4. maaliskuuta 2015

Linkki netissä haram - tappouhkaukset netissä halal?!?

Sain tänään kaksi kirjettä Suomen kalifaatin viranomaisilta. Toisessa oli kutsu saapua taas kerran poliisikuulusteluihin linkkikiihotusjuttuni vuoksi (kieltäydyin menemästä aiemmin ja kieltäydyn tästäkin). Toisessa oli Helsingin syyttäjänviraston päätös jättää tutkimatta minuun kohdistuneet lukuisat ählämien tappouhkaukset. Voitte lukea itse kirjelmät täältä, en ala niitä tähän sanasta sanaan kopioimaan.

Eli, Suomen viranomaisten mielestä se, että postaa nettiin linkin on rikos, jota pitää ehdottomasti tutkia ja kaivaa tekijä esille vaikka kiven kolosta - mutta suorien ja uskottavien tappouhkauksien jakaminen netissä tietylle henkilölle ei ole rikos, jolle pitäisi tehdä mitään.

Mitä vittua?

Mitä vitun vittua häh?

En ole vuosikausiin enää luottanut suomalaisiin viranomaisiin, oikeusjärjestelmään, enkä varsinkaan poliiseihin pätkän vertaa. Tämä oli silti jopa minullekin järkytys. Suomalainen viranomaiskoneisto ja "oikeus"valtio on todellakin NÄIN kertakaikkisen mätä. Aivan mielipuolinen. Sairas. Irvokas. Kaiken järjen ja kohtuuden vastainen.

Yksikään selkopäinen ihminen ei voi mitenkään loogisesti perustella, että uskottavien tappouhkauksien lateleminen on ok - mutta linkin jakaminen on rikos. Ei yksikään. Kuitenkin koko suomalainen viranomaiskoneisto poliiseista oikeuslaitokseen saakka on täsmälleen tätä mieltä.

Taustalla vaikuttaa varmasti myös ns. muslimien perseennuolentakomponentti, eli näille saastaisille elukoille sallitaan aivan kaikki ilman, että se olisi rikos - mutta jos kantaväestöön kuuluva edes ajattelee rikosta niin viranomaiset käyvät voimalla kimppuun ja lynkkaavat! Sanomattakin lienee selvää, että mikäli oikeusjärjestelmä ja viranomaiskoneisto toimisi, niin näinhän ei tietenkään olisi asian laita. Mutta kun ei toimi ja on asian laita.

Kannattaa muuten myös muistaa tuosta ns. linkkikiihotusjutustani, että SIINÄKIN poliisi toimii täysin epätasa-arvoisesti ja minua vainoten: Poliisi haluaa kuulustella ja epäillä rikoksesta VAIN MINUA, vaikka täsmälleen samat linkit on jaettu kymmenien muidenkin ihmisten toimesta ja nämä linkit olen myös poliisille toimittanutkin! Tämäkin vielä! Ajatelkaa nyt hieman tätä mielipuolisuutta!
 • Muslimit laittavat nettiin tappouhkauksia minulle - ei rikosta, ei tutkita, ei kuulustella ketään.
 • Kymmenet muut ihmiset laittavat nettiin linkin kiihottavaan kirjoitukseen - ei rikosta, ei tutkita, ei kuulustella ketään.
 • Minä laitan täsmälleen saman linkin täsmälleen samaan kiihottavaan kirjoitukseen - ilmiselvä rikos, tutkitaan ja minua koetetaan saada poliisikuulusteluihin!
Mitä vittua? Mitä vitun vitun vitun vittua?!?

Miksi poliisi vainoaa vain minua? Miksi poliisi ignoroi vain minuun kohdistuvat tappouhkaukset? Miksi poliisi keskittyy vain minun tekemiini tekoihin? Miksi kukaan muu ei saa paskaa niskaansa samoista asioista kuin mistä minä saan paskaa niskaani?!?

Mitä vittua? Oikeasti, ei helvetti, tämä on niin mielipuolista ja niin yksiselitteisen väärin, että...!?!


Suomalaiset viranomaiset ja oikeuslaitoksen edustajat eivät ansaitse minusta mitään muuta kuin viennin hiekkakuopan reunalle ja teloittamisen. Jokainen. Ilman ainuttakaan poikkeusta, ilman armoa, ilman sääliä. Yksikään selkopäinen, moraalisesti jonkinlaista selkärankaa omaava ihminen ei näet voi työskennellä ko. puljuissa, jotka näin mielipuolisesti toimivat. Näin ollen jokainen, joka niissä toimii, on aivan samanlainen paskanahkainen mielipuolinen fasistisika, kuin esimerkiksi nämä päätökset tehneet viranomaiset ovat.

Nyt minun kohdallani on menty ns. viimeisen linjan ylitse. Tämä on viimeinen pisara. Tästä ei ole enää paluuta eikä muuta, kuin tasan tarkkaan yksi suunta ja se on kaikki toimenpiteet, joilla näille kusipäille virkamiehille ja heidän lakeijoilleen pyritään takaamaan mahdollisimman kusiset oltavat ja mieluiten hengenlähtö. Jokaiselle. Suosittelenkin kaikkia, jotka omaa henkeään arvostavat ja näissä paikoissa työskentelevät, lopettamaan työnsä pikaisesti. Minun silmissäni yhdelläkään teistä ei ole enää edes ihmisarvoa, koska te ette ole valmiita muille ihmisille ihmisarvoa sallimaan. Älkää odottako kohtuutta, koska te ette ole sitä valmiita muillekaan antamaan. Älkää odottako armoa, koska te ette sitä ole valmiita muillekaan antamaan. Oikeutta, sitä sen sijaan teille on jaossa, oman käden oikeutta näet, sillä todellista oikeutta te ette osaa jakaa.

Huomatkaa muuten, että koska meillä on jo kerran päätös siitä, että tappouhkauksien jakeleminen netissä ei ole kerran rikos, niin kaiken järjen mukaanhan mikään, mitä minä tuossa edelläkään sanoin, ei kerta kaikkiaan voi olla rikos! Huppista keikkaa. Vituttaako, arvoisat viranomaiset? Ainiin, eihän laki tietenkään ole kaikille sama ja logiikkaa ei meidän oikeusjärjestelmästä löydy, kyllähän minä sen tiedän, mutta minulle em. heitoista seuraavat paskat ovat vain lisätodiste teidän mielipuolisuudestanne ja oikeusmurhavaltiosta, jossa me elämme.

Tein huvin ja vittuilun vuoksi valituksen asiasta kyseiselle kusipää-aivoiselle muslimien kullia imevälle kihlakunnansyyttäjälle, Sami Atermalle (kuvassa). Se ei tietenkään tule johtamaan mihinkään, mutta ettepä voi ruikuttaa, etten ole mokomaa tehnyt. Vassokuu. Levittäkää laajalti ja alkakaa itse kukin aseistautua ja varustautua. Muuta keinoa tässä maassa ei ole enää oikeutta saada, kuin oman käden oikeus ja kaikki viranomaiset, jotka siihen tielle asettuvat, saakoot mitä ansaitsevat, eli hengenlähdön.

Nyt riittää!

Helsingin syyttäjänvirasto                                                 VALITUS / KORJAUSPYYNTÖ
Osasto 1                                                                              Asianumero E 15/1565
PL 318
00181 Helsinki
Kihlakunnansyyttäjä Sami Aterma


