23. huhtikuuta 2014

Autojen satelliittiseuranta tulee tietenkin myös poliisin käyttöön!

Suomen poliisit ovat todella härskejä sikoja. Kuvottavia, halveksuttavia ja ihmisten perusoikeuksia polkevia kriminaaleja jotka tulisi vetää hirteen lähimpiin lyhtypylväisiin poikkeuksia tekemättä. Juuri ehdittiin vasta kertoa, että autojen GPS-seuranta on tulossa käyttöön ja vakuuttaa, että eihän siitä poliisille tietoja anneta - niin poliisi on jo ottamassa kuitenkin kyseisen systemin tiedot omaan käyttöönsä ihan vaan koska haluavat tehdä niin. Todella härskiä, itsekästä ja ihmisten perusoikeuksista piittaamatonta fasistista touhua! Kuinka kehtaavatkin! 

Aivan samalla tapaa poliisi vakuutteli aikoinaan, että passien sormenjälkirekisteriä ei anneta poliisien käyttöön - ja mitenkäs sitten sillekin asialle kävikään? Niin. Pirulle kun antaa pikkusormen se vie koko käden. Alla jo aikaisemmin postaamaani Hitler-video autojen satelliittiseurannasta, jonka pitäisi pistää vähän miettimään näitä asioita. Jos ylipäätään uskallatte millään muotoa enää kohdata tätä järkyttävää todellisuutta, jossa joudumme nyky-Suomessa elämään..


Kirjoitin blogissani näistä vaaroista jo vuonna 2006, eli kahdeksan vuotta sitten! Eipä ole kukaan kuunnellut näköjään. Varoittelin uudestaan asiasta vuonna 2008 ja vielä vuonna 2010. Kuuroille korville ovat varoitukset menneet. Ketään ei kiinnosta, kukaan ei huolestu, kukaan ei tee mitään. No, nyt olette sitten ihan justiinsa vielä pahemmassa isovelivalvoo-järjestelmässä kuin mitä Orwell olisi kinä voinut kuvitellakaan. Onnea vaan ihan helvetisti valintanne kanssa.

Minulla on jo tullut mitta täyteen tämän byrokraattisen kyttäys- ja holhousvaltion kanssa ja sen mielipuolisen viranomaistoiminnan kanssa. Ihan totaalisesti. Ihmisten valvonta, liikkumisen valvonta, ihmisten nettikirjoittelujen seuraaminen, rahavirtojen seuraaminen jne. kaikki senkun kiristyy vaan. Ihmisiltä viedään kaikki mahdollinen yksityisyys ja mahdollisuudet vastarintaan. Samalla ihmiset tehdään entistä riippuvaisemmaksi valtiosta erilaisten tukiviidakkojen ja tulonsiirtojen avulla, jotta he eivät edes uskalla nousta avoimeen kapinaan valtiota vastaan. Kyttäys - holhous - vainoaminen - riippuvuus. Siinä ne eväät, joilla Suomen valtio paimentaa äänestäjiksi kutsuttavaa lammaslaumaansa. Ja hyvin toimii. Kukaan ei kapinoi.

Muistakaa aina tämä:


2 kommenttia:

 1. Jos "poliisi" katsotaan kansanryhmäksi, tästäkin pitäisi tulla syyte ja tuomio.

  Mutta ennen kuin maastamuutto järjestyy, ei kai tässä sitten muu auta kuin vaihtaa bmw mopoautoon. Niihin kai seurantaa ei olla ulottamassa?

  VastaaPoista
 2. Mikä Suomi on tänään?

  a) kulissidemokratia

  b) demokratia

  c) totalitarismi

  Mikäs se tällainen maa on jossa täytyy kohta ilmoittaa paskalla käymisetkin.

  Eivätkö nämä hullut päättäjät ymmärrä sitä että mitä kovemmin he hyökkäävät meidän oikeuksia ja vapauksia vastaan, sitä ankarammin joudumme puolustautumaan.

  VastaaPoista