19. maaliskuuta 2007

Vaalit tulivat ja menivät

Kiitoksia niille 32 henkilölle, jotka minulle äänensä soivat. :)

Valitettavasti me olemme vähemmistönä sosiaalidemokratiaan aivopestyjen maassa, jossa kansan enemmistö pakottaa kaikki tekemään mitä se ikinä haluaa tehtävän. Tälle enemmistölle ei riitä, että he itse tekisivät asiat kuten itse haluaisivat, vaan heidän patologinen perversionsa on nimenomaan pakottaa muita ihmisiä tekemään sama (tai jotain muuta).

Sama enemmistö perustelee oikeutustaan tähän tekoon sillä kehäpäätelmällä, että se on kansan enemmistö joka, siksi että on kansan enemmistö, saa päättää mikä on oikein ja mikä väärin...eli tässä tapauksessa se saa päättää, että on "oikein" pakottaa kaikki noudattamaan kansan enemmistön tahtoa. Samassa kehäpäätelmässä voi "kansan enemmistö" korvata vaikka sanoilla "keisari", "kirkko", "diktaattori", tai oikeastaan ihan millä vaan. Perustelun "järkevyys" on tietysti aivan samalla tasolla eli nollassa.

Toki löytyy demareita, joiden mielestä nykysysteemi on "huono" mutta "paras mahdollinen", koska "jotenkin pitää yhteisistä asioista päättää kuitenkin". Näitä demareita minä kutsun tuplaplusidiooteiksi. He eivät ymmärrä, että kansan enemmistön tyrannia ei ole oikeudenmukainen, järkevä eikä hyvin perusteltu tapa hoitaa yhteisistä asioista päättäminen. He eivät ymmärrä, että oikeudenmukainen, järkevä ja hyvin perusteltu tapa hoitaa yhteisistä asioista päättäminen on vapaaehtoinen sopiminen niiden tahojen välillä, joiden yhteinen asia on kulloinkin kyseessä.

Vaalien lopputuloksesta totean vain lyhyesti, että nyt osa SDP:n demarikansanedustajista korvaantuu uudessa eduskunnassa Kokoomuksen demarikansanedustajilla. Jokainen voi itse miettiä, paljonko tosiaan mikään muuttuu kun uusi eduskunta ryhtyy toimiin. Ja jokainen voi sitten taas 4 vuoden päästä korvata osan Kokoomuksen demarikansanedustajista SDP:n demarikansanedustajilla ja kokeilla, ihan vaan huviksi, että muuttuukohan mikään silloinkaan miksikään. Veikkaan, että ei muutu. Vain pientä hienosäätöä voi tapahtua.

Ei kommentteja: