13. kesäkuuta 2008

Kiitos Irlanti!

Loistavaa, että Irlanti, ainoana maana koko EUrostoliitossa antoi kansalaisilleen mahdollisuuden päättää, hyväksyäkkö vaiko ei Lissabonin sopimus eli EU:n perustuslaki. Kun kansa saa päättää, se näkee EU:n valheen läpi ja sanoo EI!

Esimerkiksi Suomessa ei kansan anneta päättää, vaan poliittinen johtomme tekee "suuressa viisaudessaan" päätökset miten lystää näinkin suurista asioista kansaa kuulematta. Kuten tulee tekemään mm. NATO-jäsenyydestä aikanaan. Perustuslaki, kansan mielipide ja muut sellaiset pikkuasiat eivät poliittisia päättäjiämme estä tai edes hidasta. Eikä kukaan, junttikansa mukaan lukien, laita tikkuakaan ristiin kun perustuslakia poljetaan ja kansan tahtoa halveksutaan. Seuraavissa vaaleissa junttikansa taas äänestää samat maanpetturit ja demokratian halveksujat valtaan kuten aina ennenkin.

Lissabonin sopimus eli EU:n perustuslaki on nimittäin selvästi Suomen perustuslain vastainen. Lissabonin sopimus loukkaa Suomen perustuslaissa määriteltyä suvereniteettiä, vallan kuulumista kansalle ja omaa lainsäädäntövaltaamme. Lissabonin sopimus noin ikäänkuin lyhyesti sanottuna romuttaa viimeistekin rippeet Suomen itsenäisyydestä ja lakkauttaa Suomen olemassaolon itsenäisenä valtiona. Tai no, eihän Suomi itsenäinen ole oikeasti enää edes ollut EU:hun liittymisensä jälkeen, mutta nyt lähtevät viimeisetkin rippeet, jos Lissabonin sopimus hyväksytään.

Kuten Ilkka Hakelehto kirjoittaa:
EU:n oikeusasiamiehenä toiminut, kansanedustaja Jacob Söderman(sd) on liittänyt eduskunnan perustuslakivaliokunnan Lissabonin sopimuksesta eli EU:n perustuslaista antamaan lausuntoon eriävän mielipiteensä. Siinä hän toteaa, että "eduskunnan päätösvallan näin laaja siirtyminen (EU:lle) on siinä määrin merkittävä, että Lissabonon sopimuksen hyväksymisestä ja voimaansaattamisesta on tältä osin päätettävä vaikeutetussa käsittelyjärjestyksessä".

Niin kuin Södermanin eriävässä mielipiteessä mainitaan, Lissabonin sopimus on ristiriidassa niiden Suomen perustuslain pykälien kanssa, joissa säädetään, että "Suomi on täysivaltainen tasavalta", että "Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta", ja että "Lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta, joka päättää myös valtiontaloudesta".

Hyväksyessään Lissabonin sopimuksen eduskunta siirtää omaa lainsäädäntövaltaansa ja samalla myös Suomen kansalle perustuslakimme mukaan maassamme kuuluvaa ylintä valtaa, valtiovaltaa, entistä enemmän EU:lle. Tämä on ristiriidassa myös oman perustuslakimme 94 §:n 3 momentin kanssa. Siinä säädetään, että "Kansainvälinen velvoite ei saa vaarantaa valtiosäännön kansanvaltaisia perusteita".

Jos suomalaisilla olisi selkärankaa, he nousisivat avoimeen kapinaan maanpetokseen syyllistyvää hallintoamme ja poliitikkojamme vastaan. Muuta keinoa ei oikein ole, koska poliisi, armeijamme ja perustuslakivaliokunta katsoo sormiensa läpi Suomen perustuslain vastaista maamme itsenäisyyden alasajoa. Nykyään Suomella ja suomalaisilla on suunnilleen yhtä paljon, ehkä jopa himpun verran vähemmän, valtaa omiin asioihinsa kuin mitä meillä oli Venäjän autonomisena suurruhtinaskuntana. Suomi oli itsenäisempi vuonna 1916 kuin on nyt, vuonna 2008. Suomen ja suomalaisten alistamisesta ja oman itsenäisyyden kaipuusta oli seurauksena vuonna 1917 kapina ja itsenäisyystaistelu. Nyt, vuonna 2008 kukaan lotkauta korvaansakaan, vaikka tilanteemme on monessa mielessä itsenäisyytemme kannalta paljon heikompi mitä se oli vuonna 1916.

