29. maaliskuuta 2008

Islamista ja maahanmuutosta

Hollannissa piti esittää televisiossa kohudokumentti "Fitma". Sitä ei esitetty, koska sen pelättiin provosoivan muslimeilta kielteisiä reaktioita. Toisin sanoen, pelättiin, että muslimit hyökkäävät kaduille polttamaan autoja, ryöstämään liikkeitä ja kivittämään poliiseja, kuten mm. Ranskassa ja Tanskassa on aiemmin sattunut.

Dokumentti laitettiin kuitenkin verkkoon. Useat netin videopalvelut saivat sen myöskin valikoimiinsa. Mutta esimerkiksi Live Leak poisti kyseisen videon, koska sai niin paljon vakavia uhkauksia (lue: tappo- tuhopoltto jne. uhkauksia) henkilökuntaansa kohtaan, että ei uskaltanut riskeerata heidän turvallisuuttaan. Katsokaa itse heidän raporttinsa asiasta tai, kuten sanotaan, kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa:Tilanne on minusta muuttumassa yhä sietämättömämmäksi. Islamia ja muslimeja ei saa kritisoida siitä, että heillä on tapana äityä väkivaltaisiksi mellakoimaan ja riehumaan, koska jos niin tekee, he äityvät väkivaltaisiksi mellakoimaan ja riehumaan. Samaan aikaan yksikään merkittävä muslimijohtaja ei tuomitse tätä räyhäämistä ja kehoita uskonveljiään rauhoittumaan ja suvaitsemaan sanan- ja uskonnonvapautta. Päinvastoin, muslimeja kiihotetaan julistamalla kuolemantuomioita pilakuvien tekijöille.

Eri maiden virkamies- ja hallintokoneistot vainoavat kansalaisiaan, jotka vastustavat tätä hullutusta. Väkisin virkamiehet ja poliitikot pitävät yllä illuusiota "monikulttuurisuuden ihanuudesta" ja koettavat imeä maahan niin paljon verovaroilla loisivaa rikollisjoukkoa kuin vain mahdollista. Kaikenlainen muu ajatuskin tuntuu miltei mahdottomalta, koska se on poliittisesti niin epäkorrektia, ettei siitä uskalleta puhua.

Ja kansa, mitä tekee kansa? Äänestää jälleen seuraavissakin vaaleissa samat paskapoliitikot valtaan, jotka tähän tilanteeseen ovat maansa ajaneet ja jossa ne aikovat sen pitää! Ei hyvältä vaikuta. Ei todellakaan. Siksipä lieneekin aika muistuttaa kansalaisia, mistä tässä oikein on kysymys.Hollannissa esityskieltoon muslimien reaktioiden vuoksi joutunut islamin väkivaltaisista puolista avoimesti kertova lyhyt dokumenttielokuva "Fitma", olkaa hyvä:"Submission" dokumentti naisen asemasta islamissa, jonka tekeminen maksoi hollantilaiselle Theo van Goghille hänen henkensä, olkaa hyvä:Palestiinalaisten tuottamaa ja esittämää lastenohjelmaa (tämä ei valitettavasti ole vitsi tai parodiaa), olkaa hyvä:"Rauhan uskonto" osoittaa mieltään Lontoossa Tanskan Muhammed pilakuvajupakan jälkeen, olkaa hyvä:Lopuksi pientä pohdittavaa kaikille maailman muslimeille ja heidän tukijoilleen, olkaa hyvä:Jään taas odottamaan, joko huomenna on minun autoni poltettu tai saan puukosta selkääni kadulla kulkiessani. Jos niin tapahtuu, tehkää siitä omat päätöksenne ja joko
A) Muuttakaa pois Suomesta ja jättäkää tämä maa vajoamaan suohonsa, tai
B) Ryhtykää aktiivisesti muuttamaan nykyistä maahanmuutto- ulkomaalais- ja sananvapauspolitiikkaa Suomessa.