Sain teiltä 25.2.2015 päivätyn kirjeen, jossa ilmoitatte minuun kohdistuneiden laittomien uhkauksien tutkinnan lopettamisesta. Kirjeenne sisälsi niin monia yksiselitteisiä valheita, joilla perustelette tutkinnan lopettamista, että katson, että teidän olisi oman ammattipätevyytenne ja julkisen kuvanne kannalta syytä paneutua niihin ja palauttaa asian käsittely poliisille. 1. ”Vähäisyysperiaate”
  Mielenkiintoinen termi. Teidän mielestänne lukuiset tappouhkaukset uskontokunnan edustajilta, uskonnollisessa asiassa, jonka perusteella on jatkuvasti tapettu kyseisen uskontokunnan edustajien toimesta Euroopassakin lukuisia minunlaisiani ihmisiä, on jotenkin ”vähäinen” tai ”ei uskottava”. Olivatko Theo van Goghia, Lars Vilksiä, Stéphane Charbonnieria, Elsa Cayatia ja muita vastaavia henkilöitä kohtaan esitetyt vastaavat tappouhkaukset myöskin teistä ”vähäisiä” tai ”ei uskottavia”? Minusta muslimien islamin nimissä ja islamiin liittyvät tappouhkaukset ovat hyvinkin uskottavia ja vaarallisia.
 2. ”Minun Facebook-profiiliini laittama kuva”
  Yritätte vakavissanne siis esittää, että jos ihminen itse jotenkin ”aiheuttaa” sen, että häntä uhataan, kyseisestä uhasta ei tarvitse välittää. Tiedoksenne asia, jonka jokainen normaalijärjellä varustettu ihminen tajuaisi ilman sanomistakin: AINA jokin asia, jonka joku tekee, ”aiheuttaa” sen, että tappouhkauksia ladellaan ja myöhemmin laitetaan toimeen. Minä en ainakaan ole tietoinen yhdestäkään tapauksesta koko ihmiskunnan historian saatossa, että tappouhkauksen kohde ei olisi jotenkin teoriassa ”aiheuttanut” tappouhkauksia itselleen tekemällä ”jotakin”, joka jollakin tavalla ”provosoi” jotakuta. Oli kyseessä sitten nakkikioskijonossa seisominen, vääränlaisen paidan pitäminen päällä tai kuvan julkaiseminen. Siltikin niistä on tutkinnat tehty, syytteet nostettu ja tuomiot annettu. Älkää siis esittäkö täysin idioottia, jos ette sellainen oikeasti ole.
 3. "Tulkinnanvaraisia uhkauksia”
  Mielenkiintoinen käsitys mm. seuraavista lauseista:”...rupeen jakaa sun kuvaa mun frendeille...älä ihmettele jos sun kimppuun hyökätään...” ja ”...teit kaikkii kristittyi pitäis tappaa...vittu mä näkisin sut mä tappaisin kokonaan sua...”. Miten näitä sitten pitäisi tulkita, jos ei tappouhkauksiksi, voisitteko valaista käsityksiänne? Miltäpä teistä itsestänne tuntuisi, jos minä sanoisin vaikkapa teille tai teidän perheenjäsenillenne vastaavalla tavalla? Olisiko sekin vain ”tulkinnanvaraisia uhkauksia”, eli enkö saisi syytettä niistä? Kerro ihmeessä, etenkin tämä kohta minua kiinnostaa suunnattomasti! Jos todellakin edellä mainittujen asioiden sanominen (jätän kokonaan Zmnako Islamin horinat mainitsematta, koska en oikeasti jaksa lähteä niitä tähän aukikirjoittamaan) on kovin tulkinnanvaraista, niin sehän tarkoittaa sitten, että myös esimerkiksi minä voin niitä käyttää myös esimerkiksi muslimeja tai sinua kohtaan ilman pelkoa rikosoikeudellisesta vastuusta. Onko todella näin – vai onko suomalainen oikeusjärjestelmä niin totaalisti islamisoitunut ja dhimmiytynyt, että muslimeilta sallitaan mikä tahansa paska ja mielipuolisuus ilman, että sitä pidetään rikoksena (vaikka ei-muslimit ovat samoja tekoja tekemällä heti tuomiolla)?
 4. ”On varsin epätodennäköistä, että henkilöt tulevat kohtaamaan toisiaan”
  Tiedoksenne, että nämä kyseiset henkilöt penkovat aktiivisesti yhteystietojani joka puolelta ja nimenomaisesti ovat ilmoittaneet selvittävänsä, missä minä asun ja tulevan tänne. Kyse ei ole mistään ohimennen heitetystä läpästä, vaan aivan selvästi toteamuksesta, että minun tietojani pengotaan ja minun olinpaikkani selvitetään. En ala tähän referoimaan enempää, lukekaa sieltä asiakirjoista mitä esim. tämä ”Beksu” on sanonut niin kyllä se sieltä selviää.
 5. ”Asianomistaja on ilmoittanut, että hänellä on turvakielto”
  En tiedä, mistä tämä käsitys on tullut, mutta minulla EI OLE turvakieltoa voimassa nyt, eikä varsinkaan ollut voimassa silloin, kun nämä rauhan- ja lapsirakkauden uskonnon edustajat alkoivat minulle tappouhkauksia jaella. Tämä on yksiselitteisesti valhe. Sinällään se on irrelevanttiakin, koska ei uhkaus muutu ei-uhkaukseksi turvakiellon olemassaolon tai olemattomuuden vuoksi.
 6. ”Kokonaisuutena vähäinen”
  Mielenkiintoista, että samaan aikaan Suomen poliisilaitos tutkii minua ”kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan” (kuulustelukutsu tuli taas postitse), koska jaon netissä erään linkin nettikirjoitukseeni, joka sisälsi ”kiihottavaa materiaalia”. Eli te, ihan pokkana, vakavalla naamalla ja ilmeisesti raittiina ja vailla vakavaa psykoosidiagnoosia, esitätte, että NETTILINKIN kirjoittaminen on vakava rikos, josta pitää ihmistä jahdata, mutta TAPPOUHKAUS on ”vähäinen teko”. Siis mitä vittua? Oikeasti, oletteko se selvin päin siellä? Oletteko te käynyt koskaan psykiatrin juttusilla, koska teidän todellisuudentajussanne tuntuu selvästi olevan aika helvetisti pielessä? Te tunnutte olevan suoraan sanottuna aivan seinähullu. Teidän mielestä nettilinkki = vakava rikos, mutta tappouhkaus = vähäinen teko!!! Onko todella näin – vai onko suomalainen oikeusjärjestelmä niin totaalisti islamisoitunut ja dhimmiytynyt, että muslimeilta sallitaan mikä tahansa paska ja mielipuolisuus ilman, että sitä pidetään rikoksena (vaikka ei-muslimit ovat samoja tekoja tekemällä heti tuomiolla)?
 7. ”Asiassa tulisi todennäköisesti lähettää oikeusapupyyntö Yhdysvaltoihin...jotta voitaisiin selvittää profiilin luojien henkilöllisyys”
  Ensinnäkin, tämä väitteenne on aivan täyttä hevonpaskaa. Totaalista valhetta. MINÄ OLEN ANTANUT KYSEISTEN UHKAAJIEN TARKAT YHTEYSTIEDOT POLIISILLE ja etenkin tämän ”Beksun” kohdalta osoitteenkin, josta asiaa voidaan selvittää helposti (Ravintola Road House). Toiseksi, kyseisten profiilien tekijöiden henkilöllisyyttä voidaan selvittää myös Facebookin Irlannin puljun kautta, kuten sivulla https://www.facebook.com/policy.php selvästi todetaan. Kolmanneksi, EVVK, sitten te teette kyseiset pyynnöt ja pistätte ne matkaan, jos ette uskalla muuten ko. henkilöitä kuulusteluihin hakea tai selvitellä heidän henkilöllisyyttään.
 8. ”...eikä tärkeä yleinen tai yksityinen etu vaadi syytteen nostamista”
  Muslimien jakelemat tappouhkaukset ja toteuttamat murhat heidän uskontonsa ”loukkaamisesta” eivät teistä ole ”yleistä etua”? Minun tappouhkailut ja minun murhaamiseni ei ole ”tärkeätä yksityistä etua”? Oletteko humalassa vaiko mielenvikainen, vaiko sekä- että? Saanko minä jaella muslimeille tappouhkauksia ilman, että ”yleinen etu” vaatisi minun pistämistä rikosoikeudelliseen vastuuseen? Vai onko taas niin, että muslimeille on aivan eri säännöt ja lait kuin meillä kantasuomalaisille?
Kuten edellä olevista esimerkeistä hyvin näette, perusteenne tutkinnan lopettamisesta ovat naurettavan heikot. Odotan, että määräätte tutkinnan jatkettavaksi tai vaihtoehtoisesti myönnätte mm. minulle vapaat oikeudet ladella tappouhkauksia esimerkiksi teille, muslimeille, jne. jos kerran ”moisesta ei tarvitse välittää paskan vertaa”.

