8. tammikuuta 2017

Ilja Janitskin presidenttiehdokkaaksi - tukekaa heti!

Nyt tuli uutispommi! Ilja Janitskin aikoo presidenttiehdokkaaksi! Nyt suomalaisilla on kerrankin mahdollisuus OIKEASTI vaikuttaa asioihin. Nyt. Vain nyt. Ei auta itkeä myöhemmin enää. Viimeinen hetki vaikuttaa on nyt. Muuten Suomi on lopullisesti tuhottu, kuten esimerkiksi Ruotsi, Ranska ja Saksa ovat.

Janitskinilla on puolellaan niin massiivinen määrä etuja, että en viitsi lähteä niitä edes luetteloimaan. Häneen voi luottaa, hän kannattaa sananvapautta ja on suomalaisen eliitin ja viranomaisten vihollinen nro1. Siinä on se olennaisin asia. Massiivista plussaa on toki se persekivun määrä, jonka Ilja Janitskin pelkkä ehdokkuus aiheuttaa, puhumattakaan, jos hänestä tulisi Suomen presidentti. Yksistään siksikin Iljaa kannattaa äänestää.

Marco de Wit kertoo videolla, miksi Ilja Janitskinia kannattaa ehdottomasti tukea ja miksi Suomi Ensin! tukee myös häntä presidenttiehdokkaaksi.

Ilja Janitskin kannatusyhdistyksen pitää kerätä 20000 kannattajakorttia, jotta hänet voidaan asettaa ehdokkaaksi. Lataa ja tulosta oma korttisi täältä ja täytä se, sekä lähetä allekirjoitettuna ja päivättynä postimerkitetyssä kirjekuoressa osoitteeseen:
Reformi
Merikannontie 3 E 91
00260 Helsinki

Kannattaa samantien tulostaa useampia kortteja ja pyytää myös täysi-ikäisiä perheenjäseniä, kavereita ja tuttavia täyttämään ja postittamaan. 20000 korttia ei ole iso määrä, jos kansa ryhtyy tätä asiaa levittämään ja kortteja täyttämään. Jos vain 1/20 MV-lehden säännöllisistä lukijoista täyttää tuon kortin, Iljasta tulee presidenttiehdokas ja persekivutus maximus mädättäjille.

Tuossa itse täyttämäni kortti, jonka vien vielä tänään postiin.

2 kommenttia:

  1. Kannattajakortissa pyydetään kirjoittamaan sukunimi ensin. Lisäksi pitäisikö kannatettavan molemmat nimet kirjoittaa.

    VastaaPoista
  2. Tätä vaatimusta ei ole ehdokkaan kohdalla. Ainoastaan kannattajan. Ehkä se ymmärretään jopa Janitskinin kohdalla, vaikka onhan aina mahdollisuus että kannattajakortteja hylätään jollakin teknisellä perusteella tiettyjen ehdokkaitten kohdalla... Toivotaan nyt kuitenkin ettei tällä kertaa valtiovalta vajoa ihan niin alas.

    VastaaPoista