14. toukokuuta 2014

Kiihottava t-paita kokeiltu!


Koska Suomessa ilmeisesti nettilinkin jakaminen kiihottavaan kirjoitukseen on rikos, kannustin kaikkia jakamaan tuota itselleni 50 päiväsakon verran tuomiota tuonutta kiihottavaa kirjoitustani linkkinä entistä laajemmalle yleisölle. Kaiken kaikkiaan reilut viisikymmentä ihmistä jakoikin kyseisen linkin. Poliisi saa nyt pitää hauskaa kaikkien näiden "epäiltyjen" kanssa ja ehkä tajuaa itsekin hommansa toivottomuuden internetin edessä. Joko syyttäjä heittää homman roskakoriin tai joudutaan pitämään käräjät kaikille 50 syytetylle linkin jakamisesta netissä! Hah!

Tietenkin on olemassa mahdollisuus, että Suomi ei ole oikeusvaltio vaan mielivaltainen tyrannia ja vain minua tutkitaan ja tuomitaan linkin levittämisestä, muiden päästessä kuin koira veräjästä. Ei olisi suinkaan ensimmäinen kerta, kun näin käy Suomessa. Suomen oikeuslaitoksella ja viranomaisilla on kumma tapa valikoida ketkä kelpaavat uhreiksi ja syyllisiksi rikoksiin ja ketkä eivät. Esimerkiksi Seppo Lehdon "valeblogien uhreiksi" kelpasi vain yhteiskunnan kerma, tavallisia kansalaisia joita Lehto oli blogeissaan pilkannut, ei hyväksytty asianosaisiksi kyseiseen juttuun lainkaan, vaikka nämä itse sitä vaativat poliisille ja syyttäjälle! Toisaalta kyseisen oikeudenkäynnin seurauksena netistä poistettiin mm. Olavi Mäenpään oma blogi, koska sen arveltiin olevan Seppo Lehdon tekemä pilablogi - vaikka Mäenpääkin vakuutti viranomaisille sen olevan nimeomaan hänen oma bloginsa! Mielivaltaa. Tyranniaa. Sitä tämä systeemi on. Laki ei ole kaikille sama eikä kohtelu ole kaikille sama.

Kävi niin tai näin, kiitoksia kaikille kiihottavan linkin jakoon osallistuneille!

Kielletyn linkin levittäminen netissä ei kuitenkaan riitä minulle. Haluan, että se leviää myös katukuvassa. Ihan vaan koska fuck you Gestapo ja sensuuri. Nostinkin panoksia vähän lisää: Tilasin erän t-paitoja, joissa on paitsi lyhytlinkki, niin myös QR-koodattu linkki kiihottavaan kirjoitukseeni vittuilutekstien ja minun pärstäni kera. Mikäli niistä tulisi hyviä ja käyttökelpoisia, mikäs sen mukavampaa kuin pistää kiihottava paita päälle kaupungille mennessä. Sitten voisi vielä erikseen aina kysyä kadulla poliisiviranomaiselta, mitä he tuumaavat kyseisestä kiihottavasta paidasta ja voisivatko he kirjata siitä rikosilmoituksenkin. Samalla moinen paita herättää varmasti ulkopuolistenkin huomiota ja kiinnostusta tähän mielipuolisuuteen, mikä on tietysti tärkeää.

DHL töppöili oikein olan takaa, kun se koetti saada toimitettua tilaamaani koe-erää kiihotuspaitoja. Vihdoin ja viimein sain paidat itselleni, kun ne olivat ensin kiertäneet takaisin Saksaan ja sieltä jälleen takaisin Suomeen ja lähipostiini. DHL ei jostain syystä pystynyt toimittamaan niitä osoitteeseeni, koska kuvitteli, ettei sitä ole olemassakaan. Aivan käsittämätöntä sekoilua ja aikaa kului ja kului. No, loppu hyvin, kaikki hyvin.

Koe-erä paitoja saapui siis perille lopulta. Paitojen laatu on hyvä. Kuvat ja tekstit ovat täsmälleen kuten pitikin olla. Tämän vuoksi olenkin tilannut lisää paitoja, jotta voin jakaa niitä muutamille kiinnostuneille ihmisille. Mikäli itseäsi kiinnostaa ko. paita niin laita viestiä vaikkapa sähköpostiini. Jos haluat tukea taisteluani tätä mielipuolisuutta vastaan, niin voit tietysti maksaa paidan, lahjoittaa minulle (bitcoin tai tilisiirtokin käy) tai sitten tilata itse kyseisiä paitoja suoraan täältä haluamallasi värillä ja koolla.

Nyt on mahdollista pukea päälle kesäksi aidosti kiihottava paita! :-)

2 kommenttia:

  1. hahaha, eli sinä siis kiihotut omasta kuvastasi? Ei helvv..... :DDD:D:D

    VastaaPoista
  2. En kyllä halua päälleni paitaa, joka kiihottaa vain Mika Illmania. Ties mikä perverssi tuo mies muutenkin on, nimikin tarkoittaa sairasta miestä.

    VastaaPoista