9. maaliskuuta 2007

Hetkonen - tuotatuota...

Viime aikoina on kovasti kohuttu Ruotsin aikeista alkaa "julkisesti" salakuuntelemaan kaikkea viestiliikennettä, joka on peräisin tai menossa maan rajojen ulkopuolelle. Tarkoituksena on tietysti taas kerran "terrorismin" ja "järjestäytyneen rikollisuuden" ja kaiken muunkin kamalan ja pahan ja pelottavan torjunta kansalaisten yksityisyyttä loukkamalla. No, ei siis mitään uutta tässä mielessä.

Mutta hieman huvittava, vai pitäisikö sanoa, itkettävä, oli Ruotsin puolustusministerin kommentit suomalaisten huoliin omien viestiensä kuuntelusta:
Uskon Suomen viranomaisten ymmärtävän asian siitä yksinkertaisesta syystä, että Suomessa tämäntyyppistä toimintaa on harjoitettu pitempään kuin ruotsissa, puolustusministeri sanoo.

Että silleen. Mitähän kaikkea muuta(kin) Viestikoelaitos ja Viestintävirasto ja Suojelupoliisi (Pääesikunnan tiedusteluosastosta nyt puhumattakaan) oikein on puuhaillut ja puuhailee tälläkin hetkellä, ilman että kansalaiset tietävät siitä yhtään mitään? Hmmm... No, tässä on jotain vihjeitä asiaan liittyen.

Mutta, nyt on ennakkoäänestyskin jo alkanut. Eikun äänestämään vaan äkkiä, turha jättää hommaa viimeiseen (= varsinaiseen vaali)päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti