18. joulukuuta 2007

Feminismi etenee - järki väistyy

Olin aivan varma, että kyseessä on jokin mätäkuunjuttu. Joku myöhästynyt aprillipila. Mutta ei. Ilta-Sanomat kirjoittaa, että Ruotsin armeija on poistanut pohjoismaisen taisteluyksikkönsä hihamerkin leijonasymbolilta peniksen ja kivekset. Femakkojen vaatimuksesta ja EY-tuomioistuimen siunauksella. Femakot ovat siis kastroineet Ruotsin leijonan. Femakot ovat kastroineet Ruotsin armeijan.

Jotenkin hiusverkkojen kanssa touhuavat, kello 8-16 "töissä" armeijassa olevat "sotilaat" eivät ole aikaisemminkaan minusta olleet kovin uskottavia. Nyt se viimeinenkin ripaus uskottavuutta on poissa Ruotsin armeijalta. Ruotsin armeija taipuu akkavallan edessä vahvojen ja perinteisten symbolien sensurointiin femakkojen peniskateuden (vai pitäisikö sanoa penisvihan?) vuoksi. Just.

Mikä siinä muuten on, että femakot niin vihaavat penistä? Miksi poikalapsia pitäisi tarhassa opettaa pissaamaan istualtaan? - Koska tytöt eivät voi oikein pissiä seisaaltaan niin femakkojen logiikan mukaan tämä loukkaa kollektiiviesti kaikkia naisia! Miksi pisuaarit pitäisi kieltää kokonaan? - Koska naiset eivät voi oikein pissiä niihin niin femakkojen logiikan mukaan tämä loukkaa kollektiivisesti kaikkia naisia! jne. jne. En mä enää edes pysy kärryillä näiden "tasa-arvon" kaapuun pukeutuneiden mätäpaiseiden kaikista vaatimuksista ja "saavutuksista". Hohhoijaa.

Onko kyse todellakin vain peniskauteudesta, vaiko penisvihasta, vaiko lesbouden aikaansaamasta "hyi toi on yököttävä" -asenteesta vai mistä? Kertokaa mulle femakot ja lesbot! En ole koskaan kuullut kenenkään homon tai miesasiamiehen suusta vaatimuksia tai vihjauksia, jotka heijastelisivat niin syvää ja patoutunutta vihaa vaginaa kohtaan kuin mitä femakoilta saa jatkuvasti kuulla penistä kohtaan. Miksi?

2 kommenttia:

  1. En vihaa naisia, mutta olen tutustunut sosiaalidynamiikkaan. Olen havainnut sen perusteella, että naiset ihastuvat alfauroksiin: www.kasikirja.fi eli sellaisiin, jotka ovat kontrollissa ja dominoivat, ovat hieman "ylempiarvoisia" kuin naiset. Jos Ruotsissa tasa-arvohapatus menee vielä överimmäksi, kohta naisille ainoan oikean löytäminen on entistä vaikeampaa.

    Joka tapauksessa uuden maailmankatsomuksen myötä en voi ymmärtää, miten enimmäkseen miesten hallitsema Ruotsi (Miehillä on evoluutiollisen kehityksen seurauksena tarve menestymiseen, abstraktien arvojen puolesta sotimiseen, kun taas naiset ovat sukupolvesta toiseen pyrkineet selviytymään, sopeutumaan) voi vaipua tuollaiseen hävyttömyyteen. Munien poistaminen merkitsee samaa kuin itsensä tekeminen vässykäksi. Tony Montana onkin maininnut osuvasti, että "Balls are the only think that matters", nykyään sanotaan Guts, kaiken maailman epärationaalisen tasa-arvohapatuksen takia. Äärimmäisen surullista, mutta maailma on hullu paikka elää...

    VastaaPoista
  2. No tuota. En tiedä miksi tuossa hihamerkissä pitää ihan vasiten näkyä kyrpä. Ei kai sillä kyrvällä sentään taistella? Tai ei ainakaan pitäisi.

    VastaaPoista