7. maaliskuuta 2015

Dhimmiytynyt apulaispoliisipäällikkö Partanen hourailee sananvapaudesta

Itä-Uudenmaan apulaispoliisipäällikkö
Pekka Partanen dhimmiytymässä
Eipä ehtinyt vielä ns. muste kuivua tästä omasta tapauksestani, kun poliisiviranomainen kääntää veistä haavassa. Pekka Partanen, itä-Uudenmaan poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö kirjoittaa poliisien blogissa niin uskomatonta, häiriintynyttä ja mielipuolista paskaa, että ei helvetti!

Miten tämä ihminen voi toimia poliisina? Hänet pitäisi välittömästi vapauttaa terveydellisin syin palveluksesta ja siirtää eläkkeelle. Yksikään selkopäinen ihminen ei voi tuollaista soopaa kirjoittaa vakavissaan. Mikäli Partanen todetaan jostain kumman syystä syyntakeiseksi, hänet tulisi luonnollisesti asettaa virkarikossyytteeseen ja tuomita maksimirangaistukseen. Hän omalla kirjoituksellaan nollaa perustuslaissa ja kansainvälisissä ihmisoikeussopimuksissa määritellyt oikeudet sananvapauteen ja esittää, että sananvapauttaa käyttävien sietäisi taipua islamin edessä - eikä päinvastoin. 

Mutta kuten hyvin arvaamme, näin ei tule tapahtumaan. Päinvastoin, Partanen tulee saamaan selkääntaputuksia, ehkä ylennyksenkin ja herra ties mitä muuta. Tälle tasolle on dhimmiytyminen ja muslimien perseiden nuoleskelu jo Suomessa mennyt. Näin läpeensä mätä suomalainen viranomaiskoneisto ja sen lakeijat ovat.

Suomalaisille poliiseille ja oikeuslaitokselle muslimit ovat suojelun kohteita ja me, kantaväestö, olemme vainoamisen kohteita. Koko järjestelmämme toimii de facto kansaa ja ihmisoikeuksia vastaan, alistettuna muslimien terrorille ja mielipuolisuuteen. Kun nyt viranomaisjärjestelmämme toimii kansaa vastaan, siis alistaen yhteiskunnan turvallisuus/väkivaltakoneistonkin kansaa ja ihmisoikeuksia vastaan, kyseinen järjestelmä menettää viimeisetkin legitimiteetin ja toimintansa oikeutuksen. Järjestelmä on muuttunut lopullisesti ja peruuttamattomasti terrorin ehkäisystä terrorin välineeksi.

Suomalaisten vihollinen numero yksi eivät ole poliitikot, islam tai mikään sen sellainen. Suomalaisten vihollinen numero yksi on poliisi ja muu sen toimintaa tukeva virkamieskoneisto.

Kaikki asioista edes vähän perillä olevat selkopäiset ihmiset tajuavat, että mitkään valitukset, mitkään vetoomukset, mitkään vaalit tai muut "lailliset vaikuttamisen keinot" eivät voi enää tuottaa mitään tulosta. Eivät ne toki de facto ole sitä pitkään aikaan enää tuottaneetkaan, mutta nyt on nähty viimeinen todiste asiasta. Poliisi on avoimesti kääntynyt kansaa ja ihmisoikeuksia vastaan.

Aseistautukaa. Varustautukaa. Verkostoitukaa.

Tai valmistautukaa elämään loppuikänne lampaina, jotka viedään teuraaksi kun aika siihen koittaa. Alistettuina, vailla sananvapautta, islamin määräysvallan alaisuudessa, viranomaisten mielivallan ja vainon uhreina. Siinä ovat teidän vaihtoehtonne, niin karua kuin se onkin.Huvin ja vittuilun vuoksi heitän tähän vastineeni tuolle mielipuolelle apulaispoliisipäällikölle, ikään kuin tätä asiaa voisi vielä sanoilla jotenkin ratkaista tai korjata, ikään kuin tämä apulaispoliisipäällikkö tai hänen esimiehensä muka olisivat vielä järjen tavoitettavissa:
Väkivaltaan suuntautuneiden ääriliikkeiden matkiminen ja sympatisointi ovat valitettavasti levinneet jo koulumaailmaankin. Tosin onneksi tapaukset ovat vielä yksittäisiä. Merkit kuitenkin ovat selkeästi olemassa ja ne ilmenevät vihamielisenä asennoitumisena ja suvaitsemattomuutena vieraisiin kulttuureihin tai suvaitsemattomuutena suomalaiseen elämänmenoon.
Miten monta mamujen suomalaisiin kohdistamaan pahoinpitelyä, ryöstöä ja raiskausta pitää olla, että ne lakkaavat olemasta "yksittäistapauksia"? Ei jumalauta mitä paskaa jaksat heti kättelyssä kirjoittaa. Hohhoijaa. Sentään viitsit mainita, että "suvaitsemattomuutena suomalaiseen elämänmenoon". Mitähän tarkoitat sillä? Tarkoittanet sillä jotain sellaista, että "suomalainen elämänmeno" = teidän hyysäysmamutusmokutusmielipuolisuutenne, eli että on sinusta kamalaa, kun melkoinen osa nuorisosta on alkanut nähdä teidän valheenne läpi.
Myös väkivaltaisesta ääriajattelusta on olemassa selkeitä merkkejä koulumaailmassa. Se ilmenee henkisenä tai fyysisenä väkivaltana. Oppilaitosten opettajista 19 prosenttia on tutkimusten mukaan kohdannut tällaista väkivaltaa. Sen yleisimpinä muotoina ovat olleet töniminen, lyöminen, kuristaminen ja potkiminen. Henkinen väkivalta on kuitenkin fyysistä väkivaltaa yleisempää ja se ilmenee nimittelynä ja jopa sosiaalisessa mediassa tapahtuvana nettikiusaamisena.
Tiedoksesi, että nimenomaan tuota kiusaamista kohdistetaan kantaväestön edustajiin ja nimenomaan maahanmuuttajien toimesta. Opettajat eivät siihen puutu, koska pelkäävät rasistin leimaa ja osa heistäkin on toki jo aivopesty niin totaalisesti, etteivät edes tajua, että siinä on mitään väärää, että mamut vainoavat suomalaislapsia kouluissa. Jännää sinällään, että tuomitset sosiaalisessa mediassa tapahtuvan kiusaamisen, ilmeisesti minä en kuitenkaan kuulu niiden joukkoon, joiden kiusaaminen sosiaalisessa mediassa on tuomittavaa? Aivan, vain mamuja voi "kiusata", kantaväestön edustajaa ei voi kiusata, eikä edes uhkailla tappouhkauksin, jos sinunlaisiltasi selkärangattomilta kusipäisiltä fasisteilta kysytään.
Edellä kuvatun ilmiön tunnistaminen tai varhainen puuttuminen on vaikeaa. Usein siihen myös puututaan liian myöhään. Vanhemmat ja opettajat eivät tunnista niitä heikkoja tai varhaisia merkkejä, jotka kertovat vaikkapa ääriliikkeiden ihannoinnista. Varmasti yleisin keino, millä myös lapsia ja koululaisia houkutellaan väkivaltaisten ääriliikkeiden pariin, on internet. Youtubessa pyörii kaikenalaisia videopätkiä hyvin kaikenlaisin tarkoitusperin.
Hei ääliö, sinulta taisi jäädä nimeämättä yksi tärkeimmistä ääriliikkeistä, joita maassamme on ja johon jatkuvasti rekrytoidaan uutta sakkia minkä vaan ehditään: Islam. Miksi et sitä nimennyt? Siksikö, että et suinkaan tarkoittanut sitä, koska islam on jees ja kiva ja hyvä juttu, mutta kaikki islamisaatiota vastustavat ovat tietenkin jotain "ääriliikkeitä" jotka ovat ehdottomasti haram?
Myös aikuiset ja erityisesti opettajat kaipaavat oikeaa tietoa ääriliikkeistä. Eikä pelkästään uskontoihin liitetyistä ääriliikkeistä vaan myös sen vastavoimana olevista ääriliikkeistä.
Nyt osuit osittain oikeaan. Nimittäin etenkin poliisi ja etenkin sinä tunnut nimenomaan kaipaavan lisää tietoa ääriliikkeestä nimeltä islam. Toivon sinulle ja/tai lähipiirisi ihmisille mahdollisimman pikaisia rikastutuskokemuksia, siitä on hyvä aloittaa, ne henkilökohtaiset kokemukset kuin parhaiten opettavat tuollaista vanhaa luupäätä kuten sinua. Mitä muita ääriliikkeitä Suomessa muka on? Ei mitään. Pekka Siitoin, kansannarri, on jo kuollut ja kuopattu ajat sitten.
Kun puhumme ääriliikkeistä, sorrumme aivan liian usein stereotypioihin. Ääriliikkeistä kertomisen lisäksi tulisikin kertoa myös eri uskonnoista ja niiden opeista. Tietämättömyys onkin useimmiten kaiken suvaitsemattomuuden perussyy. Ääriliikkeiden takia leimaamme kokonaisia kansanryhmiä niin idässä kuin lännessä.
Heti kun tunnetut imaamit julkisesti tulevat esittämään pahoittelunsa Ranskan verilöylystä, naisten ja homojen kohtelusta, sekä ilmaisevat, että kunnon muslimin tulee suvaita erilaisuutta ja sananvapautta, palataan tähän asiaan. Sitä ennen minä kyllä "leimaan" tasan tarkkaan koko islamin ja jokaisen sitä kannattavan hyvinkin potentiaaliseksi terroristiksi ja joka tapauksessa vitunmoiseksi uhkatekijäksi. Islamin kutsuminen barbaariseksi uskonnoksi ei ole islamin haukkumista, se on islamin kuvaamista.
Hyvä yritys oikean tiedon levittämiseen on esimerkiksi Yleisradiossa lauantaisin illansuussa alkava koraanin lukeminen suomalaisille. Tiedän senkin, että joukko suomalaisia on jo etukäteen tuominnut tuon yrityksen tiedon levittämiseksi vaikka itse eivät ole lukeneet sanaakaan koraania.
Voi vittu mitä paskaa. Tämä voisi mennä läpi sarkasmina, koska on jo sen tasoista vittuilua, mutta enpä usko, että se sitä on. Tämä on kuin märän rätin heittämistä vasten suomalaisten kasvoja. Meille aletaan verovaroillamme saarnaamaan koraania, pahinta mahdollisinta vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmiä kohtaan, mitä maa päällään kantaa - ja tämän mielipuolen fasistisian mielestä tämä on hyvä asia?!? Mitä vittua, oikeasti, mitä vitun vittua? Pekka Siitoinin tai Seppo Lehdon teokset sisältävät koraanin verrattuna varsin humaania ja ihmisrakasta tekstiä. Koraani on puhdasta vihapuhetta, jonka muslimit vieläpä ottavat kirjaimellisesti tosissaan.
Vastuullinen sananvapaus
Mitähän se on? Sitä, että jos sanoo jotain, pitää kestää se, että joku tulee ja vie hiekkakuopan reunalle, ryöstää tai pahoinpitelee. Mitäpä, arvoisa apulaispoliisipäällikkö Pekka Partanen, jos samaa periaattetta sovelletaan myös sinuun? Mitäpä, jos sinunkin pitää joku päivä "kantaa vastuusi" esimerkiksi tästä kirjoituksestasi ja sinut viedään siitä hyvästä hiekkakuopan reunalle tai vain hakataan aivan paskaksi? Sopiiko se, vai onko tämä taas joku "juu muuten, mutta ei koske mua" -juttu mitäh?
Eurooppalaiseen ja suomalaiseenkin sanavapauteen näyttää iskostuneen tapa ja lupa olla räävittömiä ja loukkaavia. Herja saa lentää ja jos herjaa ei ymmärrä, on huumorintajuton tosikko. Toisen sanallinen ja jopa kuvallinen lyöminen on sallittua. Jopa julkinen mollaaminen on muotia. Tämä näkyy netin lisäksi myös suomalaisessa viihteessä. Mehän olemme siihen tottuneet.
Sokea kana löytää jyvän! Juuri sitä se sananvapaus nimenomaan on! Täsmälleen sitä! Bravo! Esimerkiksi Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin sanoo näin:"Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."
Uskontoasioissa me suomalaiset ja protestantit Euroopassa olemme melko jumalattomia. Meille ei ole kovin ihmeellistä jos joku pilkkaa meidän uskonnollisia arvojamme tai uskonnollisia merkkejämme. Meidät on kasvatettu niin, että käymme yhä harvemmin kirkossa ja harvojen lapsetkaan enää pyhäkoulussa.
Aivan ja juuri näin sen pitäisi ollakin. Tätä kutsutaan sekularismiksi ja sananvapaudeksi. Hassua, että tiedät kyllä selvästi, mitä ne ovat, mutta et siltikään ymmärrä, mitä ne tarkoittavat. Ehkä olet jokseenkin tyhmä?
Sen sijaan Lähi-Idässä, niin juutalaisten kuin muslimien keskuudessa uskonnolliset arvot ovat suuressa kunniassa. Lapset kasvatetaan pienestä pitäen kunnioittamaan uskonnollisia arvoja ja vaalimaan päivittäisiä uskontomenoja. Lapsesta pitäen juurrutettuna uskonnolliset arvot ovat myös loukkaamattomia ja niiden loukkaaminen on anteeksiantamatonta.
Ja juuri tämän takia nämä Lähi-idän kulttuurit ovatkin barbaarikulttuureita, koska ne eivät kunnioita sananvapautta, sen enempää kuin uskonnonvapauttakaan. Juuri siksi meidän länsimainen kulttuurimme on ihan helvetisti parempi kuin nämä barbaarikulttuurit. Juuri siksi meidän tulee pitää kiinni ja suojella meidän kulttuuriamme, jottei se vajoa tähän barbariaan, joka tuolla Lähi-idässä esimerkiksi vallitsee. Sinunlaistesi poliisien pitäisi nimenomaan huolehtia, ettei niin pääse tapahtumaan, mutta sen sijaan sinä teet kaikkesi, että niin tapahtuisi. Miksi?
Me eurooppalaiset tiedämme kyllä tämän. Miksi siitä huolimatta jonkun pitää mennä piirtelemään toisten uskonnollisia arvoja anteeksiantamattomasti loukkaavia kuvia? Sananvapauden nimissä. Missä oli piirtäjän/päätoimittajan vastuu? En voi millään hyväksyä niitä tekoja, jotka piirtämisen seurauksena syntyivät. Mutta jos näissä tapauksissa sananvapautta olisi käytetty ns. vastuullisesti, emme olisi nyt syntyneessä verovarojamme syövässä puolittaisessa sotatilassa, josta ei hyödy kukaan.
Juuri siksi se pitää tehdä. Juuri siksi ne kuvat pitää piirtää. Jos sitä oikeutta ei näytetä ja käytetä, sitä ei ole. Etkö sinä debiili poliisi tajua, mikä se päätoimittajan vastuu oli esimerkiksi Ranskassa juuri hetki sitten - se oli hengenlähtö! Älä valehtele, ettet hyväksy sitä, koska juurihan sinä hoit, että pitää kantaa vastuu sanomisistaan! No siinä sitä on, hengenlähtö: Oli se sitten kiinalaisen toisinajattelijan saama teloitus tai muslimin teurastama vääräuskoinen pilapiirtäjä, kyse on vain aste-erosta.

Siinä olet toki oikeassa, että olemme sotatilassa islamin kanssa. Sitä et vain idioottina tajua, että SINÄ olet poliisi ja SINUN tehtäväsi on nimenomaan KÄYDÄ TÄTÄ SOTAA meidän puolellamme näitä muslimeja vastaan. SINUN tehtäväsi on pistää kaikki sananvapautta vastustavat muslimit häkkiin ja mieluiten heittää avain helvettiin. SINUN tehtäväsi on turvata kadut ja lehdet ja blogikirjoittajat, jotta he voivat harjoittaa sananvapauttaan rauhassa, ilman pelkoa muslimien äbäläwäbälätouhuiluista. Se on SINUN työtäsi.

Jos sinä olet niin täysi paskahousu, että pelkäät muslimeja, etkä uskalla ko. puuhaa tehdä, niin sitten kannattaisi äkkiä vaihtaa alaa. Kyllä Suomesta löytyy yllin kyllin ihmisiä, jotka ovat valmiita taistelemaan islamisaatiota ja sananvapauden vastaisia voimia vastaan, jos sinusta selkärangattomasta, suojatyöpaikassasi lusmuavasta paskahoususta ei siihen ole. Jos sinä et pelkää muslimeja, vaan esimiehiäsi ja poliitikkoja, jotka moista vastustavat, niin olet yhtälailla paskahousu etkä ansaitse kantaa sitä virkamerkkiä, joka sinulla taskussasi jostain helvetin kummasta syystä yhä on.