(Ai miksi sanon, että vasta silloin teidän pitäisi ryhtyä aktiivisesti vastustamaan nykyistä politiikkaa? Koska ette kuitenkaan usko aikaisemmin. Olen realisti. Eivät ole kovin monet muutkaan uskoneet, eivätkä ole aktiivisesti ryhtyneet ajamaan muutosta nykyiseen politiikkaan. Ehkä jotain tuollaista tarvitaan, ennen kuin heräätte siitä ruususen unesta, johon teidät on median ja poliitikkojemme toimesta tuuditettu.)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uskalluksesta linkittää video kotisivuillesi. Itse jätin tuon tekemättä juuri sen takia, etten halunnut vihaisia muhamettilaisia ovelleni :)

  Sen verran voisi kuitenkin sanoa, että tuossa Geert sekoittaa kaksi asiaa: arabinationalismin ja islamisaation.

  Ensiksimainittuun kuuluu tuo hitler-kuvio, kuten Egyptissä ollaan huomattu. Saddam oli egyptiläisiin verrattaen varsin maltillinen panarabialaisuuden edistäjä.

  Sitten taas tuo islamisaatio: kumpi sen kanssa pärjäämistä edistää paremmin, provokaatiot vai mahdollisesti maltillisten tahojen tukeminen? Se on mielestäni poliittisessa realismissa se relevantein kysymys. What do you think?

  VastaaPoista
 2. > kumpi sen kanssa pärjäämistä
  > edistää paremmin, provokaatiot vai
  > mahdollisesti maltillisten tahojen
  > tukeminen?

  Niitä "maltillisia tahoja" ei taida pahemmin olla - tai eivät ainakaan pidä itsestään mitään ääntä. Mene ja tiedä. Minusta siedätyshoito islamisteille on hyvä tapa kaikesta huolimatta. Saavat luvan oppia mitä sananvapauteen ja länsimaiseen yhteiskuntaan kuuluu.

  VastaaPoista
 3. ilkka ahmavaara says:

  Joo. Kiitokset myös videoitten julkaisemisesta yksissä kansissa.

  Itse olen päättänyt hankkia suomenkielisen Koraanin - ja sellaisen suomennoksen, joka olisi muslimimaailmassa yleisesti hyväksytty.

  Sitten ryhdyn saarnaamaan Koraanin pohjalta hiukan toisenlaista Islamia, elikäs tuota vähintäänkin maltillista. Noh, ainakin yritän, en tiedä vielä, onko se Koraanin pohjalta mahdollista. Aika näyttää. (Ja onko minussa mitään ainesta saarnamieheksi?)

  VastaaPoista
 4. Ilkka Ahmavaara: Muslimit eivät tietääkseni pidä pyhänä kirjana noita käännösversioita. Että tuo projekti voi edellyttää arabian opettelua.

  VastaaPoista
 5. Ilkka Ahmavaara:

  Iiro Laiholle:

  Asian voisi ilmaista niinkin, ettei koraanilla ole avointa lähdekoodia, kas kun pelkkä arabiaksi lukeminenkaan ei vielä auta juuri mitään.

  Mutta jos Koraani jonain kuuna valkeana olisi yleisesti hyväksyttävästi luettavissa (ja keskusteltavissa) suomeksikin, ei siitä varmastikaan olisi Islamin uskolle ja oppineille mitään haittaakaan.

  Että kun jostain täytyy aloittaa, aloitan minä suomenkielisistä versioista - onhan mahdotonta, että suomalainen voisi muutoin ymmärtää koko kirjaa ja suurta uskontoa.

  Uskonnot yleensäkin mielellään piiloutuvat salatun lähdekoodin taakse, mutta ehkäpä niitä on sieltä mahdollista houkutella esiin. Tämän tarkoituksen vuoksi en ryhdy opiskelemaan arabiaa tai hebreaa tms.

  Jos oppi on universaali, täytyy siitä voida puhua myös Suomen kielellä olematta sen vuoksi vääräoppinen.

  VastaaPoista