19. maaliskuuta 2009

Suolaa haavoihin

Kirjoitan tämän vain hieroakseni suolaa viherhörhöjen haavoihin. Hajotkaa. Oikeasti. Lähtekää hallituksesta pois, te kaikki Vihreän Uskonnon edustajat. Tai jääkää ja tehkää itsenne vieläkin naurettavammaksi. MTV3 kertoo, että Kokoomus haluaa nyt 3 uutta ydinvoimalaa Suomeen.

Loistavaa.

Tietenkään valtion ei pitäisi päättää, miten monta voimalaa Suomeen rakennetaan, mutta hyvä toki näinkin. Hyvä, että ympäristöystävällistä, omavaraista ja turvallista, sekä ennen kaikkea, edullista, energiaa saadaan jatkossakin tuotettua Suomessa. Kiitos ydinvoiman.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ilkka Ahmavaara pirteänä wrote:

Ei tämä uusinkaan ydinvoimala tunnu valmistuvan. Saahan niitä suunnitella vaikka kuinka monta lisää, mutta aika ja todellisuus on matkan varrella.

Ei todellisuus ole sitä mitä sen pidetään olevan. Vai onko?

Anonyymi kirjoitti...

LOL

Anonyymi kirjoitti...

Viheliäiset eivät halua ydinvoimaa,jos Suomi saisi kaiken energiansa niistä,ei ostettaisi enää hyvää idän Tsernobyl-voimaa ;-).

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa käytettävä uraani on ostettava, joten omavaraisia ei sen suhteen olla.

Anonyymi kirjoitti...

Koko helvetin vihertouhu on sitä samaa oman elämänsä mitättömyyden paikkaamista jollain täysin järjettömällä liibalaaballa. Tämä vihreä pelleily ylittää jo reippaasti fanaattisuuden rajat, kun asioita puolustetaan ja vastustetaan jonkun täysin mahdottoman ajatuksen perusteella, ja hylätään järki ja todisteet.

Kuka tahansa asioista vähänkään perillä oleva ymmärtää, että ydinvoima on tällä hetkellä ainoa järkevä vaihtoehto sähköntuotantoon. Toki olisi ihan saatanan hienoa, jos me [b]pystyisimme[/b] tuottamaan kaiken tarvittavan sähkön muutamalla tuuli- ja vesivoimalalla, mutta kun se ei ole mahdollista. Omavaraisuus sähköntuotannossa on myös tärkeää, ja olen varma, että Venäjältä tuotu sähkö ei ole tuotantomenetelmiltään ainakaan vihreämpää. Ydinvoima on ympäristöystävällinen tapa tuottaa sähköä, ja jos Vihreät oikeasti ajattelisivat hetken ennen kuin rupeavat huutamaan, he todennäköisesti olisivat ydinvoiman suurimpia kannattajia.

Toki viherpiipertäjän utopiassa koko roska saadaan ratkaistua siten, että kaikki vähentävät sähkönkäyttöään ja saavat tarvitsemansa takapihalla törröttävästä tuulivoimalasta, mutta ajatus on niin järjetön ja epäkäytännöllinen, ettei sitä viitsi edes noteerata. Jos tahtoo elää metsässä, voi muuttaa metsään. Nyky-yhteiskunta toimii sähkön varassa, ja sitä tarvitaan kaikkeen - myös niihin Vihreiden rakastamiin sähköautoihin.

Markus Jansson kirjoitti...

> Suomessa käytettävä uraani on
> ostettava, joten omavaraisia ei
> sen suhteen olla.

Toistaiseksi. ;)
Uraania voidaan varastoida vuosikymmentenkin tarve, kaasua ja öljyä ei voida. Siksi ydinvoima on hyvä kriisiaikojakin varten.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä vihreä pelleily ylittää jo reippaasti fanaattisuuden rajat, kun asioita puolustetaan ja vastustetaan jonkun täysin mahdottoman ajatuksen perusteella, ja hylätään järki ja todisteet."

Lukaisepas Markuksen aikaisempaa "skeptistä" paatosta. Siinä on uskonnollista fanatismia aidoimmillaan.

Markus Jansson kirjoitti...

> Siinä on uskonnollista
> fanatismia aidoimmillaan

Tyypillistä uskovaisten liturgiaa, jossa uskonnot ja uskomukset kiistävää syytetään uskomusten korvaamisesta skeptisyyden uskonnolla. Uskonnon puute ei ole yksi uskonnon muoto.

Voisit toki kaivaa teksteistäni jotain asiakohtia ja kommentoida niitä, osoittaen, missä menen metsään...mutta sehän ei onnistu, koska...niin, ei kait tarvitse edes sanoa. Mutta ei siinä mitään, ole sinä onnellinen Vihreässä Uskossasi, älä silti ryöstä minulta rahoja sitä varten kiitos vaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Voisit toki kaivaa teksteistäni jotain asiakohtia ja kommentoida niitä, osoittaen, missä menen metsään..."

Okei tässä yksi:

"...ole sinä onnellinen Vihreässä Uskossasi..."

En ole maininnut uskomuksistani mitään. Teet aivan tuulesta temmattuja olettamuksia.

Paatoksesi on niin hurmoksellista, että se täyttää kirkkaasti uskonnollisuuden merkit. Varmaankin pidät itseäsi tosi kovana uskonnottamana ateistina, mutta kun noita juttujasi lukee niin aivan muut asiat paistavat riveiltä. Se asia ei muutu miksikään vaikka kuinka vinkuisit tai nimittelisit minua idiootiksi/pelleksi/joksikin-muuksi-janssonimaiseksi-haukkumanimeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ilkka Ahmavaara sanoo:

En minäkään Markuksen tavassa kirjoittaa ole uskonnollista fanatismia nähnyt, mutta fanatismia kylläkin, ja pidän sitä aika luontevana ilmaisutapana tässä ajassa, jossa rauhallinen puhuminen ei kuulu.

Voi olla että "saarna" ja sen sisältö on joskus vaikeaa erottaa toisistaan.

Markus Jansson kirjoitti...

> En ole maininnut
> uskomuksistani mitään

Tämä on vähän samaa kuin kreationistien väitteet siitä, että he eivät ole esittäneet uskonkysymyksiä tai uskonnollisuutta, mutta maailma luotiin 6000v sitten. Eli sokeus tajuta edes sitä, että todellisuudessa on uskovainen.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä on vähän samaa kuin kreationistien väitteet siitä, että he eivät ole esittäneet uskonkysymyksiä tai uskonnollisuutta, mutta maailma luotiin 6000v sitten. Eli sokeus tajuta edes sitä, että todellisuudessa on uskovainen."

Haha, olipas päätön vertaus. Korostan edelleen, etten ole todennut uskomuksistani mitään. En suuntaan enkä toiseen.

Tämä kohta tosin pitää varsin hyvin paikkansa sinun kohdallasi:

"Eli sokeus tajuta edes sitä, että todellisuudessa on uskovainen."