Me hyödymme tästä sodasta kyllä, emme tietenkään rahallisesti emmekä suoraan, mutta epäsuorasti, jos me sen voitamme. Me saamme sananvapauden, uskonnonvapauden ja muut yksilönvapaudet takaisin. Me saamme ihmisoikeutemme takaisin niitä vastustavilta muslimeilta ja heidän persettään nuoleskelevilta dhimmeiltä. Jos nämä tavoitteet eivät ole sinusta tärkeitä, niin siinä on jälleen yksi syy lisää sinulle ottaa loparit, koska olet selvästi väärässä paikassa, väärälllä asialla ja väärästä syystä.

7 kommenttia:

 1. Nyt tietysti odotetaan että muut poliisit irtisanoutuvat tästä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Pekka Partasen vaarallistakin vaarallisemmasta kannanotosta.

  Ollaan äärimmäisen vaarallisessa tilanteessa nyt. Tämä poliisi on ottanut poliittis-uskonnollisen roolin itselleen. Hän on tekemässä poliisilaitoksesta poliittis-uskonnollis suuntautunutta väkivaltakoneistoa.

  Tällaista poliisilaitosta vastaan on pakko suojautua. Suomen poliisilaitokseen on pesiytynyt yhteiskunnallista vakautta ja turvallisuutta horjuttavia elementtejä.

  Uusi poliisiylijohtaja joka kohta aloittaa tehtävässään siirtänee tämän apulaispäällikön pois tehtävistä - vähintään.

  Tosin, jos uusi poliisiylijohtaja onkin samanlainen aasi. Samanlainen selkärangaton paskapää kuin tämä apulaispäällikkö - se on kuin sodanjulistus omaa kansaa vastaan.

  VastaaPoista
 2. Ja tuollaisten täydellisen selkärangattomien ali-ihmispaskojen käsissä on valtion väkivaltamonopoli.

  VastaaPoista
 3. Nuo poliisin blogit ei näy olevan toiminnassa. Joten niihin johtavat linkit ovat myös rikki. Onneksi on ystävällinen ja mukava hakukone ( kuukkeli )jonka miellyttävästä välimuistista tuon kirjoituksen saa kaivettua esiin.

  VastaaPoista
 4. Koko poliisien nettisivu on matalana. Hyvä!

  VastaaPoista
 5. Sinäkö olet tehnyt tuon manipuloidun kuvan jossa lampaan pää on ihmisen pää ja lammasta pannaan takaa päin? Melko hävytöntä, halpamainen teko.

  Vaikka tämä väsäämäsi "lammas" olisikin tehnyt pahaa oikeassa elämässä, niin et sinäkään vaikuta olevan mikään pulmunen, eikä sinulla ole oikeuta häväistä julkisesti sitä ihmistä, jonka pään olet kuvaan laittanut.

  Jos haluat esittää meille yhteiskunnassa olevia vinoutumia niin tee se arvokkaasti, ilman että menet henkilökohtaisuuksiin.

  En anna enää minkäänlaista arvoa sinun kirjoituksillesi vaikka osittain olisitkin oikeassa. Hyvästi ja näkemiin!

  VastaaPoista
 6. ^^^ Peppukipua havaittu. Tervemenoa, emme jää kaipaamaan sinua!

  PS. Tsekatkaa tuon idiootin profiili ja blogisivusto. Aivan täysi sekopää, joku taikauskoon hurahtanut hullu. Hetkeksi sen lukeminen tuo suuret naurut, mutta sitten alkaa säälittää...

  VastaaPoista
 7. Markuksen kirjoituksista on tullut ajan myötä aina vain parempia ja terävämpiä.

  Ne osuvat kohteisiinsa napakasti.

  Tietyissä kirjoituksissa on vähän reilummin kiroilua, mutta se taas tavallaan sopii ottaen huomioon asian poikkeuksellisen erityisluonteen.

  Nyt tietysti jännätään että kuvituksista tulee myös jatkossa aina vain parempia ja terävämpiä.

  Isku vyön alle?

  Ei, vaan itsepuolustusta mielivaltaa ja terroria vastaan.

  VastaaPoista