10. kesäkuuta 2015

Valtakunnansyyttäjä: Suorien tappouhkauksien syyttämättä jättäminen ei ole rikos!

Sananvapaustaisteluni on jälleen saanut yhden päätepisteensä. Tein kantelun valtakunnansyyttäjälle siitä, että minulle tappouhkauksia jakaneet muslimisiat eivät ole joutuneet vastamaan lain edessä laittomiin uhkauksiinsa. Valtakunnansyyttäjän päätös oli aivan odotetun mukainen: Tietenkään viranomainen ei ole tehnyt mitään väärää, kun jättää jutun silleensä.

Koska valtakunnansyyttäjäkin on sitä mieltä, että toisia ihmisiä kohtaan voi esittää vapaasti netissä tappouhkauksia ilman mitään juridisia seuraamuksia (vieläpä suorina henkilökohtaisina viesteinä heidän sähköpostiinsa jne.), niin asia lienee ns. selvä kuin pihvi. Näin se sitten on Suomessa tänään. Koska luonnollisesti oikeusvaltiossahan samat säännöt ja johtopäätökset koskevat kaikkia, niin totean sitten seuraavaa - koska se ilmiselvästi ei voi olla rikos:

Aion tappaa ko. päätöksen tehneen kihlakunnansyyttäjä Tero Kekkin, aiemman päätöksen tehneen kihlakunnansyyttäjä Sami Aterman, tutkinnanjohtaja Petri Jehkosen sekä kaikki minulle tappouhkauksia lähetelleet saastaiset muslimisiat. Paras varoa missä liikkuu, noutaja on nyt tulossa teille kusipäille, nyt astuitte väärille varpaille saatanan mulkut!

Alla ko. paperit, jotka tupsahtivat postitse:
PS. Niin siis odottelen tässä yhä vastausta VKSV:stä siihen vaatimukseeni tutkinnan jatkamisesta, se tulee varmaan muutaman päivän kuluessa ja kielteisellä päätöksellä sekin. Sitten on tämä homma ns. paketissa.

Mutta, selvää on, että se on kielteinen päätös, koska VKSV on jo päättänyt, ettei poliisi tehnyt mitään väärää, kun lopetti asian tutkinnan seinään. Jos poliisi olisi tehnyt jotain väärää, niin VKSV olisi asiasta maininnut - vaikkei syytettä olisikaan ehkä nostanut tms. Mutta VKSV totesi selvästi, että viranomainen toimi oikein, eikä mitään syytä nuhdella häntä ole.

13 kommenttia:

 1. No eihän nyt kunniakansalaiset voi saada tuomiota. Sehän olisi rasismia, Markus.

  Terveisin DemLa

  VastaaPoista
 2. Toisaaltahan tämä on hyvä uutinen tavallaan. Nyt voimme siis ihan "läpällä" heitellä verkossa tappuhkauksia niin sosiaalisessa mediassa kuin suorassa sähköpostissa kun asiasta on mustaa valkosiella, se ei ole kiellettyä, moitittavaa tai rangaistavaa. Tosin minulla herää vieläkin epäilys että se on näin vain silloin jos tekijänä.. korjaan epäiltynä tekijänä on Yön Timo. Kantaväestöllä on ihan eri lait ja säännöt.

  VastaaPoista
 3. Eihän tässä ole mitään uutta. Jo Mika Illman totesi vuosikausia sitten, että maahanmuuttopolitiikkaa ja jopa maahanmuuttajiakin saa arvostella, kunhan ei lausu arvestulaan ääneen.

  Sinulle tappuhkauksia lähettäneet saastaiset muslimisiat eivät tuon tulkinnan mukaan lausu uhkauksiaan ääneen, kun eivät niitä (käsittääkseni) tuottaneet yleisön saataville, lähettivätr vain sinulle.

  Nyt sinä olet tehnyt saman, mutta lausunut sen ääneen. Illmanilaisen laintulkinnan mukaan tulet saamaan syytteen asiasta.

  t. Pörri Orava

  VastaaPoista
 4. Nyt meneekin mielenkiintoiseksi... :D

  VastaaPoista
 5. Suomen oikeuslaitos on oikeuden irvikuva.

  Tämä saatanaa palvova kyrpälauma pitäisi hirttää.


  VastaaPoista
 6. Meil on Make jätkien kanssa jo vedonlyönti piiri siitä kuin monta viikkoa menee ennenku saat hankittua ittes rosikseen ja poseen? Haluuks osallistua? AHA HAHA HIHI HÄHÄ

  VastaaPoista
 7. Eiköhän tässäkin ole käytössä kaksoisstandardi. Mamut ja viranomaiset saa tehdä mitä tahansa, mutta kun tavallinen suomalainen saman asian esittää, niin vankila kutsuu.
  No ei hätää. Tuon sinulle tupakkaa siten. Jos et polta, niin nyt on hyvä hetki harjoitella :D

  VastaaPoista
 8. Markus, sinun pitäisi kirjoittaa kirja: Sananvapaustaisteluni (Mein Redefreiheit Kampf)

  VastaaPoista


 9. Ruvetaan lähettämään maahanmuuttajia sinne mistä tulivatkin

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1154

  Jokainen ääni on tärkeä , nyt tarvitaan tekoja ei pelkkää puhetta.

  VastaaPoista
 10. Osoitat kyllä munattomuutta jos et tee rikosilmoitusta. Saisi juttusi enemmän uskottavuutta.

  VastaaPoista
 11. Saa nähdä, että toimiiko poliisi puolueettomasti (tuskin) ja jättää Naisasialiiton rikosilmoitukset tutkimatta ja vetoaa siihen, ettei muka saa uhkailijoiden nimiä selville, vaikka heidät on jo kommenteissa kerrottu jne - niin kuin Markus Janssonille tehtiin. Janssonhan sai muslimeilta tappouhkauksia Koraanin häpäisemisestä, mutta poliisi ei korvaansakaan lotkeuttanut tappouhkauksille, jotka jätettiin vain vähän aikaa edellisestä islamistien tekemästä terrori-iskusta "profeetan häpäisemisestä" tms, mutta kylläkin alkoi selvittää Janssonin syytteeseen saattamista uskonrauhan rikkomisesta:

  Naisasialiitto teki 51 henkilöstä rikosilmoituksen: "Vaadimme tekijöille rangaistusta, vastenmielinen ilmiö"

  VastaaPoista