18. huhtikuuta 2014

Kaikki olennainen politiikasta, äänestämisestä ja koko systeemistä

Näin eurovaalikiiman aikaan lienee syytä muistuttaa ihmisiä vaaleista, äänestämisestä, parlamentarismista, demokratiasta ja niiden merkityksestä yhteiskunnassamme. Näissä kolmessa videopätkässä George Carlin selittää asian erinomaisesti. Oikein hyvin summattuna oikeastaan kaikki mitä minä voisin ikinä asiasta sanoa (mutta paljon paremmin kuin minä ikinä osaisin sanoa).George Carlin selittää, miksi poliitikot ovat perseestä, miksi vaalit ovat perseestä, miksi nykyinen yhteiskuntamme on perseestä ja miksi todellista vaihtoehtoa ei ole eikä tule äänestämällä ja miksi hän ei aio ikinä äänestää. Hän vääntää rautalangasta, miksi äänestämällä mikään ei tule ikinä, koskaan, missään eikä milloinkaan muuttumaan yhtään miksikään ja mikä on ainoa lopputulos johon tämä nykyinen pelleily johtaa. Ikävää, mutta totta.

Noiden videopätkin katsominen ensin naurattaa hervottomasti, sitten laittaa miettimään ja lopulta toivoo, ettei olisi pätkiä katsonutkaan. Niin terävästi ja tehokkaasti George Carlin pystyy asian muotoilemaan. Tätä videopätkäsarjaa pitäisi kaikille demokratia- ja valtiouskovaisille esittää 24/7 kunnes heidän päänsä räjähtää.

2 kommenttia:

 1. George Carlin on 100% oikeassa. Eikä asiaa kykene kukaan muu naulaamaan kuten hän.

  Hän on hyvin perillä kaikesta tästä (itse)petollisesta ohjelmasta mikä riivaa yhteiskuntiamme.

  Ilmastomuutoshuijaus.

  YKn Agenda21. Yksityisen maa- omistuksen pakkokollektivisointi.

  - I`m fucking tired of Earthday...

  http://www.youtube.com/watch?v=eGOBm2J4tn0

  George Carlin On Global Warming Scam

  VastaaPoista
 2. George Carlin tykittää feministejä.

  Mikä on varmin tapa saada feministi raivostumaan?

  Mene heidän päämajansa ulkopuolelle ja huuda että kuka teistä kullannupuista haluaa tulla tekemään mulle ruokaa kotiin ja ottamaan suihin.

  Tämä on nähtävä!

  http://www.youtube.com/watch?v=c3gMELlrO3E

  George Carlin - Pissing off the Feminists

  VastaaPoista