8. huhtikuuta 2014

Niin siis mikä on kiihotusta ja mikä ei?!?


Okei, siis kelataanpas nyt tätä "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" juttua hiukan. Suomalainen firma ja suomalaiset näyttelijät voivat tehdä ja esittää suomalaisella tv-kanavalla tämmöisenkin sketsin ilman, että he kiihottaisivat kansanryhmää vastaan...mutta MINÄ ilmeisesti syyllistyn kiihottamiseen kansanryhmää vastaan jo kirjoittamalla URL-osoitteenkin nettisivulle? (1, 2, 3)

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/myllyrinne-company/1607316-nettiennakko-nyt-bailataan-arabialaisissa-kotibileissa

Pitää varmaan itsekin ryhtyä tekemään "sketsiä", jossa pommivyöhön ja kaapuun sonnustautunut Allah leikkisästi on harrastavinaan seksiä sian kanssa, samalla kun taustalla koiraksi sonnustautunut "koomikko", sattumalta nimeltään "Muhammed", räplää ja nuoleskelee jotain riisuttua lapsinukkea. Mitäs veikkaatte, pääseekö televisioon? Pääseeköhän edes Youtubeen? Entäs mitä veikkaatte, pääsenkö minä siitä hyvästä linnaan?

Siis mitä vittua. Oikeasti. MITÄ VITTUA? Ei helvetti Suomi on sairas maa. Oikeusvaltion irvikuva. Viranomaiset ovat täysiä mulkkuja. Aivan mielipuolista touhua ja ihmisten vainoamista. Nyt saatana mulla keittää ja pahasti! Oikeasti. Eivätkä lampaat näe tässäkään tietenkään mitään outoa tai väärää, koska viranomaiset, lait ja käytännöthän ovat aina oikein ja yksilö ja logiikka on aina väärässä.

Älkääkä edes viitsikö selittää, että enhän minä ole vielä saanut mitään tuomiota linkittämisestä: Fakta on tasan tarkkaan se, että kaikissa näissä "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" jutuissa epäilty on jo syyllinen ja tuomittu ennen kuin poliisi on ehtinyt edes paperiakaan asiasta kirjoittaa.

1 kommentti:

 1. Mitä enemmän potkitaan päähän, sitä enemmän suomalainen maksaa veroja.

  Mitä enemmän EU potkii päähän Suomea, sitä enemmän Suomi nuolee EUn persettä.

  ...

  Ei pidä koskaan unohtaa sitä mitä nyt hallituksesta ulos luikerteleva pääministeri haluaa Suomeen:

  2 miljoonaa ulkomaalaista.

  Toteutuessaan tämä tuhoaisi suomalaisen etnisen väestöpohjan peruuttamattomasti. Sitä ei koskaan sen jälkeen saataisi takaisin.

  Ranskassa on kaupunkeja jotka ovat käytännössä poikkeustilan vallassa. Edes poliisi ei uskalla mennä sinne. Arvatkaa kenen vallassa nuo kaupungit ovat. Tietysti näiden "kulttuurinrikastuttajien".

  Lontoota kutsutaan yleisesti nimellä Londonistan koska se muistuttaa enemmmän
  Pakistanilaista basaaria kuin brittiläistä yhteiskuntaa.

  Ruotsi on muuttumassa kehitysmaaksi oltuaan vuosisadan Euroopan ja koko maailman johtavia maita. Arvatkaa ketkä ovat rikastuttaneet Ruotsia niin paljon, että nyt maksetaan lasku persnahalla. Kehitysmaiden "kulttuurinrikastuttajat".

  Ja näitä ruskeita,tummakarvaisia, "kulttuurinrikastuttajia" Katainen haluaa 2 miljoonaa Suomeen! Niin haluaa myös sisäminiseri Päivi Räsänen. Räsänen haluaa lisää pakolaisia suoraan pakolaisleireiltä EU maihin.

  Samaan aikaan Suomen päättäjät ovat sulkeneet silmänsä tältä hälyttävältä asialta:

  Puolet muslimeista ovat fundamentalisteja Euroopassa!

  Saksalainen yhteiskuntatieteiden laitos on tehnyt laajan selvityksen.

  Kantaväestön(lähinnä kristittyjen) ja muslimien fundamentalismin asteesta Euroopassa.

  Fundamentalismia mitattiin mm. sillä tavalla että katsotaanko
  että uskonnon määräykset menevät maallisen lain yli tai että onko uskonnosta ainoastaan yksi
  ainoa tulkinta jota kaikkien pitäisi noudattaa.

  Euroopassa asuvien muslimien keskuudessa tällä tavoin määriteltynä puolet
  muslimeista on fundamentalisteja. Kun kantaväestön keskuudessa osuus on viisi prosenttia!

  Joka toinen muslimi joka tulee vastaan kadulla on potentiaalinen fundamentalisti joka kannattaa ääri-islamia.

  Ja näitä maanpetturi päättäjät haluavat Suomen täyteen, vaikka tietävät mikä helvetti on jo nyt irti länsieuroopan maissa.

  VastaaPoista