21. helmikuuta 2009

Suomenruotsalaista kaksinaismoralismia, osa 2

Prava eli Helsingin Sanomat kirjoittaa taas niin herkkua tekstiä RKP:stä, että on pakko tarttua siihen. RKP:n ja suomenruotsalaisten kaksinaismoralismi tuntuu puhjenneen viime aikoina sellaiseen kukkaloistoonsa, että oksat pois. Ilmeisesti tasaisesti hiipuva kannatus on ajanut ko. porukan tavanomaistakin epätoivoisemmaksi ja nyt koetetaan kalastaa kannatusta jokaisesta mahdollisesta suunnasta.

RKP:n eduskuntaryhmä "haluaa ihmisille vapaan oikeuden päättää omista asioistaan". Hienoa. Juuri näinhän se pitää olla. Kuitenkaan tämä "vapaa oikeus päättää omista asioistaan" ei koske mm. sitä, mitä kieltä ihmisen pitää koulussa lukea, koska pakkoruotsi on ja pysyy koululaisten kiusana. Eikä se varmastikaan koske vaatimuksia esim. "virkamiesruotsin" osaamisen suhteen, eikä tietenkään kaksikielisyyden suhteen ylipäätään.

Pravdan jutussa kerrotaan myös hyvä sutkautus: Eräs Kokoomuksen edustaja totesi, että vapaan valintaoikeuden logiikalla pitäisi sallia myös huumausaineiden käyttö. RKP:n hemmothan puhuvat kovasti vapaasta valintaoikeudesta, kun he nyt puolustelevat nuuskan sallimista. Jos puolustellaan vapaata valintaoikeutta, esimerkiksi kannabiksen käyttö pitäisi tietysti sallia laissa. Jostain syystä RKP:n kansanedustajat eivät ole puolustelleet kuitenkaan kannabiksen laillistamisen puolesta.

Toivon henkilökohtaisesti, että RKP:n kannatus putoaa nollaan ja koko bättrefolk-puolue poistetaan puoluerekisteriä pilaamasta. Näin tulee luultavasti pitkällä aikavälillä tapahtumaankin, vaikka RKP koettaa kovasti kalastella esimerkiksi juuri maahanmuuttajien ääniä, sekä ajaa systeemiä, jossa maahanmuuttajille opetettaisiin vain ruotsia.

Epätoivoista, petollista ja kaksinaismoralistista, RKP!

3 kommenttia:

 1. RKP:n historia on loppumassa, kannatus laskee johon puolue vastaa yhä kiihtyvämmällä hörhöilyllä. En ymmärrä miten kukaan voi moista puoluetta äänestää, vaikka minun kaiketi pitäisi koska olen ruotsinkielisestä perheestä ja ruotsinkielisen peruskoulun käynyt. Pakkoruotsi kolahti nimittäin omaan nilkkaani jo viidennellä luokalla kun koulussa kiellettiin suomen puhuminen välitunneiella. Koulussa järjestettiin kilpailu siitä mikä luokka puhuu vähiten suomea ja opettajat sitten kirjasivat ylös kinnijääneitä. Tämä johti luonnollisesti siihen että kaikki halusivat voittaa ja siten ryhtyivät valvomaan luokkakavereitaan. Pian koko luokka, yhtä kaveria lukuunottamatta, oli kääntynyt minua vastaan koska jatkoin suomen puhumista tämän kanssa. Ei kovin mukava kokemus, mutta avasipahan silmät.

  VastaaPoista
 2. Hienoa Markus! tuntuu helpottavalta kun kokoomuksestakin löytyy ihmisiä, jotka uskaltavat julkisesti kertoa sen minkä kaikki ajattelevat ovat aina nähneet. RKP ja sen vuosikymmeniä harjoittama maanpetoksellinen saasta saadaan varmasti lähivusikymmeninä poistetuksi ja nyt ensin terä katkaistuksi(ulos hallituksesta ym..)

  Demarit ovat aina toimineet rkp:n apupuolueena ja kyllä niitä rkp avustajia löytyy tietysti valitettavasti myös kokoomuksestakin, kuten Ville Itälä

  Mitä kaikkea pitäisi tehdä, jotta politiikot oikeasti tekisivät tuolle rkp saastalle jotain?

  keskusta haluaa yhteisrintamaan eu vaaleissa rkp:n kanssa ja tämä on kyllä melko saastainen teko, koska näin rkp saisi mahdollisesti yhden paikan keskustalaisten äänillä. Harhaluuloisena ihmisenä minulla on harha, että Anneli Jääteenmäelle olisi tämän johdosta jotain luvattu, mutta mitä?? eihän se voi pitää paikkaansa, minä olen vain kateellinen yksilö ja tarvitsisin hoitoa.

  VastaaPoista
 3. Tiedättehän "Kuin kaksi marjaa" -jutun lehdessä jossa on kaksi kuvaa samannäköisitä ihmisistä.

  Katsokaapas näitä:
  1) Irma Grese
  http://www.ifisk.net/portratt/ida.htm

  2) Ida Asplund http://www.holocaustresearchproject.org/trials/images/Irma_Grese.jpg

  Hauskaa!!

  VastaaPoista