26. kesäkuuta 2009

Muslimien uimahallivuoroista

Mikko Ellilä kirjoitti erinomaisesti muslimien omista uimahallivuoroista ja eduskunnan apulaisoikeusasiamiehen lausunnosta asiaan. Suosittelen lukemaan.

Lyhyt lainaus asiaan liittyen Hommafoorumilta, jonka Elliläkin kirjoituksessaan toi ilmi. Summaa aika hyvin sen, miten asiat ovat tämän muslimien omien uimahallivuorojen suhteen:
Suomalaiset eivät saa omassa maassaan mennä verorahoilla rakennettuun yhteiseen uimahalliinsa tiettyinä aikoina, koska tänne on otettu sellaisia maahanmuuttajia, jotka pitävät meitä vääräuskoisina, alempina ja saastaisina.

Asia on juuri täsmälleen näin. Ei tuohon suuntaan, vaan täsmälleen näin. Veronmaksajien rahoilla elätetään maahanmuuttajia ja heille varataan meidän verovaroilla rakennetuista ja ylläpidetyistä uimahalleista omat vuorotkin vain siksi, että nämä maahanmuuttajat vihaavat meitä ja pitävät meitä saastaisina vääräuskoisina koirina, haluamatta sopeutua meidän yhteiskuntaamme ja sen arvoihin. Tämän vuoksi nämä maahanmuuttajat eivät halua meidän kanssa samoihin vuoroihin uimaan.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kamalaa! Paniikki! EI!

Jos musliminaisten tapoihin tuollainen "emme voi paljastaa itseämme muille" kuuluu, niin kuulukoon. Ei kuulu sinulle, miten ihmisiä ohjataan. Sama toki sallittaisiin mielestäni romaneille ja vaikka Jehovan todistajille, jos he sitä perustellusti pyytävät.

Suomessa maahanmuuttajat eivät ole aiheuttaneet Ruotsin tai muiden maiden kaltaisia mellakkatiloja, koska heille sallitaan vapaasti myös omien tapojensa noudattaminen, eikä heillä ole käytännössä edes syytä sytyttää mitään palamaan.

Halla-ahokin itki siitä, kun Ruotsissa jopa kymmenen somalia on osallistunut Somalian taisteluihin muutettuaan ensin Ruotsiin ja jos promillen kokoinen kansanosa kuvaa teidän mielestänne koko porukkaa, niin pitäisikö tuolla logiikalla laskea, että yli 100% suomalaisista on homoseksuaaleja tai vasenkätisiä?

Oma uimavuoro tuskin on maahanmuuttajien tapa viestiä, että he halveksuvat paikallisväestöä, mutta se on hieno ele salliessa myös muslimeille heidän toivomansa mahdollisuudet elää uskomustensa mukaisesti. Uskonvapautta taidat itsekin puolustaa, mutta et tätä? Onko tuo uimavuoro kielletty suomalaisilta muslimeilta?

Panikoikaa rauhassa, ei se ole minulta, eikä uimavuoroiltani pois.

Juha Pätsi kirjoitti...

Ensinnäkin näiden "maahanmuuttajien" kotouttamis-kurssien pakolliseksi aineeksi pitää sisällyttää suomalainen tapa puhdistautumiseen niin teoriajaksolla kuin käytännön harjoituksinakin. Tuhansien järvien maassa meillä kun on tapana kirmata koko perheen voimin järveen uimaan alastomina kesät ja talvet. Monasti tuttavaperhekin voi olla mukana saunomassa ja toisiaan koivuvitsoilla hakkaamassa. Tämän kurssin läpäisseet olisivat melko vahvoilla suomeen kotoutumiseen.

Jos jossain muslimimaassa menisin toteuttamaan perinteitäni, niin luultavasti noutaja saapuisi. Eli maassa on elettävä maan tavalla.