Markus Jansson

24 kommenttia:

 1. Voimia! Eipä muuta enää pysty sanomaa....

  VastaaPoista
 2. Internetin aikakaudella on erilaista kuin silloin kun virkamies saattoi tehdä mitä huvittaa.

  Nyt hölmöilystä joutuu maksamaan kovan hinnan. Miten kovan, se jää nähtäväksi.

  VastaaPoista
 3. Oikeassa olet. Kuopan reunalle koko dhimmiytynyt valtion väkivaltakoneisto.

  VastaaPoista
 4. Internetistä löytyi kuva tästä selkärangattomasta syyttäjästä.
  Sami Aterma.

  VastaaPoista
 5. eli sami atermalle voi lähettää tappouhkauksen ja välttää seuraamukset? ok, minäpä lähetän

  VastaaPoista
 6. Muistakaa käyttää uhkauksissanne selkeästi samoja sanamuotoja, jotta äijä ei voi ruikuttaa mitään. Esim.
  - "Rupeen jakaa sun kuvaa mun frendeille...älä ihmettele jos sun kimppuun hyökätään."
  - ”Vittu mä näkisin sut mä tappaisin kokonaan sua...”
  - jne.

  PS. Tämä Sami Aterma on entinen oman lakitoimistonsa pitäjä. Reservin upseeri Helsingistä, justiinsa sai ylennyksen. Tykkää juosta maratooneja kanssa. Kuvakin löytyy esimerkiksi tuolta
  http://imgbox.com/czkvV0kN

  VastaaPoista
 7. Hyvä Markus! Jatka tärkeää työtä mitä muut eivät uskalla tehdä!

  VastaaPoista
 8. Olen pahoillani olet nyt sillä samalla via dolorosa tiellä millä minua muilutettiin 2004-2011 vankeuteen saakka.

  Todistajista todisteista ei välitetä jos ne kertovat kertomasi todeksi. Vastapuolen valheet ovat aina totta

  Ilmeisesti muutaman kusipää viranomaisen jihaditien tekemä halal-teurastus kuten ovat jihadistit tehneet koptikristityille ymv:lle Syyriassa Egyptissä, Irakissa, Pakistanissa jne saattaisi saada loput demla-apinat ja demlarotat heräämään kun on oma henki plöysällä?

  Itseenikin oli kohdistettu viimeksi vuodenvaihteessa tappouhkauksia, sain niistä tiedon Jussi Halla-ahon fb:n kautta.

  Mitä tekee supo? Kiistää ettei Suomeen ja suomalaisiin kohdistu uhkaa.

  Saatanan lilkit, viranomaiset saisi hukuttaa kolera-altaaseen, ovat pelkki putinisteja ja jihadistien kyrvänlutkuttajia supoa, syyttäjiä ja poliisia myöden. Punamedia se ei ansaitse muuta kuin sen minkä kristityt lähi-idässä ins allah.

  Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko

  VastaaPoista
 9. Valitettavaa, mutta suomen oikeusjärjestelmään ei voi luottaa suomen kansalaisten oikeuksien ajajana. Tappouhkaukset eivät ole olankohautuksella ohitettavia asoita, vaikka kusipäät, jotka niitä esittävät, asuisivatkin muilla paikkakunnilla.

  VastaaPoista
 10. Suomen viranomaiset eivät tutki tappouhkauksia joita muslimit ovat esittäneet julkisesti Markukselle!

  Mitä muuta nämä tappouhkauksia jakelevat muslimit ovat tehneet tai ovat aikeissa tehdä?

  Terrori-iskuja?

  Suomen poliisia ei kiinnosta!  VastaaPoista
 11. Heil Hitler..Oot säki aika kipee tyyppi.

  VastaaPoista
 12. Vasemmiston ja islamin epäpyhä liitto iskee jälleen... Luulis jo skeptikkoakin ihmetyttävän toi vasemmiston mielisairaus... itsellehän se on selvä juttu: vasemmisto on saatanallisen hengen vallassa... kirottu olkoon suomen oikeuslaitos tästä lähtien.

  VastaaPoista
 13. Törkeää oikeuden halveksuntaa ja
  virkavelvollisuuden laiminlyöntiä!

  Kuva jossa koraanin päällä on koirankakkaa ja pekonia saattaa herättää paheksuntaa.

  Se ei kuitenkaan mitenkään lievennä ko. tappouhkauksia!

  Seuraavaksi onkin sitten alettava ajamaan virkarikossyytteitä ellei asiaan tule muutosta. Toisin sanoen poliisi tutkii ja selvittää tappouhkausten esittäjät ja syyttäjä nostaa syytteet. Suomen laki määrää enimmillään 2 vuotta vankeutta laittomasta uhkauksesta.  VastaaPoista
 14. "Levittäkää laajalti ja alkakaa itse kukin aseistautua ja varustautua. Muuta keinoa tässä maassa ei ole enää oikeutta saada, kuin oman käden oikeus ja kaikki viranomaiset, jotka siihen tielle asettuvat, saakoot mitä ansaitsevat, eli hengenlähdön."

  Menit sitten kehottamaan aseelliseen kapinaan ja murhaan omalla nimelläsi ja julkisesti. Popcornit esiin, nyt lähtee Janssoni vankilaan.

