9. maaliskuuta 2015

Hitler saa kuulla, ettei muslimien tappouhkauksista tarvitse välittää


Uusin Hitler-videoni liittyen linkkikiihotukseen ja tappouhkauksiin. Sitä saa, mitä tilaa.

Muistakaa muuten, että edelleenkin vain minä olen joutunut poliisitutkintaan tuon kiihotuslinkin jakamisesta. 48 muuta henkilöä, jotka ovat jakaneet täsmälleen saman linkin, eivät ole rikostutkinnassa sen jakamisesta. Vain ja ainoastaan minä. Laki tuntuu Suomessa olevan, että kuka tahansa muu saa jakaa kiihotuslinkkejä - paitsi minä JA kenellekään muulle ei saa jakaa tappouhkauksia netissä - paitsi minulle.

3 kommenttia:

 1. Se johtuu vain siitä Markus, että oikeuslaitoskin on kyllästynyt vittuiluusi. Katos, yhteiskunnassa elääksene pitää olla mukava yhteiskunnan muille jäsenille. Jos on mulkun maineessa niin silloin kohdellaan mulkkuna.

  Sä olet tässäkin blogissa jatkuvasti huutanut kuinka pitää nousta aseisiin valtiota vastaan ja tappaa poliiseja. Ja komskaloodassa samanmieliset huutavat, kuinka oikeassa olet. Jos joku imaami Marqallah al Janssoni julistaisi samanlaista sanomaa niin sinä olisit ensimmäisenä vaatimassa sen imaamin pidättämistä, hyvä jollet surmaamista.

  Nyt tulee vaikea kysymys: Jos sen imaamin ei pidä sallia lietsoa terrorismia, niin miksi sinun pitää sallia lietsoa terrorismia?

  VastaaPoista
 2. > Nyt tulee vaikea kysymys: Jos sen
  > imaamin ei pidä sallia lietsoa
  > terrorismia, niin miksi sinun pitää
  > sallia lietsoa terrorismia?

  Olennainen ero:
  Minä en ole ALOITTAMASSA VÄKIVALTAA niitä kohtaan, jotka eivät itse ole sitä muihin käyttämässä. Muslimiterroristit ovat. Minä vain puolustaudun minuun (ja muihin) kohdistuvaa fyysistä aggressiota (ryöstö, vapaudenriisto, jne.) vastaan, sen tekijästä riippumatta. Muslimiterroristit haluavat tappaa kaikkia, jotka vain ajattelevat väärin, eivätkä suinkaan vain niitä, jotka eivät heidän terroriaan hyväksy.

  Otappa huviksesi selvää, mitä "Non-Aggression Principle" tarkoittaa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Non-aggression_principle

  VastaaPoista
 3. Markus on oikeassa.

  On vedettävä raja.

  Ja sen rajanvedon tekevät aina viime kädessä yhteiskunnan jäsenet - erityisesti silloin kun viranomaisten toiminta muuttuu vihamieliseksi yhteiskunnan jäseniä vastaan.

  Kun viranomaiset vielä liittoutuvat islamilaisen maailman kanssa meidän omaa yhteiskuntaa vastaan, ei jää muita vaihtoehtoja.


  VastaaPoista