Toiseksi on syytä arvioida sitä, että tarvitseeko tuhansien järvien maa ylipäätään verovaroin rakennettuja uimahalleja? Moni pienempi kunta on varmasti joutunut jopa korottamaan veroja saadakseen uimahallin. Jos joku nyt välttämättä hinkuisi uimahallia, voisi rakentaa sen liiketaloudelliset näkökohdat huomioiden! Todennäköisesti saisimme siten ehkä vähän harvempaan uimahalleja, mutta parempia. Ehkä jopa "maahanmuuttajat" rakentaisivat itselleen mieleisen hallin.

Hyviä lomien jatkoja!

Markus Jansson kirjoitti...

> Jos musliminaisten
> tapoihin tuollainen "emme
> voi paljastaa itseämme
> muille" kuuluu, niin
> kuulukoon.

Tässä olenkin aivan samaa mieltä.


> Ei kuulu sinulle, miten
> ihmisiä ohjataan.

Tässä olenkin sitten vallan toista mieltä. Ne uimahallit on pystytetty minunkin verovaroillani ja ne pyörivät minunkin verovaroillani. Se, että MINUA estetään pääsemästä sinne uimaan tiettynä päivänä VAIN SIKSI, että joku muu ei halua nähdä minua siellä ON SE ONGELMA. Se on yleinen uimahalli ja jos joku ei siellä tahdo nähdä minua niin olkoon menemättä sinne sitten.

Pitäisikö sinulta kieltää pääsy kauppaankin, jos sinun siellä olosi loukkaa minua? Entä terveyskeskukseen? Johonkin kouluun? Puistoon?


> Sama toki sallittaisiin
> mielestäni romaneille ja
> vaikka Jehovan
> todistajille, jos he
> sitä perustellusti
> pyytävät.

Selvä juttu sitten. Odotan, että ensi viikon keskiviikkona paikallinen uimahalli pitää vuoron "nuivisteille", eli lähinnä minulle ja muutamalla kaverillemme. Oikeastaan, uimahalli voisi pitää koko ensi viikon oviaan auki vain minulle, eikä kenellekään muulle, niin saisi polskia rauhassa.


> Suomessa maahanmuuttajat
> eivät ole aiheuttaneet
> Ruotsin tai muiden
> maiden kaltaisia
> mellakkatiloja,

Täällä heitä on onneksi vielä paljon vähemmän. Mutta mene somalipuistoon joku ilta kävelylle niin näet ja voitpa joutua ihan itsekin kokemaan, miten kulttuuri rikastuu ihanasti...


> Ruotsissa jopa kymmenen
> somalia

Kymmenen on jäänyt kiinni. Tovi sitten Tanska evakuoi olisiko ollut tuhatkunta "kansalaistaan" Libanonista, kun Israel hyökkäsi sinne.


> Uskonvapautta taidat
> itsekin puolustaa, mutta
> et tätä?

Nimenomaan puolustan uskonnonvapautta, enkä islamisaatiota ja erivapauksia eri uskontokunnille.


> Onko tuo uimavuoro
> kielletty suomalaisilta
> muslimeilta?

Ei kaiketi.


> Panikoikaa rauhassa, ei
> se ole minulta, eikä
> uimavuoroiltani pois.

Tietysti on. Oletko noin pihalla?

Sinuhesieda kirjoitti...

Mitä seuraavaksi? Muslimeille (naisille) oma bussi jossa voi kulkea kuvallisella kausikortilla, ilman että täytyy paljastaa kasvojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Siis mistä ihmeestä näita ensimmäisen kommentin kirjoittaneen kaltaisia ihmisiä sikiää?! Onko sosialistinen koulujärjestelmämme todellakin noin tehokas propagandakoneisto? Kyky itsenäiseen ajatteluun häviää monilta ihan täysin.

Hieman hämmästyttävää on se miten nämä aivopestyt ihmiset kuitenkin tavallaan kykenevät rationaaliseen ajatteluun ja saattavat olla hyviä matematiikassa ja monessa muussa loogista päättelykykyä vaativissa asioista.

