8. syyskuuta 2009

Halla-ahon tuomiosta lyhyesti

Tuomiota on revitelty pitkin ja poikin tänään, joten en siitä sen enempää. Kompromissiratkaisu, hieman yllättävä ehkä. Somaleita saa kutsua loisiviksi ryöstäjiksi, mutta islamia ei saa kutsua pedofiiliuskonnoksi. Aika hassua, kun miettii, miten kirjaimellisesti nimenomaan jälkimmäinen asia on kuitenkin totta.

Itseäni ihmetyttää kuitenkin se, miksi juuri Halla-aho sai nyt tuomion. Esimerkiksi minä olen toistuvasti kutsunut islamia pedofiiliuskonnoksi ja Muhammedia pedofiiliksi, sekä muslimeja pedofilian kannattajiksi, enkä ole tuomiota saanut. Ehkäpä oikeus ei ole kaikille sama? ;)

Hovioikeuden ratkaisua odotellessa...

9 kommenttia:

 1. No helsinkiläisen käräjäoikeuden on poliittisesti välttämätöntä ottaa huomioon nuorison mellakkataipumukset, erinäisten suurlähetystöjen paloturvallisuustilanne, sekä Afganistanissa toimivien suomalaisten maailmanrauhantyön ammattilaisten maailmanrauhantyöturvallisuus, kun he kohtaavat rauhan uskonnon uskonrauhan rikkomiseen kielteisesti suhtautuvia kansainvälistä yhteistyötä tekeviä uskonrauhantyönammattilaisia.

  VastaaPoista
 2. Hei Jansson! Tutki islamia tarkemmin. Lue koraani rauhallisesti kannesta kanteen. Ehkä palaat islamiin sinäkin.

  Terveisin Ahmed

  VastaaPoista
 3. Hei Ahmed, en ole Jansson mutta olen lukenut koraanin enkä pitänyt lukemastani. Todettakoon kuitenkin että kyseisen vihaa lietsovan teoksen sivut päätyivät hyötykäyttöön ja saivat arvoisensa kohtelun :)

  VastaaPoista
 4. Luitkohan anonyymi nyt ihan oikeasti sen koraanin? Kerro vaan, ei me naureta.

  Lue jatko-osana Raamattu, siellä se veri vasta lentääkin ja tyttäriä naitetaan vanhoille sedille.

  Malcolm X kannattaa kuitenkin lukaista, ehkä siinä kerrotaan hieman totuudenmukaisempaa tekstiä islamista kuin hommaforumilla.

  VastaaPoista
 5. Markus,

  Sinulta on puuttunut se maaginen lause : "muutama täky Illmanin Mikalle". Muista aina mainita tämän sananvapauden kuohintaan erikoistuneen oikeusoppineen nimi näiden edellämainitsemiesi faktojen yhteydessä, niin veikkaanpa, että kutsuja alkaa sadella...heh.

  VastaaPoista
 6. Valitan. En harrasta nigeriaslaiskirjallisuutta kuten Raamattu ja Koraani.

  VastaaPoista
 7. Kaverini Osmo kertoi salaliittoteorian: Halla-aho ja Illman ovat keskenään juonitelleet koko oikeudenkäynnin. Tavoitteena on saada Halla-aholle enemmän suosiota, medianäkyvyyttä ja tehdä Halla-ahosta tulevaisuudessa presidentti. Ihmisissä herää sympatiat väärinkohdeltua Halla-ahoa kohtaan ja suosio kasvaa. On myös juoruiltu että Halla-aho ja Illman käyvät yhdessä Olavi Lehdon tennistunneilla Tampereella. Jos tämä kaikki on totta, niin on todella korruptoitunutta touhua. Terveisin Kalervo

  VastaaPoista
 8. "Malcolm X kannattaa kuitenkin lukaista, ehkä siinä kerrotaan hieman totuudenmukaisempaa tekstiä islamista kuin hommaforumilla."

  Kannattaisi sinun tutustua MX:ään tarkemmin niin ymmärtäisit että kyseessä oli mielisairas rasisti joka uskoi Yakub-nimisen tiedemiehen luoneen valkoisen paholaisihmisrodun ja joka kannatti mustien omaehtoista segregaatiota.

  VastaaPoista
 9. MX. Onko tavoitteena tehdä 1:1 kopio siitä mitä MX tai Hitler oli?

  VastaaPoista