanssa ollut tekemisissä, olisin tehnyt rikosilmoituksen suoraan poliisille. Tässä pääsit
  > helpolla, mutta voit olla varma että jos jatkat arjalaisia oppejasi niin häviät tämän
  > taiston.

  Sinunkaltaisesi sananvapauden vastaiset mulkut pitäisi repiä pihalle kodeistaan keskellä yötä, vetää pianolangalla lyhtypylväisiin kiikkumaan ja nylkeä elävältä. Sinunlaisesi, ihmisten perusoikeuksia (sananvapaus) vastustavat mulkut, eivät ansaitsee elää. Toivon sinulle pitkää, hidasta ja kivuliasta kuolemaa.

  VastaaPoista
 4. Markus Jansson ei julkaise kommenttia, jossa mielisairaan lupaa tuskistaan päästää oikeistolainen, kapitalisti, joka kantaa asetta ja rakastaa Texasia ja vanhaa testamenttiä.

  Suvaksiksi et pääse minua sanomaan, koska en suvaitse mielisairfaitakaan, sinulla sellainen on todettu ja osotankin koska sen turvin Alibin kannessa komeilet, jos ehdit ;)

  Muttet voi kiistää sitäkään, etteikö äänet päässäsi olisi jo pilanneet elämääsi? oletko vielä terveysalalla töissä? Missä on vaimosi vai onko ex-vaimo? Veivätkö väkivaltafantasiat ja hulluutsesi elämästäsi seksin ehkä ikuisiksi ajoiksi, eikö olisi parasta että teet vaikka itsemurhaiskun synagogaan, saat marttyyri leiman, toteuta eden joku uhkauksesi ja tapa itsesi, pelastat niin itsesi kurjalta elämältä, minä toivon kuolemaasi, olen myös valmis siinä auttamaan, vittuilet vaan minulle päin naamaa, ei täällä netissä, hauku minua suvaksiksi tai vastaavaksi kahden metrin päässä minusta, niin pääset kärsimyksistäsi.

  VastaaPoista