Heidän ajattelukykynsä näyttäisi kuitenkin rajoittuvan koulussa opittujen ennakkokäsitysten rationaaliseen perusteluun. He eivät kuitenkaan kykene kyseenalaistamaan ennakkokäsityksiään

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaiset eivät saa omassa maassaan mennä verorahoilla rakennettuun yhteiseen uimahalliinsa tiettyinä aikoina, koska tänne on otettu sellaisia maahanmuuttajia, jotka pitävät meitä vääräuskoisina, alempina ja saastaisina."

Voi olla, että monet muslimit ajattelevat meistä vääräuskoisista tuolla tavalla, mutta eiköhän syy erilliseen uimavuoroon ole kuitenkin paljon yksinkertaisempi. Musliminaiset ja -miehet kun eivät saa muslimimaissakaan olla samaan aikaan uimassa.

Jos muslimien suuri enemmistö todella pitäisi suomalaisia saastaisina ja alempiarvoisina, niin muslimimiehillä olisi myös oma uimavuoronsa. Näin ei kuitenkaan ole. Vai vihaavatko ainoastaan musliminaiset meitä suomalaisia?

Eipä silti. Kyllä on todella törkeää, että toisille annetaan oma uimavuoro veronmaksajien kustantamasta uimahallista.

Anonyymi kirjoitti...

"Se, että MINUA estetään pääsemästä sinne uimaan tiettynä päivänä VAIN SIKSI, että joku muu ei halua nähdä minua siellä ON SE ONGELMA."
Ei tällaista kitinää syntynyt, kun uimahalleja ruvettiin varaamaan uimatunneille, vesijuoksulle, allasjumpalle, eläkeläisvirkistymiselle ja raskaana oleville naisille. Sen sijaan suuri osa maahanmuuttoitkijöistä maksaa kirkollisveroa saamatta siitä mitään hyötyä ja jaksaa silti käyttää aikaansa juuri muslimien tapojen kritisoimiseen. Tyhmää? Kyllä.

"Mutta mene somalipuistoon joku ilta kävelylle niin näet ja voitpa joutua ihan itsekin kokemaan, miten kulttuuri rikastuu ihanasti..."
Onko Suomessa somalipuistoja? Entä somalivierasvenesatamia? Onko jokainen suomalaisten majoittama puisto täysin turvallinen? Entä 100% suomalaisia edustava taksijono lauantaiyöllä?

"Kymmenen on jäänyt kiinni."
Ehkä niitä on sitten kokonaisuudessaan 20. Ns. täyssuomalaiselta yläasteelta löytyy kaksinverroin lompakkovarkaita.

Periaatteellinen nalkuttaminen on kyllä sitä parasta. Pitänee tutustua hommafoorumiin, se vaikuttaa melkoiselta kultakaivokselta.

Markus Jansson kirjoitti...

> Musliminaiset ja -miehet
> kun eivät saa
> muslimimaissakaan olla
> samaan aikaan uimassa.

Niin, koska moista pidetään saastaisena ja vääräuskoisena. Meitä ja meidän normaalia toimintaamme ja kulttuurimme ja yhteiskuntamme toimintaa pidetään muslimien mielestä saastaisena ja vääräuskoisena.


> Ei tällaista kitinää
> syntynyt, kun
> uimahalleja ruvettiin
> varaamaan uimatunneille,
> vesijuoksulle,
> allasjumpalle,
> eläkeläisvirkistymiselle
> ja raskaana oleville
> naisille.

Noina aikoina ei KOKO uimahalli ole KOKO päivää varattuna taikauskoisten syiden vuoksi. Muslimien suhteen on. Lisäksi muslimeita on niin naurettavan vähän Suomessa, ettei heidän kaltaisensa vähemmistön suhteen pitäisi senkään vuoksi tehdä mitään erityisjärjestelyitä.


> Onko jokainen
> suomalaisten majoittama
> puisto täysin
> turvallinen?

Olkinukke.
Pääkaupunkiseudun raiskauksista selvä enemmistö on maahanmuuttajien tekemiä, vaikka maahanmuuttajia ei ole selvää enemmistöä pääkaupunkiseudun asukkaista. Tee itse matikat.


> Ehkä niitä on sitten
> kokonaisuudessaan 20.

Tai ehkä 2000.


> Ns. täyssuomalaiselta
> yläasteelta löytyy
> kaksinverroin
> lompakkovarkaita.

Rinnastat lompakkovarkauden ja sairaan taikauskoisen aatteen vuoksi käytävän raa'an sodan ja sosiaaliturvamme järjestelmällisen väärinkäytön keskenään. Vitusti onnea vaan sulle.

Anonyymi kirjoitti...

"Heidän ajattelukykynsä näyttäisi kuitenkin rajoittuvan koulussa opittujen ennakkokäsitysten rationaaliseen perusteluun. He eivät kuitenkaan kykene kyseenalaistamaan ennakkokäsityksiään"
Kyllä tämä ajattelu tulee muualta kuin koulun penkiltä. Hyvin perusteltu kommentti muuten, taidat olla ihan alan miehiä.

"Meitä ja meidän normaalia toimintaamme ja kulttuurimme ja yhteiskuntamme toimintaa pidetään muslimien mielestä saastaisena ja vääräuskoisena."
Aika hyvin kalastettuja näkökulmia. Ettei kuitenkaan kyseessä olisi opittu häveliäisyys tai käytäntö, jonka säilyttämistä ollaan perustellusti pyydetty ja tämä oikeus saatu? En usko, että hakukirjeessä luki "saastaisten ja vääräuskoisten ihmisten välttely".

"Rinnastat lompakkovarkauden ja sairaan taikauskoisen aatteen vuoksi käytävän raa'an sodan ja sosiaaliturvamme järjestelmällisen väärinkäytön keskenään."
Ehkä rinnastin määrät, en teot? Oliko ehkä liian vaikeasti muotoiltu teksti?

Kirjoitan tähän nyt asiani siis kiertelemättä, niin teillä ei mene koko päivää viestin kryptisyyden ratkaisussa:

Kun jokainen muslimien pyyntö ja teko tulkitaan vihamieliseksi invaasioksi, voidaan näitä teidän tekstejänne pitää liioiteltuina.

Tämä teksti ja etenkin tuo Ellilän ruikutus vihamielisestä ja suomalaisuutta halveksuvasta uimahallin käyttöoikeudesta on rautaa. Hyvin teillä menee.

Onko hommaforumin yksikään jäsen tai edes vaikka Halla-aho ottanut suoraan yhteyttä ko. muslimiväestöön ja kysynyt tämän uimahallivuoron perusteluja? Onko siellä vastattu, että "olemme vihamielisiä ja te vääräuskoisia, joten haluamme eksklusiivisen uimahallivuoron."?

Anonyymi kirjoitti...

>> Musliminaiset ja -miehet
>> kun eivät saa
>> muslimimaissakaan olla
>> samaan aikaan uimassa.

> Niin, koska moista pidetään
> saastaisena ja vääräuskoisena.

Ok, tämä olikin ihan uutta tietoa. Musliminaisilla ja muslimimiehillä on siis molemmilla oma uskontonsa ja he pitävät toisiaan vääräuskoisina? Niinkö? Siis musliminaiset pitävät muslimimiehiä vääräuskoisina - ja toisinpäin?

Markus Jansson kirjoitti...

> En usko, että
> hakukirjeessä luki
> "saastaisten ja
> vääräuskoisten ihmisten
> välttely".

Oletatko, että muslimit ovat avoimia ja rehellisiä siitä, mitä mieltä ovat vääräuskoisista ja heidän tavoistaan? HAHAHAHAH! Miksi helvetissä sanoisivat suoraan tuollaisia asioita, kun mokuintoilijat passaavat ja ymmärtävät mukavasti?


