1. toukokuuta 2014

Kaikki laittamaan kapuloita tuulivoimalan rattaisiin ja allekirjoittamaan addressi!


Menkääs kaikki piruuttanne kirjoittamaan addressi hullunmyllyvoimaloiden rakentamista vastaan! Hullunmyllyvoimaloita on tarkoitus rakentaa Pyhärantaan jopa 650m päähän asutuksesta, vaikka STM:n mukaan etäisyys asutukseen pitäisi olla vähintään 2km. Rakennuttajataho kiertää säädöksiä pilkkomalla voimalapuiston pienempiin osin pitkin Pyhärantaa, jotta koko Pyhärannan maisema saadaan tuhottua ja asukkaat terveyshaittojen piiriin. Törkeätä. 

Itse olen työmatkojen puitteissa ajellut Pyhärannasta harva se kerta. Mukavaa, rauhaisaa luontoa, pirusti hirviä ja peuroja. Eivät sinne tuulivoimalat kuulu. Jos kuuluvat yhtään mihinkään. Aivan sama asutko itse Pyhärannassa vai oletko koskaan edes käynyt siellä. Pistetään stoppi tälle hullutukselle. Samalla säästyy verovaroja, koska tuulivoiman rakentamista ja tuotantoa tuetaan voimakkaasti verovaroista.

http://www.adressit.com/vastalause_tuulivoiman_rakentamisesta_pyharantaan

Addressiin voi kirjoittaa nimensä 5.5.2014 saakka, joten aikaa ei ole paljon! Nimiä on nyt 716 kpl, mutta Pyhärantakin on pieni kunta, vain 2200 asukasta. Kunnanhallitus on ehkä vielä mahdollista saada järkiinsä saattamalla massiivinen nimitulva tuonne addressiin. Kylläpä vituttaa kusipäitä kunnanhallituksessa, jos sinne saisi vaikka enemmän vastustajia kuin mitä koko kunnassa on asukkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti