6. maaliskuuta 2015

Kirjeeni sisäministeri Päivi Räsäselle viranomaismielipuolisuudesta

Lähetin seuraavan kirjeen sisäministeri Päivi Räsäselle koskien tätä tapaustani. Räsäsen avustaja vastasikin jo, etteivät voi tehdä vielä mitään, kun virallinen prosessi on vielä kesken.

Eli seuraavaksi, nyt kun ole lähettänyt tuolle idiootille kihlakunnansyyttäjä Sami Atermalle valituksen, lähetän seuraavaksi sen valtakunnansyyttäjälle, vaatien tätä nostamaan syytteen. Kun se ei tule tietenkään johtamaan mihinkään, on vuorossa kantelu oikeuskanslerille ja kun sekään ei tule tietenkään johtamaan mihinkään, vasta sitten otan yhteyttä uudestaan Räsäseen.

Sitten nähdeen, voiko sellainen teoreettinen mahdollisuus olla, että tästä voisi seurata jotain. 99,99% todennäköisyydellä tietenkään ei, koska Suomessa viranomainen ei voi koskaan erehtyä ja Suomi ei ole oikeusvaltio. Mutta ehkä, teoriassa, Räsänen voisi yllättää.Hei!

Pahoittelen, että otan näin suoraan yhteyttä Teihin, mutta asiani on sen luonteinen ja kokemukseni siitä johtuen viranomaisista sellaiset, että pelkään, ettei vähempi enää auta.

Olen julkaissut internetissä kuvan, josta muslimit ovat suuttuneet ja he ovat lähettäneet minulle lukuisia suoria ja epäsuoria tappouhkauksia. Olen selvitellyt näiden uhkailijoiden henkilötietoja ja antanut ne ja uhkaukset Helsingin poliisille (Tutkinnanjohtaja Petri Jehkonen, E 15/1565) rikosilmoituksessani. Helsingin syyttäjävirasto on nyt kuitenkin antanut päätöksen (15/454), jonka mukana esitutkinta keskeytetään, vaikka ketään ei ole edes kuulusteltu jne. Syyksi esitetään mm., että näiden uhkailijoiden henkilöllisyyttä ei muka tiedetä (mikä on valhe) ja tapaus ei muka sisällä sellaista yleistä tai yksityistä etua, että sitä olisi mielekästä ajaa. Ihmettelen suuresti, jos, näin muslimien suorittamien veritekojen aaltojen pauhussa, muslimien tappouhkauksia pilakuvia julkaisevia kohtaan ei katsota olevan tarvetta puuttua, siis niin, ettei kyseessä muka ole "yleinen etu". Puhumattakaan, että poliisi ja syyttäjä de facto valehtelee tapaukseeni liittyen törkeästi mm. siitä, ettei tiedä tekijöitä tms.

Pitääkö minusta tulla se ensimmäinen muslimien tappama suomalainen, jotta poliisi ottaa nämä tappouhkailut ja vainot tosissaan?

Vielä kaameampaa on kuitenkin se konteksti, jolla poliisi puolestaan minua vainoaa. Poliisi epäilee minun syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää kohtaan, koska jaoin netissä linkin erääseen blogikirjoitukseeni (josta olen saanut em. rikoksesta tuomion). Tästä teosta poliisi haluaa minua poliisikuulusteluihin ja luultavasti syytteet ja tuomion niskaani. Tähän tekoon poliisilla riittää intressiä paneutua. Tässä teossa ilmeisesti sitten on jotain niin suuria yleisiä tai yksityisiä intressejä, että resurssipulassa rypevä poliisi viitsii siihen paneutua täysin rinnoin.

Lyhyesti sanottuna siis:
- Miten voi olla niin, että jos joukko väkivaltaisia muslimeja uhkaa netissä tappaa toisen ihmisen, siinä ei täyty rikos eikä sitä tarvitse tutkia - mutta jos suomalainen jakaa netissä nettilinkin, siinä täyttyy rikos ja sitä pitää tutkia?!?

Onko tässä kyse dhimmiytymisestä, vai pitävätkö minua uhkailleen muslimimaahanmuuttajan väitteet siitä, että hänellä on kontakteja poliisiin ja he suojelevat toinen toisiaan, paikkaansa, vai miten tämä kaikki on selitettävissä? Miten näin absurdi tilanne voi olla mahdollinen? Miten poliisi suojelee tappouhkauksia tehneitä muslimeja, mutta vainoaa sananvapauttaan käyttäviä ihmisiä nettilinkin jakamisesta?

Olen tehnyt asiasta luonnollisesti kantelun ko. kihlakunnansyyttäjälle (Sami Aterma), jossa vaadin tapaukseni palauttamista poliisitutkintaan, mutta kuten arvata saattaa, tuo ei tule johtamaan mihinkään. Pelkästään jo se, että kyseinen syyttäjä ja poliisi näin räikeästi laiminlyövät velvollisuuksiaan ja de facto antavat vapaat kädet muslimeille ladella tappouhkauksia bloggaajille Suomessa, on se huolestuttavin piirre. Eikö mitään ole opittu ulkomailta siitä, miten näihin muslimeihin ja heidän tappouhkauksiinsa pitäisi suhtautua?

Toivon, että voisitten jollakin tavalla auttaa minua tai ottaa kantaa tähän tapaukseen, sekä ylipäätään sananvapauden tilaan ja sananvapauttaan käyttävien ihmisten vainoamiseen muslimien toimesta.

Laitoin liitteeksi asiaan liittyvät paperit, jotta voitte itse helposti todentaa tämän mielipuolisuuden paikkaansa pitävyyden.

yst.terv.
Markus Jansson

6 kommenttia:

 1. "Pitääkö minusta tulla se ensimmäinen muslimien tappama suomalainen, jotta poliisi ottaa nämä tappouhkailut ja vainot tosissaan?"

  We should be so lucky. :)

  VastaaPoista
 2. Viranomaisille

  Jo ennen joulua 2014 alkoi Ranskassa yksittäisten terroritekojen sarja,
  jossa muslimitaustaiset yhden hengen solut ajoivat ajoneuvoilla jouluostoksilla kulkevien ihmisten päälle ja veitsellä aseistautunut mies hyökkäsi poliisiasemalle.

  Iskut huipentuivat 7. tammikuuta 2015, kun kaksi algerialaistaustaista Ranskan muslimia tekivät verisen terrori-iskun Charlie Hebdo satiirilehden toimitukseen tappaen kaksitoista ihmistä (mukaanlukien yhden poliisin).

  Samana päivänä lenkkeilijää ammuttiin Pariisissa toisaalla.

  Ampujaksi epäillään 9. tammikuuta Pariisilaiseen ruokakauppaan iskenyttä Amedy Coulibalytä, jolla oli yhteys Charlie Hebdon toimitukseen iskeneihin terroristeihin.

  8. tammikuuta naispoliisi sai surmansa iskussa, joka ensin raportoitiin riippumattomana tekona, mutta joka myöhemmin vahvistettiin liittyväksi samoihin tapahtumiin.

  Edelleen 8. tammikuuta Charlie Hebdo leden toimitukseen terrori-iskun tehneet ryöstävät paetessaan huoltoaseman. Muslimiterroristit saivat surmansa takaa-ajon jälkeen 9. tammikuuta.

  Samana päivänä aikaisemmin Amedy Coulibaly ottaa Pariisilaisessa ruokakaupassa panttivankeja, ja vaatii muslimiterroristien pakoonpäästämistä.
  Coulibaly surmaa neljä panttivankia ja saa itse surmansa seuranneessa poliisirynnäkössä.

  Lehteä vastaan tehty terrori-isku on ymmärrettävästi herättänyt voimakkaita reaktioita.
  Hyökkäyksen jälkimainingeissa on keskusteltu runsaasti islamilaisesta terrorista, maahanmuuton ongelmista ja sananvapaudesta.

  Tätä taustaa vasten on ymmärrettävissä kuva koraanista jonka päällä on koirankakkaa ja pekonia. Ei ole tiedossa että Suomessa olisi terrori-iskun seurauksena esitetty tappouhkauksia muslimeille.

  Mutta nyt niitä alkaa ilmeisesti tulla, kun viranomaiset avaavat siihen mahdollisuuden päätöksellään jättää tutkimatta tappouhkaukset joita muslimit ovat Suomessa esittäneet Markus Janssonille!

  VastaaPoista
 3. Poliisin ja syyttäjän päätös jättää tutkimatta julkiset tappouhkaukset - ja se miten se perustellaan - on kuin suora kehoitus laittomuuteen.

  Suomessa on paljon ihmisiä joita kiusataan työpaikoilla ja kouluissa. Kun nämä kiusaajat saavat tietää että viranomaiset eivät välitä jos esittää tappouhkauksia, muuttuu näiden kiusattujen asema varmasti entistä tukalammaksi.

  Kiusatut eivät uskalla nyt edes kääntyä viranomaisten puoleen koska sieltä ei ole apua saatavissa!

  Suomessa on vallassa viranomaismielivalta.

  VastaaPoista
 4. Mätä poliisipäällikkö mädässä poliisilaitoksessa

  Iltalehden nettijulkaisussa 6.3 Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Pekka Partanen sekä esiintyy että esitetään hyödyllisenä idioottina.

  "Apulaispoliisipäällikkö sivuaa kolumnissaan myös Charlie Hebdon toimitukseen kohdistuneita Ranskan terrori-iskuja. Hän näkee eurooppalaisessa ja suomalaisessa sananvapausihanteessa "räävittömiä" ja "loukkaavia" piirteitä.

  Partanen kysyy, miksi "jonkun pitää mennä piirtelemään toisten uskonnollisia arvoja anteeksiantamattomasti loukkaavia kuvia?"

  - Maalaisjärjellä aloin pohtia asiaa, että sananvapauteenkin liittyy aina vastuu. Tämähän on ihan hullu tilanne, että yhden pilakuvan takia vastakkainasettelua syntyy ja yhteiskunta joutuu varautumaan, Partanen sanoo."

  ---

  On anteeksiantamatonta että apulaispoliisipäällikkö kehtaa tällaista edes kysyä.
  Missä todellisuudessa hän elää?

  Antiikin Roomassa tehtiin hallitsijoista pilaa. Satiiri on ainakin tuhat vuotta vanhempi kuin islam. Se että apulaispoliisipäällikkö voi avata suunsa lännessä näin vapaasti johtuu siitä että meidän vapauksien ja oikeuksien puolesta on vuodatettu niin paljon verta. Vapaus ei ole tullut ilmaiseksi. Apulaispäällikkö on kuitenkin luovuttamassa jo suosiolla pois vapauden peruskallion, eli sananvapauden josta riippuu viime kädessä se onko meillä ylipäänsä mitään vapauksia tai oikeuksia.

  Roomassa heitettiin ihmisiä leijonien syötäväksi. Alkaa Suomen poliisin logo muistuttaa yhä enemmän leijonan kitaa. Alamaiset ja orjat joutavat leijonan kitaan, vaikka väkisin. Miekalla selkään ellei muu auta.

  Ei se vastakkainasettelu synny siitä että joku lehti julkaisee pilakuvan jonkun poliittis-uskonnollisen liikkeen edesmenneestä keulahahmosta.

  Vastakkainasettelu on ollut olemassa siitä lähtien kun islam alkoi laajeta väkivaltaisesti kaikkiin ilmansuuntiin. Eikä vastakkainasettelulle näy loppua. Euroopassa käydään sotaa. Muslimit käyvät sotaa länsimaisia vapauksia ja oikeuksia vastaan. Toki, he kyllä mielellään poimivat länsimaisten hyvinvointivaltioiden hedelmät, niin kauan kuin on poimittavaa, mutta vihan siemen joka heihin on kylvetty islamin ja islamilaisen maailman toimesta - on leviämässä kaikkialle länteen.

  Apulaispoliisipäälllikkö ei uskalla sitä sanoa suoraan, mutta hän haluaisi että sananvapaudesta tehtäisiin ehdonalainen poliittis-uskonnollisille valtapyrkimyksille ja hänen edustamansa laitoksen mielivallalle.

  Tähän emme ikinä suostu!

  VastaaPoista
 5. Kenenkään suomalaisen ei kuulu sietää tappouhkauksia.

  Kun viranomaiset eivät välitä, niin meidän täytyy itse varautua pahimman varalle.

  Suomalaiset!

  Aseistautukaa!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa kummalliselta että viranomaiset eivät puutu muslimien tekemiin tappouhkauksiin.
  Tekee suomen oikeusviramaisista ja poliiseista täysin tarpeettomia.

  Parempi että siirrytään USA:n tyyppiseen aselainsäädäntöön jossa on mahdollista hankkia käsi-aseet kodinpuolustamiseen.

  VastaaPoista