5. helmikuuta 2009

YLEnantokin myöntää: Lähes kaikkia miehiä syrjitään sukupuolensa vuoksi!

Jo on aikoihin eletty, kun punavihreä mediakin, YLEnanto etunenässä, uskaltaa mennä tämmöstä julkaisemaan:

Miehiin kohdistuva sukupuolisyrjintä Suomessa yleistä.
Lähes kaikki suomalaiset miehet joutuvat kokemaan elämänsä aikana sukupuolisyrjintää, kertoo tuore väitöstutkimus...miehiin kohdistuva syrjintä ohitetaan tasa-arvopolitiikassa lähes systemaattisesti.

Missään tässä ei ole tietenkään mitään uutta minulle. Olen näitä asioita jo käsitellyt blogissani aikaisemminkin. Heh. Kiva toki, että valtamediakin alkaa havaita samoja asioita. Sinä päivänä, kun YLEnanto uskaltaa mainita kaikkein suurimman (miehiin kohdistuvan) tasa-arvo-ongelman Suomessa: Miesten asevelvollisuuden, minä alan oikeasti huolestua, mihin tämä maailma on menossa. ;)

2 kommenttia:

 1. Kirjoitit että ihmistä pitää kunnioittaa uskonnosta tai uskonnottomuudesta riippumatta, silti toisessakirjoituksessa väheksyt niitä jotka lukevat/uskovat raamattuun?:) Arvostan sitä että jokaisella on mielipiteet mutta vielä enemmän sitä että seisoo päättämänsä asian takana. itse en ole uskovainen mutta mielestäni esitit mielipiteesi mauttomasti.

  VastaaPoista
 2. > ihmistä pitää
  > kunnioittaa
  > uskonnosta tai
  > uskonnottomuudesta
  > riippumatta, silti
  > toisessakirjoituksessa
  > väheksyt niitä jotka
  > lukevat/uskovat
  > raamattuun?

  Mitenkähän nyt liittyy otsikon aiheeseen?

  Tietysti väheksyn taikauskoisia juntteja, jotka uskovat satuihin. Kunnioitan kyllä heidän oikeuttaan uskoa satuihin ja olla taikauskoisia juntteja..niin kauan kuin he eivät yritä pakottaa ketään muita uskomaan tai toimimaan tai rahoittamaan sitä, mihin itse uskovat.

  VastaaPoista