4. heinäkuuta 2008

Kiittäkää ituhippejä kalliista ruoasta

Kommunistinen Maailmanpankkikin jo myöntää, että ruoan hinnannousu johtuu käytännössä vain ja ainoastaan biopolttoainehullutuksesta.

Suoremmin sanottuna: Ruoka on kallistunut ja kallistuu yhä, koska verovaroistamme maksetaan järjettömiä tukia biopolttoaineille vihreiden valheiden vuoksi, jolloin ruoantuotantoon jää vähemmän viljelyalaa ja sitä kautta ruoan tarjonta supistuu ja hinta nousee. Maailma ei biopolttoaineita tukemalla edes pelastu, vaan nälänhätä ja ympäristön tuhoutuminen päinvastoin lisääntyy biopolttoainehullutuksen vuoksi.

Jos siis harmittaa, kun huomaatte miten juuston, jugurtin, maidon, leivän ja muiden elintarvikkeiden hinnat ovat kasvaneet, viimeistään nyt teidän tulisi tajuta syntipukki: Vihreä maailmankuva, vihreät valheet, vihreät hullutukset, eli ekofasismi. Se ja vain ja ainoastaan se on syynä siihen, että ruoan hinta karkaa pilviin.

Mitään hyvää ei biopolttoainehullutuksesta seuraa. Kyse on vain tuhlaamisesta vihreän uskonnon dogmien vuoksi. Tuhlaaminen ei ole koskaan ympäristölle tai ihmisille hyväksi. Tuhlataan, kun verovaroin ja byrokratian keinoin koetetaan tuputtaa tehottomia biopolttoaineita väkisin käyttöön. Ympäristö ei pelastu, eikä hullutuksella ole mitään käytännön vaikutusta esimerkiksi öljyriippuvuuteen. Ainoa konkreettinen vaikutus on sinun kukkaroosi, josta koko touhu - niin tukieurot biopolttoaineille kuin myöskin kallistuneet ruoat maksetaan!

Koettakaa muistaa tämä seuraavissa vaaleissa. Älkää äänestäkö (minkään puolueen) vihreitä. Älkää alistuko typerälle ekofasismille, vaikka sen kannattaminen olisi miten muodikasta tahansa. Älkää uskoko ekofasistien valheita, vaikka niihin uskominen ja niiden mukaan toimiminen antaakin valheellisen hyvän omantunnon. Älkää hämääntykö kilteiltä ja harmittomilta vaikuttavien viherhörhöjen vuodatuksista, he eivät ole suinkaan harmittomia eivätkä kilttejä. He ovat fasisteja. Ekofasisteja.

Päinvastoin, kohdatkaa julkisesti näitä ekofasisteja kaikkialla missä heitä näkyy. Menkää sanomaan heille suoraan, mitä mieltä olette siitä, että heidän valheidensa ja dogmiensa vuoksi teidän rahanne kuluvat tukiin ja ruokaan, ilman mitään käytännön hyötyä. Sanokaa heille, että ette hyväksy heidän valheidensa jatkuvaa levittämistä ja äänestäjien kusetusta "vihreydellä". Sanokaa, että ekofasismille on nyt tultava loppu.

Jos teitä "ei kiinnosta" tai "ei kuulu teille" tämä asia, teillä ei ole oikeutta arvostella ruoan kallistunutta hintaa kaupoissa, vaan saatte luvan maksaa mukisematta ja purnaamatta mielipuolisia hintoja peruselintarvikkeistakin. Näin se menee. Ette voi paeta vastuutanne.

7 kommenttia:

 1. Sama pätee energiaan, jos vastustat vesi/ydinvoimaa, niin maksa mukisematta :)

  VastaaPoista
 2. On valitettavan yleinen harhakäsitys, että biopolttoaineiden käyttöönottoa ajaisivat pääasiassa "ituhipit" motiivinaan "maailman pelastaminen" vain siksi, että sanan ensimmäiset kirjaimet sattuvat olemaan "bio". Päin vastoin, esim. Greenpeacelta on tullut viime aikoina aika jyrkkiäkin kannanottoja polttoainepeltoja vastaan.

  Harvempi poliitikkokaan vakavasti yrittää enää perustella biopolttoaineita "ekologisuudella", vaan avainsanat ovat "öljyriippuvuus" ja "energiaomanvaraisuus".

  VastaaPoista
 3. Sulta on tainnut jäädä huomaamatta, että ituhipit ovat biopolttoaineita eniten vastustamassa, biopolttoainetta kannattaa vaan neste & kumpp., koska saavat siitä voittoa. Ituhipit ovat jo tajunneet, että biopolttoaineen viljely vie tilaa ruoalta ja luonnontilassa olevilta metsiltä.

  VastaaPoista
 4. > esim. Greenpeacelta on tullut
  > viime aikoina aika jyrkkiäkin
  > kannanottoja polttoainepeltoja
  > vastaan.

  Greenpeace vastustaa vain palmuöljyä, ei kategorisesti biopolttoaineita. Luultavasti joku palmuöljyä tehtaileva firma ei ole siis maksanut Greenpeacelle suojelurahoja, toisin kuin muita biopolttoaineita tuottavat yritykset. Heh. Niinhän Greenpeace toimii.

  Vai onko sattumaa, että Greenpeace ei suostu julkistamaan rahoittajiaan? Että Greenpeace vainoaa tiettyjä öljy-yhtiöitä, muttei toisia? jne. Raakaa bisnestä tuo GP:n touhu on.

  VastaaPoista
 5. Greenpeace ei saa lainkaan tukea yrityksiltä ja sen tilinpäätöstiedot ovat julkista informaatiota.

  http://www.greenpeace.org/international/about/faq/questions-about-greenpeace-in

  Greenpeacella on 2,8 miljoonaa henkilötukijäsentä ja kaikki rahoitus tulee sitä kautta.

  Ottaisit edes selvää asioista niin joku voisi ottaa sinut tosissaan.

  VastaaPoista
 6. > Greenpeace ei saa lainkaan
  > tukea yrityksiltä

  ROFTLOL!


  > ja sen tilinpäätöstiedot ovat
  > julkista informaatiota.

  Idioottina et ymmärrä mitä eroa on tilinpäätöstiedoilla ja tiedoilla rahoittajista. Vinkki: Tilinpäätöksessä voidaan kertoa, että tuloista näin ja näin paljon tulee lahjoituksina, mutta ei siellä kerrota, KENELTÄ ja MINKÄ SUURUISINA summina mistäkin.


  > Ottaisit edes selvää asioista
  > niin joku voisi ottaa sinut
  > tosissaan.

  Samat sanat. Meneppä vaikkapa kirjanpidon peruskurssille niin ehkä tajuat mikä tilinpäätös oikeasti edes on, etkä jauha paskaa täällä netissä siitä.

  VastaaPoista
 7. Hyvin sanottu ituhipille! :D osu ja uppos :D

  VastaaPoista