  VastaaPoista
 15. > Menit sitten kehottamaan aseelliseen
  > kapinaan ja murhaan omalla nimelläsi
  > ja julkisesti. Popcornit esiin, nyt
  > lähtee Janssoni vankilaan.

  Ihan miten vaan. Sitä ennen lähtee tosin jokunen poliisi ruumishuoneelle. Nyt on sellaiset rajat ylitetty, että paluuta ei ole, kuten jo sanoin. Nyt riittää!

  VastaaPoista
 16. Ymmärrät kai Markus että saatat itse päästä hengestäsi siinä yhteenotossa? Poliisi ei tykkää ollenkaan tyypeistä, jotka uhkailevat poliisia tappamisella ja vielä vähemmän siitä että poliiseja oikeasti tapetaan.

  Ei ole edes hirveän selvää miksi sinä ylipäätään purat katkeruuttasi muslimeihin, poliiseihin ja milloin mihinkin sijaiskärsijöihin. Ei ole liioin selvää mistä sinä ylipäätään olet niin helvetin katkera. Olet ymmärtääkseni saanut pilluakin, ja vaikka naissuhteesi ilmeisesti meni pieleen (luultavimmin ihan omaa syytäsi), olet vielä melko nuori mies ja ilmeisesti osaat pano- ja iskuhommat, joten voisit säätää itsellesi jostain uuttakin pillua.

  VastaaPoista
 17. Markus hei. Täältä katsoen näyttää vähän siltä että sä olet itse heittänyt ihmisten niskaan paskaa yli kymmenen vuotta ihan vain kun oot kateellinen suurin piirtein kelle tahansa muulle. Sut hyysättiin penskana uskomaan että olet sikalahjakas ja fiksu ja että sun ei tartte nähdä vaivaa eikä opiskella koska oot niin suurenmoinen että maailman kuuluu olla rähmällään sun edessä vain koska sä oot Suuri Markus Jansson. Kiitä jumalauta onneas ettet saanut haastemiestä koliseen postiluukusta sisään keltään niistä joita sä itse uhkailit ja solvasit joskus reilut kymmenen vuotta sitten netissä. Se että sulla on OTSAA esittää ittes jonain sorrettuna sankarina on kyllä niin perseestä ku voi olla.

  Kato Make peiliin ja myönnä tosiasiat. Oot aika lahjaton mitättömyys joka ei muuta osaa ku hakee huomiota solvaamalla, ärsyttämällä ja uhkailemalla viattomia ihmisiä. Et oo vielä edes nelikybänen, eli sulla olis varmaan vielä tsäänssei oikasta syöksys ja laittaa asias jonkunmoiseen kondikseen. Ihanko aikusten oikeesti sä haluat jäädä muistoon poliisien ampumana poliisimurhaajana? Siinäkö sun elämäsi tarkoitus on?

  VastaaPoista
 18. > Ymmärrät kai Markus että saatat
  > itse päästä hengestäsi siinä
  > yhteenotossa? Poliisi ei tykkää
  > ollenkaan tyypeistä, jotka
  > uhkailevat poliisia tappamisella ja
  > vielä vähemmän siitä että poliiseja
  > oikeasti tapetaan.

  Mielummin kuolen ihmisenä kuin elän koko elämäni lampaana kuten esimerkiksi sinä.

  > Ei ole edes hirveän selvää miksi
  > sinä ylipäätään purat katkeruuttasi
  > muslimeihin, poliiseihin ja milloin
  > mihinkin sijaiskärsijöihin. Ei ole
  > liioin selvää mistä sinä ylipäätään
  > olet niin helvetin katkera.

  Kannattaisi lukea tätä blogia muulloinkin kun kerran. Kyllä se tyhmemmällekin selviää, kun viitsii lukea taaksepäin, mitä kaikkea on tapahtunut. Ja olenhan mä niinhin kyllä linkannutkin. Paljon, paljon, paljon tapahtunut ja pahemmaksi vaan menee koko ajan.

  SIKSI.

  VastaaPoista
 19. > Markus hei. Täältä katsoen näyttää
  > vähän siltä että sä olet itse
  > heittänyt ihmisten niskaan paskaa
  > yli kymmenen vuotta ihan vain kun
  > oot kateellinen suurin piirtein
  > kelle tahansa muulle.

