1. kesäkuuta 2009

Maahanmuuttaja-aktivismia

Halla-aho kirjoittaa blogissaan:"Jopa kymmenen ruotsalaista aktivistia on saanut surmansa taisteltuaan al-Qaidaa lähellä olevan al-Shahab -joukkion riveissä. Mitään uutta tai ainutkertaista ei uutisessa ole, sillä islamistien joukosta on aiemminkin bongattu ruotsalaisia ja tanskalaisia aktivisteja."

Onko Sven Pettersson vaiko Morten Nielsen päättänyt mennä Afrikan sarveen taistelemaan islamistisen diktatuurin saamisen puolesta?

Tuskin. Asialla lienevät "kulttuurinrikastuttajat".

On se hienoa, että ensin tullaan tänne pakoon, kun Somaliassa ei voi elää ja siellä vainotaan ja siellä on kamalaa. Sitten, heti kun on päästy länsimaisen sosiaaliturvan piirin hölmöjen viranomaisten ja vielä hölmömmän kansan hyysättäväksi, niin voidaankin lähteä takaisin taistelemaan sinne, mistä tultiin. Kyllä kansa maksaa sosiaaliturvan sillä välin varmaan tilille ja onhan ainakin paikka, minne palata, jos uhkaakin sotimisessa käydä huonosti.

Minusta tämä osoittaa erinomaisesti, miten absurdia koko nykyinen ulkomaalaispolitiikka on. Siis täysin pähkähullua. Mielipuolista kusetusta ja sumutusta.

Tietysti tulisi toimia niin, että mikäli henkilö X tulee maasta Y siksi, että kokee siellä vainoa ja saa täältä sen vuoksi suojaa, niin hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa enää maahan Y takaisin. Jos hän voi sinne mennä, niin miksi hän turvapaikkaa ja suojaa edes tarvitsee? Mikäli hän vapaaehtoisesti itse lähtee sinne takaisin edes käymään, niin se on täysin vedenpitävä osoitus siitä, ettei hän tarvitse turvapaikkaa ja hänet voidaan välittömästi karkoittaa maasta. Tullilaitoksella jne. on varmasti tiedot henkilön liikkeistä, joten yksinkertaisesti hänen maahantulonsa voidaan heti estää ja toivottaa hyvää päivänjatkoa. Tietenkin hänen perheensä tulisi myöskin yhdistää, eli karkoittaa takaisin sinne, missä hän itsekin on ja minne on vapaaehtoisesti mennyt takaisin vaikka vain käymään.

Mitään järkevää selitystä sille, että suomalainenkin yhteiskunta sietää tämän tasoista verovaroilla pelleilyä, ei ole. Mikäli ihminen vapaaehtoisesti voi edes käydä maassa, jossa häntä oman kertomansa mukaan vainotaan ja josta hän on tänne karkuun tullut, tämä osoittaa 100% varmuudella sen, että hän on alunperinkin valehdellut ja huijannut meitä, eikä hän ole minkään suojelun tai turvapaikan tarpeessa.

Tämä on taas näitä asioita, että kaikki tietävät tasan tarkkaan, miten asian laita on, mutta siltikään kukaan päättävissä elimissä oleva tai edes kansa ei reagoi mitenkään. Umpihullu toiminta ja verovarojen tuhlaus jatkuu entisellään.PS. Mielestäni kertoo hyvin paljon näistä (somali)aktivisteista, että he nimenomaan ovat menneet taistelemaan islamistien puolelle. He siis haluavat taistella sharian ja islamilaisen valtion puolesta. He siis vastustavat länsimaista sekulaarista, ihmisoikeuksia ja demokratiaa kunnioittavaa yhteiskuntaa ja ovat valmiita jopa aseellisesti ajamaan muslimivaltiota. On selvää, että tämänkaltaiset ihmiset eivät tule integroitumaan eivätkä tukemaan meidän yhteiskuntaamme. Miksi me pidämme täällä ihmisiä, jotka ajavat aseellisesti näin ihmisvihamielisiä ja meidän yhteiskuntamme vastaisia asioita? Mitään pakkoa ei ole.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ululululu! Minä olla eri mieltä