6. kesäkuuta 2008

Panu sanoo (taas) sen ääneen...

Panu Höglund kirjoittaa jälleen ihanan sivaltavasti blogissaan:
Tytärtään teinivuosista keski-ikäiseksi vankina ja seksiorjana pitäneelle itävaltalaiselle Josef Fritzlille tulvii kuulemma vihaisten tappouhkausten ohella myös rakkauskirjeitä. Tähän komistukseen ylitsevuotavan ihastunut naisväki haluaa parantaa pohjimmiltaan hyväksi, mutta harhautuneeksi uskomansa miehen rakkaudellaan.
...
Kyllä tässä itse kukin mielellään olisi naisten passaamisvaistojen kohteena, mutta valitettavasti ne pakkaavat kohdistumaan vääriin miehiin. Vahvoina ja itsenäisinä itseään pitävät nykynaiset saarnaavat kilteille, sosiaalisesti toistaitoisille pojille, kuinka kohtuutonta ja alhaista on, että he ”haluavat naisen sijaisäidikseen”. Mutta Fritzleille ja Jammuille sijaisäitejä kyllä tuntuu löytyvän.
...
sellainen tilanne, jossa koko naistenlehdistö huutaa nuorille tytöille, että naisella on oikeus vaikka mihin tyhmyyksiin samalla kun nuoret pojat oppivat mieltämään tytön puhuttelemisenkin suurena moraalisena päätöksenä ja riskinottona, on kohtuuton. Nuorille tytöille pitää opettaa järkevyyttä ja vastuunottoa siinä missä pojillekin, varsinkin näissä seksiasioissa.

Aamen.

2 kommenttia:

VX kirjoitti...

Lueppas tämä ja repäse pebas :-D
http://piraattiliitto.org/2008/06/mopo-karannut-antipiraateilta-jopa-tulostimia-syytetaan-p2p-jakelusta

Markus Jansson kirjoitti...

Helmi. Aivan helmi.
"DMCA-huomautuksia kohdistettiin jopa kampuksien verkkotulostimille, joiden väitettiin ladanneen Iron Mania ja uusinta Indiana Jones -elokuvaa!"