20. kesäkuuta 2008

Taas faktoja naisista

Ei sikäli, että tämä olisi mitenkään uutta tietoa minulle, mutta kerrataan silti Iltalehden(kin) julkaisema uutinen:

Narsistin itserakkaus, psykopaatin impulsiivinen, jännityksenhakuinen ja tunteeton käytös sekä petollinen ja hyväksikäyttävä luonne. Nämä piirteet yhdistyvät naisten suosimassa renttumiehessä, kertoo The Daily Mail...vaikka naiset suosivatkin renttuja lyhyissä suhteissa, he asettuvat aloilleen kunnollisten ja huolehtivaisten miesten kanssa.

Että silleen. Naiset haluavat hypätä sänkyyn (ja mahdollisuuksien mukaan tekaista muksun jos toisenkin) rentun kanssa ja sitten asettumaan aloilleen kunnollisen miehen kanssa (joka sitten elättää sen rentunkin muksun). Miehet, pitäkää varanne! Muistakaa, että naiset rakastavat Jammu Siltavuorta! Tosin, en menisi vannomaan, että kunnolliset, rehelliset ja kiltit miehet naisille kelpaavat ylipäätään ollenkaan.

Tai no, väliäkö sillä, vaikka pitäisitte varanne, kustannatte joka tapauksessa lasten hoidosta, kasvatuksesta, koulutuksesta jne. aiheutuvat kulut korkeina veroinanne. Kuten myös tietysti naisten miehiä korkeammat terveydenhuoltomenot ja suuremmat kokonaiseläkkeet. Muistakaa, että miehen euro on 70 senttiä sekä se, että naiset tulevat yhteiskunnalle kalliiksi!

Kun minut taas kerran leimataan kunnon sovinistiksi ja ilkeäksi ihmiseksi, niin todetaan nyt sitten samaan hintaan sekin, että naistenhan ei tarvitse mennä armeijaan tai sodassa rintamalle itseään tapattamaan. Se, että asevelvollisuus koskee vain ja ainoastaan miehiä, on tietysti vakava sukupuolisen epätasa-arvon asia. Paitsi tietysti naistutkijoiden ja femakkojen mielestä, jotka eivät reaaliteeteistä ja terveestä järjestä mitään tiedä.

Joten kumpi sukupuoli mahtaa oikeasti olla se, jota tässä yhteiskuntamme pelissä oikein höynäytetään ja sorretaan? Kumpi on se, joka voi joutua raiskauksen uhrinakin maksamaan elatusmaksuja raiskaajalleen, edes ilman mahdollisuutta vaatia aborttia? Miehet - eikö olisi jo pikkuhiljaa aika ryhtyä vaatimaan oikeuksiamme ja pitämään puolemme akkavaltaa vastaan?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvä kirjoitus taas kerran Markus! Pitäisi vaan muistaa, että miehet ja naiset eivät ole vihollisia. Vihollisiksi heidät tekee valtio, joka tukee naista ja siten käyttää hajoita ja hallitse strategiaa pitääkseen kansan huomion poissa oleellisesta. Käsitykseni mukaan kuitenkin rauhanneuvottelujen alkaminen vaatii kuitenkin naisen aloitteen, jota ei ole tulossa sillä nainen on nykyisin nettohyötyjä.


Kitjoituksesi sopii hyvin teoriaan sukupuolten elinkaaren markkina-arvoteoriaan.

Siinä nainen on arvossaan nuorena, jonka jälkeen arvo pikkuhiljaa laskee. Miehet ovat taas lähes arvottomia nuorina, mutta arvo lähtee kasvamaan iän karttuessa.

Naiset siis ihastuvat nuorina ja arvokkaina renttumiehiin ja kuluttavat arvoansa heidän kanssaan. Samalla suhde koulii heistä vielä arvottomampia.

Sitten vanhempana naiset pyrkivät vakiintumaan ja etsivät luotettavaa kumppania tekemään heille jälkikasvua, mutta kunnon miehiä ei olekaan tarjolla.

Vaatimustaso on liian korkea ja kaikki kunnolliset miehet ovat vakiintuneet aikoja sitten. Myöskään liian nuoret eivät kiinnosta, vaikka heitä olisi pilvin pimein. Eli naisen oma käytös ajaa naista onnettomiin parisuhteisiin.

JJ kirjoitti...

Olen itsekin ihmetellyt tätä naisten vouhotusta tasa-arvosta, miksi miehet eivät puolusta itseään?? Naiset ovat ajaneet läpi vaikka mitä ja niiden asiat ovat paljon paremmin kuin miehillä.

Esimerkiksi poliisikoulun pääsykokeissa naisten vaatimukset ovat helpommat (http://www.poliisiammattikorkeakoulu.fi/poliisi/poliisioppilaitos/home.nsf/pages/F533FA900AFB8D63C225730F004525E8) eikä se käsittäkseni ole ainoa paikka missä on tämän tapainen järjestely. Myöntäkää naiset, että sukupuolella on väliä. En tarkoita sitä, että naisia tulisi syrjiä, mutta tietyissä asioissa, kuten fyysisessä kunnossa miesten ja naisten ero on havaittavissa. Tämä ei silti tarkoita sitä, ettäkö naiset tulisi päästää helpommalla juurikin esimerkiksi poliisikouluun. Samaa työtähän ne tekevät? Mitäs kun se nainen ei parina kykenekään samaan hommaan kuin hänen miesparinsa? Mies tekee kaikki työt? Saako hän silti saman palkan?

Tasa-arvollakin on oltava rajansa ja pidettävä järki mukana. Monessa asiassa syrjitään jo miehiä. Onko se tasa-arvoa että johtoportaassa on esim. 40% naiskiintiö? Ei se takaa päteviä päättäjiä. Kyllä sinne naisiakin valitaan jos he ovat yhtä päteviä ja lukeneita kuin hänen kilpailija miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin tärkeällä asialla olet Markus. Femakoille pitää pistää kampoihin ja naisten perustuslainvastainen tukeminen miesten kustannuksella lopetettava.
Mainonnan eettiseen neuvostoon valituksia miestä sortavasta mainonnasta!
Kunnolliselle MIES-liikkeelle olisi tilausta, näillä "miessakeilla" ei ei ole mitään tekemistä miesten kanssa vaan ovat femakoiden lyömäaseita.