  "Paskaa niskaan" = Sanonut suoraan mielipiteeni. Minä en ole esittänyt kenellekään tappouhkauksia siksi, että hän olisi piirtänyt minua "loukkaavan" kuvan tai tehnyt muuta vastaavaa. Enkä muutenkaan ole loukannut tai pyrkinyt loukkaamaan sellaisten ihmisten koskemattomuutta, jotka eivät ole itse loukanneet muiden vastaavaa suojaa. En ikinä. Se on SE iso ero, jota et vissiin tajua.

  > Sut hyysättiin penskana uskomaan
  > että olet sikalahjakas ja fiksu ja
  > että sun ei tartte nähdä vaivaa
  > eikä opiskella koska oot niin

  Aijaa. Hyvinpä tunnet minut. Tai sitten et. Perseestäsikö nämä revit vai auttoiko äiti kirjoittamaan?  > Oot aika lahjaton mitättömyys joka
  > ei muuta osaa ku hakee huomiota
  > solvaamalla, ärsyttämällä ja
  > uhkailemalla viattomia ihmisiä.

  Sinusta ihmisten fyysistä koskemattomuutta nettilinkin vuoksi uhkaavat poliisit ovat "viattomia ihmisiä"? Sinusta tappouhkauksia pilakuvan takia jakavat ählämit ovat "viattomia ihmisiä"? Sinusta tämän kaiken siunaavat syyttäjät ja tuomarit ovat "viattomia ihmisiä"?

  Ei helvetti että olet tyhmä tai hullu, tai pahimmassa tapauksessa molempia.

  > Ihanko aikusten oikeesti sä haluat
  > jäädä muistoon poliisien ampumana
  > poliisimurhaajana? Siinäkö sun
  > elämäsi tarkoitus on?

  Määkii lammas, jonka elämän tarkoituksena on tehdä kiltisti aina, mitä esivalta käskee, koska se on esivalta, koska se sanoo, että se on esivalta...määämääämäääää!

  Menes nyt sohvalle litkimään sitä vedellä laimennettua kusilitkuolutta, jota se esivalta sinulle suo ja muista maksaa verot, orjuuttasi eivät voi sitä ilmaiseksi tehdä! Onnea sulle elämässäsi! Lampaana on kivaa ja helppoa olla!

  VastaaPoista
 20. > Ei ole liioin selvää mistä sinä ylipäätään olet niin helvetin katkera. Olet ymmärtääkseni saanut pilluakin

  Mielestäni olisi ollut hyvä, jos tiedemiehet kautta aikain olisivat lopettaneet sen turhan ihmiskunnan kehittämisen ja keskittyneet pillun saamiseen 100 %. Vain se ratkaisee.

  VastaaPoista
 21. Onko joku niin vajaaälyinen idiootti, ettei todella ymmärrä mistä tässä on kyse?

  Markus on 100% oikeassa. Ja ennen kaikkea se asia minkä puolesta - meidän kaikkien puolesta - hän taistelee on oikein.

  Kunpa Suomesta löytyisi enemmän Markuksen kaltaisia taistelijoita.
  Suunpieksäjiä riittää aina. Niitä ei tarvita yhtään lisää. Kuka haluaa seurata tyhjänpäiväisiä suunpieksäjiä voi osallistua eduskuntavaaleihin.

  Markuksen blogi on eturintama taistelussa sananvapauden puolesta ja taistelussa islamisaatiota ja viranomaismielivaltaa vastaan.

  Suurkiitos Markukselle!

  Tukea ja kannustusta!

  VastaaPoista
 22. Voi helvetin helvetti! Tälle miksi islamisaatio sairaine yksilöineen on esivallan suojeluksessa on tasan yksi syy: Suomea ohjaillaan ulkoa eikä sitä uskalleta vastustaa tai edes kyseenalaistaa. Lampaita äidin oomme kaikki, mamma mamma. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 23. Se on tosi että näitä musuja suojellaan, mutta niin suojellaan kyllä muitakin rikollisia, eikä rauhaa saa edes mielipuoliselta sukulaiselta. Kiitokset vaan Vantaan/Lahden juntti poliiseille. Ja voimia toivotellaan täältäkin, vaikka sekään ei mitään auta.

  VastaaPoista
 24. tunnen markuksen henkilökohaisesti, ja tiedän että hän on täysin rehellinen mies, joka ei tee pahaa kärpäsellekään, minkä v**un takia PolPo vainoaa markusta?!

  VastaaPoista