7. kesäkuuta 2008

Suomalaista ulkomaalaispolitiikkaa

Venäläinen ihmisoikeusaktivisti, vakavasti jo nyt sairas Maria Kirbasova ei saa oleskelulupaa Suomesta. Hänet karkoitetaan Venäjälle 9.6., vaikka hänen tyttärensä on omista rahoistaan huolehtinut hänestä ja hänen hoidostaan Suomessa ja lupaa huolehtia jatkossakin. Venäjällä Kirbasova joutuu hyvin todennäköisesti Venäjän valtionterrorin kohteeksi, tai vain yksinkertaisesti byrokraattien pompoteltavaksi ja olemattoman terveydenhoidon piiriin kuolemaan. Kirbasova on "Sotilaiden Äidit" järjestön perustaja. Kirbasovalla ei ole Venäjällä sukulaisia, jotka voisivat edes auttaa häntä.

Sen sijaan esimerkiksi tämä kulttuuriamme rikastuttava moniosaaja on saanut Suomesta oleskeluluvan. Vuonna 1993 tämä Abdikarir Osaman Hussein raiskasi puukolla uhaten 13-vuotiaan tamperelaistytön. Syksyllä 1995, vapauduttuaan vankilasta, hän murhasi julmasti 15-vuotiaan suomalaistytön, Tuuli Ikosen. Päästyään lomalle vankilasta vuonna 2005 hän käytti seksuaalisesti hyväkseen 4-vuotiasta pikkutyttöä.

Suomi siis häätää maastaan tunnetun ihmisoikeusaktivistin, jonka ylläpidonkin sukulainen maksaisi, mutta elättää verovaroilla maassa loisivaa moninkertaista raiskaajaa ja murhaajaa, eikä karkoita häntä maasta. Juuri täsmälleen näin toimii Suomen ulkomaalaispolitiikka.

Tietenkään sillä, että Maria Kirbasovan ihonväri ei ole ihanan eksoottisen musta kuten
Abdikarir Osaman Husseinin on, ei voi olla mitään tekemistä asian kanssa. Eihän?

"Virallinen totuus" on, että somalia ei viranomaisten mukaan voitu karkoittaa, koska hänellä oli suomalainen vaimo ja kaksi lasta. Sen sijaan Kirbasovan kohdalla todetaan, että äidin ja tyttären sukulaisuussuhde ei riitä oleskeluluvan saamiseksi.

Miettikää ihan oikeasti näitä asioita. Tätäkö todella haluatte?Päivitystä 12.6.2008:
YLE:nannon uutisten mukaan Helsingin hallinto-oikeus on kumonnut Kirbasovan karkoituspäätöksen täytäntöönpanon. Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että Kirbasova saa toistaiseksi jäädä Suomeen, korkeintaan vuoden ajaksi. On kuitenkin huomattava, että ainoastaan täytäntöönpano on kumottu, varsinainen karkoituspäätös on yhä silti voimassa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei suomen viranomaiset välitä
karkoittaa Suomesta - niin homma
täytyy hoitaa toisella tavalla.

Islam tulee ja tappaa.

Ja meidän lampaat määkivät että voi kun kiva että saadaan vähän väriä
tänne.

Tuomarien nimet esille.
Virkamiesten nimet esille.

Pistetään mekin vähän väriä
peliin - vähän toisenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

On tää perkele erikoista toimintaa!!
Pitäis tämänkin jutun tuomarit sun muut tiputtaa alasti johonki saksalaiseen homo baariin ja pultata ovet kiinni.Rupee VI......... tommonen touhu.!!

T: Teemu

Anonyymi kirjoitti...

Uuniin, duuniin, uuniin, duuniin