> Onko hommaforumin
> yksikään jäsen tai edes
> vaikka Halla-aho ottanut
> suoraan yhteyttä ko.
> muslimiväestöön ja
> kysynyt tämän
> uimahallivuoron
> perusteluja?

Oletat edelleenkin, että muslimit kertoisivat avoimesti syyn. Miksi helvetissä kertoisivat? Parempi olisi kysyä, miksi eivät voi uida samaan aikaa ja pyytää PERUSTELUITA siihen, miksi eivät muka voi. "Se on Allahin tahto" ei ole perustelu.

Markus Jansson kirjoitti...

> Ok, tämä olikin ihan
> uutta tietoa.
> Musliminaisilla ja
> muslimimiehillä on siis
> molemmilla oma
> uskontonsa ja he pitävät
> toisiaan
> vääräuskoisina? Niinkö?

Ei, sinä vain olet idiootti etkä tajua, mitä kirjoitetaan.

Muslimien mielestä meidän tapamme, että nainen saa kulkea ilma jätesäkkiä ja naiset ja miehet voivat uida ja saunoa keskenään, ovat vääräuskoisia ja saastaisia. Muslimien mielestä aika helvetin moni meidän toimintamme ja normaali yhteiskuntaan kuuluva asiamme on saastainen, vääräuskoinen ja loukkaa Allahia/Muhammedia ties mitä mielikuvitushahmoa. Muslimit haluavat muuttaa koko yhteiskuntamme niin, että kaikki toimisi heidän taikauskoisten harhojensa mukaan heitä loukkaamatta, välittämättä mm. ihmisoikeuksista, tasa-arvosta ja muusta sellaisesta, mitä meillä länsimaissa on tupattu pitämään tärkeänä asiana.

Jos muslimit eivät halua tai voi sopeutua länsimaiseen yhteiskuntaan, on muslimien pysyttävä poissa länsimaista yhteiskuntaa ylläpitävistä valtioista. Näin simppeliä sen pitäisi olla.

Anonyymi kirjoitti...

"Voi olla, että monet muslimit ajattelevat meistä vääräuskoisista tuolla tavalla, mutta eiköhän syy erilliseen uimavuoroon ole kuitenkin paljon yksinkertaisempi. Musliminaiset ja -miehet kun eivät saa muslimimaissakaan olla samaan aikaan uimassa."

Mutta miksei musliminaisille kelpaa tavallinen naisten vuoro, jossa uiminen on sallittua myös muita uskontoja edustaville naisille? Minkä ihmeen takia musliminaiset ei voi hyväksyä joukkoonsa myös tavallisia kristittyjä suomalaisnaisia ja maamme muiden vähemmistöjen edustajia, vaan ihmisiä jaotellaan tällä tavalla uskonnon perusteella?

Anonyymi kirjoitti...

> Ok, tämä olikin ihan
> uutta tietoa.
> Musliminaisilla ja
> muslimimiehillä on siis
> molemmilla oma
> uskontonsa ja he pitävät
> toisiaan
> vääräuskoisina? Niinkö?

> Ei, sinä vain olet idiootti etkä
> tajua, mitä kirjoitetaan.

Ei, vaan sinä et nyt ymmärrä. Postauksessasi väitit, että musliminaisilla on sen takia oma uimavuoro, koska pitävät meitä suomalaisia saastaisina ja alempiarvoisina.

Jos näion todella olisi, niin miksi sitten muslimimiehet eivät ole vaatineet itselleen omaa uimavuoroa?

Musliminaisilla on oma uimavuoronsa sen takia, koska eivät saa uida kenenkään miehen kanssa samanaikaisesti - ei edes muslimimiehen.

Markus Jansson kirjoitti...

> Musliminaisilla on oma
> uimavuoronsa sen takia,
> koska eivät saa uida
> kenenkään miehen kanssa
> samanaikaisesti - ei
> edes muslimimiehen.

