5. heinäkuuta 2008

Koululaisia pakotetaan rukoilemaan Allahia Iso-Britanniassa!

Dailymail uutisoi, että Iso-Britanniassa koululaisia, siis kristittyjä tarkemmin sanottuna, on pakotettu pukeutumaan muslimiasusteisiin ja rukoilemaan Allahia. Rukoilemisesta kieltäytyneitä rangaistiin jälki-istunnolla ja lounastauon menettämisellä. Lapsia siis pakotetaan palvomaan Allahia ja harjoittamaan islaminuskoa, verovaroin rahoitetussa koulussa!

Jokainen selkopäinen ihminen ymmärtää, että mikäli muslimioppilaita olisi pakotettu pukeutumaan kristillisesti ja rukoilemaan Jehovaa (puhumattakaan että pakotettu pukeutumaan juutalaisesti ja rukoilemaan jahvea), Iso-Britanniassa olisi välittömästi syttynyt täysimittainen sota "muslimien pilkkaamisesta ja alistamisesta"!

Näin pitkälle on islamisaatio jo edennyt EU:ssa. Suomessakin ollaan kohta samassa tilanteessa, jos ei nopeasti ryhdytä radikaaleihin toimenpiteisiin sekulaarisen yhteiskunnan puolustamiseksi. Meidän tulisi ottaa mallia tässä asiassa esimerkiksi Turkista, jossa islamistit pidetään visusti erossa päämäärästään, eli koko Euroopan (maailman?) alistamisesta islamilaiseen kalifaattiin.

1 kommentti:

 1. Erittäin paljastava uutinen.
  Hälyttävä uutinen.

  Tästä pitäisi saada enemmän tietoa.
  Toki sitä netistä löytyy varmasti.

  Kantaväestö halutaan länsieuroopassa päättäjien toimesta alistaa islamille.

  Tuo Turkki ei ole paras mahdollinen
  esimerkki. Turkkilaisia on jo niin
  paljon esim. Saksassa että kun
  yksityisesti keskustelee saksalaisten kanssa he haluaisivat
  päästä heistä eroon. Frankfurtissa
  25 % on turkkilaisia. Ja ongelmat
  ovat myös sen mukaiset.
  Eivät elä maassa maan tavalla vaan
  haluavat islamilaisen valtion
  eurooppaan.

  VastaaPoista