Onneksi Irlanti on toista maata. Onneksi Irlannissa noudatetaan maan perustuslakia sekä kansan tahtoa. Onneksi Irlanti on perustuslaillinen demokratia, jossa asuu nähtävästi melko fiksua kansaa.

Nyt EU onkin sitten tiukan paikan edessä. On toki hyvin mahdollista, että EU kikkailee jollakin tapaa Lissabonin sopimuksen voimaan tai pistää Irlannin EU-fanaatitkot kikkailemaan Irlannin kiertämään tavalla tai toisella tuon kansanäänestyksen tulos. Jos niin tapahtuu se on tavallaan ihan hyvä asia sekin, koska silloin EU paljastaa taas todellisen luonteensa. EU on Eurostoliitto.

EU-uskovaisille ja muille, jotka ihmettelevät EU:n vastaisuuttani, suosittelen klikkaamaan vaikkapa tästä tai tästä ja lukemaan tarkkaan.

3 kommenttia:

  1. On se kansandemokratia hyvin kummallinen juttu. Toisaalta sitä meinaa kirota, kun suuret massat antavat hiljaisen suostumuksen maanpettureille kuten vähemmistövaltuutetuille tai eräille kansanedustajille. Toisaalta on iloinen siitä, kun esim Irlannin tapauksessa kansa ei todennäköisesti hyväksy Lissabonin sopimusta. Demokratiassa enemmistön tehdessä päätöksiä he eivät tiedä ehkä omaa parastaan. Ehkä tulee lakeja, jotka estää yritysten muuton Kiinaan, jolloin elintaso kohoaa + kaiken maailman tullikikkailut, jotka jo satoja vuosia sitten osoitettiin tarpeettomiksi. Mitenköhän onnistuisi luomaan eräänlaisen minarkian, joka ei ajankaan jälkeen sorru mihinkään katastrofaaliseen vaan säilyy elinvoimaisena kansana ja kulttuurina?

    EU:ta en sinänsä vastustaisi, jos se olisi vapaampi ja tehokkaampi. Esimerkiksi ei pelleillisi jollain tukiaisilla tai direktiivivammailuillaan, jäsenmaat eivät ajaisi mitään saatanan totalitaristisia Euroopan laajuista suurta "palomuuria" Kiinan tapaan estämään rasismin leviämisen ja tekisi jotain muslimiongelmalle ja loisi lain vaikkapa kahden lapsen politiikan, jolloin ei olekaan tarvetta raahata afrikkalaisia Eurooppaan + ajaisi liberalistisia uudistuksia. Kreikan elinvoimainen kulttuuri olisi säilynyt pitempään, jos kaupungit olisivat pitäneet yhtä jatkuvan sotimisen sijaan. Samoin jos Eurooppa yhdistyy liittovaltioksi, se säilyisi pitempään, jos se yhdistyminen tehdään OIKEIN.

    VastaaPoista
  2. > Ehkä tulee lakeja, jotka estää
    > yritysten muuton Kiinaan, jolloin
    > elintaso kohoaa

    Ei kohoa, ei kummassakaan maassa. Tehottomuutta edistämällä ei elintaso kasva.

    VastaaPoista
  3. Sori tästä ajatusvirheestä. Tarkoitin, että demokratiassa väki ei ehkä tiedä omaa parastaan, jolloin väki luulee todella, että estäessään yritysten muuton Kiinan, niin elintaso kohoaa.

    Tottahan toki on päivänselvää, että yritysten muutto Kiinaan on hieno asia.

    VastaaPoista