Eivät saa uida, koska pitävät moista, länsimaahan kuuluvaa täysin normaalia asiaa saastaisena ja vääräuskoisena. Mikä tässä on niin vaikeaa sinulle ymmärtää?

Meidän länsimaalaisten tavat, perinteet, kulttuuri, toiminta, oikeusjärjestelmä ja miltei kaikki on muslimien mielestä saastaista ja väärää. Siksi näitä ihmisiä ei pidä ottaa tänne ja islamisaatiota vastaan tulee taistella aivan siinä missä vaikkapa natsismia tai kommunismiakin. Kaikki nuo aatteet vastustavat ja pyrkivät kumoamaan ihmisoikeudet ja koko länsimaisen yhteiskuntajärjestelmän, joka pitää yllä kohtuullisen hyvää tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

"Siksi näitä ihmisiä ei pidä ottaa tänne ja islamisaatiota vastaan tulee taistella aivan siinä missä vaikkapa natsismia tai kommunismiakin."

Lässynlässyn. Natsit perustelivat tietyt asiat samoin juutalaisia vainotessaan. Onko mikään länsimaa muuttunut heimosota-alueeksi Somalian tyyliin vain siksi, että niissä on annettu yhdelle ryhmälle oikeus käyttää uimahallia? Jostain syystä minun elämäni ei ole muuttunut islamin takia metriäkään suuntaan tai toiseen, eikä se muutu siitä, että Suomen 500 uimahallista yksi on aamupäivän verran käytössä vain tietylle ryhmälle.

Pekka Siitoin välitti täysin samaa viestiä kuin hommaforum, mutta käytti vain eri sanamuotoja.
http://www.youtube.com/watch?v=DZJTNLvOFRo

Anonyymi kirjoitti...

>> Musliminaisilla on oma
>> uimavuoronsa sen takia,
>> koska eivät saa uida
>> kenenkään miehen kanssa
>> samanaikaisesti - ei
>> edes muslimimiehen.

> Eivät saa uida, koska pitävät
> moista, länsimaahan kuuluvaa
> täysin normaalia asiaa saastaisena
> ja vääräuskoisena.

Saako muslimimiehet kuitenkin uida samaan aikaan suomalaisten naisten kanssa?

Markus Jansson kirjoitti...

> Onko mikään länsimaa
> muuttunut heimosota-
> alueeksi Somalian
> tyyliin

Ruotsissa noita on vaikka kuinka paljon, ks. esim.
http://markusjansson.blogspot.com/2008/12/muslimit-mellakoivat-malmss.html

Lisäksi puoli Ranskaa oli tulessa vain tovi sitten. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Muslimit siellä mekkaloivat ja mellakoivat. Sulje vaan silmäsi, mutta muslimeista ja vain ja ainoastaan muslimeista nuo mellakat johtuvat.


> Jostain syystä minun
> elämäni ei ole muuttunut
> islamin takia metriäkään
> suuntaan tai toiseen,
> eikä se muutu siitä,
> että Suomen 500
> uimahallista yksi on
> aamupäivän verran
> käytössä vain tietylle
> ryhmälle.

No onnea vaan sinulle. Kyse ei kuitenkaan ole yhdestä uimahallista eikä yhdestä vuorosta, vaan lukuisista uimahalleista ja täysin perverssistä periaatteesta ja islamistien nuoleskelusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Musliminaiset ja -miehet kun eivät saa muslimimaissakaan olla samaan aikaan uimassa."

Niin. Suomi ei olekaan muslimimaa, joten miksi täällä pitäisi noudattaa muslimimaan käytäntöjä?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 1. kirjoitti:

"Uskonvapautta taidat itsekin puolustaa, mutta et tätä?"

Kysynpähän vain, että mitä uskonnonvapautta se on, että annetaan yhdelle ryhmälle erivapauksia jotka loukkaavat toisten ryhmien uskonnonvapautta?