11. tammikuuta 2017

Sananvapausoikeudenkäynneistä

Kiirettä on pitänyt viime aikoina. Tänään oli sitten Sebastian Tynkkysen sananvapausoikeudenkäynti. Viikko sitten oli Olli Sademiehen sananvapauskäräjät ja myöskin Teuvo Hakkaraisen sananvapauskäräjät. Joulukuussahan oli minun sananvapauskäräjäni. Marraskuussa oli Terhi Kiemunkin sananvapauskäräjät.  Marraskuussa oli myös Pertti Nykäsen poliisikuulustelu sananvapausrikoksista. Lisäksi marraskuussa Junes Lokka sai kutsun poliisikuulusteluihin sananvapausrikoksista. Lokakuussa oli puolestaan Ilja Janitskin vangitsemioikeudenkäynti sananvapausrikoksista. Toukokuussa James Hirvisaari oli poliisikuulusteluissa sananvapausrikoksista ja sitä ennen Hirvisaari oli helmikuussa poliisikuulusteluissa sananvapausrikoksista. Pahoittelen, jos joku sananvapausajojahti jäi nyt mainitsematta, näitä tekemällä tehtyjä, valheita ja vääristelyjä täynnä olevia poliittisia ajojahteja on niin mielipuolisesti, ettei tahdo enää perässä pysyä.

Mistä kummasta on näissä kaikissa sananvapausoikeudenkäynneissä oikein kyse?

Tyhminkin tajuaa, että tietenkin kyse on puhtaasti poliittisista syistä ajetuista, tekaistuista syytteistä, joilla on tarkoitus peloitella kansa hiljaiseksi tosiasioista, nolata sananvapauttaan käyttävät ja osoittaa, kuka täällä määrää ja keiden on vain parasta totella hiljaa. Jokainen selkopäinen tajuaa, että missään oikeasti vapaassa maassa tämmöisiä juttuja ei olisi, eikä tulisi, koska sananvapauteen kuuluu oikeus puhua suunsa puhtaaksi, vaikka se voisi loukata jonkun tai joidenkin tunteita, tai saattaa joku paskasakki ikävään valoon omien tekojensa vuoksi. Kaikki vähänkin asioita seuranneet tajuavat, että nämä käräjät ovat vain pieni osa laajamittaista vainoa, jolla koetetaan estää kansaa puhumasta ikäviä tosiasioita mm. mamutusmokutuksesta, kulttuurimarxismista ja eliitin sikailuista.

Mutta mistä näissä jutuissa on sitten OIKEASTI kyse?

Sananvapausoikeudenkäynneissä ei nähdäkseni tuomiolla ole syytetty itse. Tuomiolla on yhteiskunta, poliisi, syyttäjä, tuomari ja koko viranomais- ja oikeuslaitos. Syytteen lukee sananvapaus. Syytetty henkilö on vain eräänlainen sananvapauden asianajaja. Mikäli poliisi tutkii, syyttäjä syyttää ja oikeuslaitos tuomitsee syytetyn, ne tuomitsevat tällöin de facto vain itse itsensä ja edustajansa sananvapauden ja siten ihmisoikeuksien rikkomisesta. Eivät syytettyä henkilöä.

Tämän vuoksi jokainen syyte sananvapauttaan käyttävää henkilöä kohtaan tulisi ottaa vain osoitukseksi hyvin suoritetusta asianajotyöstä sananvapauden puolesta. Jokainen tuomio sananvapausrikoksista tulisi ottaa vain kunnianmerkkinä onnistuneesta taistelusta sananvapauden puolesta, joka on johtanut todellisten rikollisten, eli poliisin, syyttäjän, tuomarin ja koko viranomaiskoneiston langettavaan tuomioon sananvapauden ja siten ihmisoikeuksien rikkomisesta.

Kaikkien sananvapausoikeudenkäyntien uhreiksi joutuvien tulisi seistä suorana, ylpeänä saamastaan kunniasta puolustaa sananvapautta ja osoittaa todelliset sananvapauden viholliset. Kaikkien, jotka joutuvat oikeuteen, tulisi aggressiivisesti näyttää, miten nimenomaan oikeus, syyttäjä ja viranomaiset ovat rikollisia. Oikeutta, syyttäjää ja poliisia vastaan tulisi hyökätä täysin avoimesti ja suoraan, ottaa koko oikeudenkäynti ja tila haltuun, tehden siten selväksi, mikä TODELLISUUDESSA on asetelma ja asia, josta oikeutta käydään! Oikeutta käydään tuomaria, syyttäjää, poliisia, viranomaisia, oikeuslaitosta ja koko yhteiskuntaamme vastaan sananvapauden puolesta ja jokainen tuomio, joka sananvapauttaan käyttävälle annetaan, on todellisuudessa vain tuomio mätiä tuomareita, mätiä syyttäjiä, mätiä poliiseja, mätiä viranomaisia, mätää oikeuslaitosta ja koko mätää yhteiskuntaamme vastaan!

Meidän ei tarvitse pyytää lupaa käyttää sananvapauttamme, eikä meidän tarvitse luopua sen käytöstä vain siksi, että läpimätä järjestelmämme sitä vaatii. Sananvapaus on perusoikeutemme, ihmisoikeus. Me emme tarvitse suomalaisen oikeusjärjestelmän, viranomaisten tai median "lupaa" käyttää sitä, kuten parhaaksi näemme. Eikä meidän tarvitse, eikä pidä hiljentyä, koska meiltä sitä vaaditaan tai rangaistuksilla ja ajojahdeilla uhataan!

Jos jonkun pitää hiljentyä ja hävetä, se on suomalainen yhteiskunta, oikeusjärjestelmä, viranomaiskoneisto, poliisit, syyttäjät ja tuomarit.

1 kommentti:

  1. Kun totuuden sanomisesta tulee lainvastaista, on kunniallisen ihmisen paikka vankilassa.
    -Stanislaw Jerzy Lec-

    VastaaPoista