5. toukokuuta 2014

Totalitarismi etenee Ruotsissa - maahanmuuttopolitiikankin arvostelu kriminalisoidaan

Luin kauhuissani tämän uutisen, en voinut uskoa sitä todeksi, mutta koska samasta asiasta uutisoitiin muuallakin, pakko se on uskoa. Ruotsissa tulee loppuvuodesta voimaan laki, joka kieltää maahanmuuttopolitiikan arvostelun ja poliitikkojen toimet joilla asiaan ei puututa.

Viimeisetkin sananvapauden rippeet on siis Ruotsista hävitetty, koska kansalle on käymässä selville, millainen helvetti mokutuksesta ja mamutuksesta seuraa. Mokutuksen ja mamutuksen valtionuskontoa yritetään pitää yllä väkivalloin, sensuurilla ja koko kansan jatkuvalla aivopesulla. Se ei onnistu, joten otetta tiukennetaan ja tiukennetaan, kuten kaikissa totalitaarisissa paskavaltioissa.

Koska Ruotsissa ei enää sallita edes mamutuksen ja mokutuksen arvostelua, demokratiassa poliittiset keinot vaikuttaa mamutukseen ja mokutukseen ovat käytännössä poistettu. Ruotsalaisten mahdollisuus muuttaa mamutus ja mokutuspolitiikkaa laillisin keinoin on nyt käynyt käytännössä mahdottomaksi. Tämä tarkoittaa, että ruotsalaisten ainoa keino muuttaa näitä asioita ja palauttaa maahan myös sananvapaus on (aseellinen) vallankumous. Muita vaihtoehtoja ei enää ole. Laillisia keinoja vaikuttaa asiaan ei ole, koska maahanmuutosta kriittinen keskustelu on laissa jatkossa kielletty. Ruotsissa alkaa toivottavasti pian sisällissota, mitään muuta ei ole enää tehtävissä asioiden korjaamiseksi.

Tämä on karua faktaa, uskotte te sitä tai ette. Tähän on tultu. Suomenkin tulevaisuus näyttää valitettavasti samanlaiselta kuin Ruotsin, ellei täällä todella nopeasti muuteta suuntaa näissä asioissa.

8 kommenttia:

 1. Aika paha. Jos tämä systeemi tulee Suomeen, ei voi muuttaa ruotsiinkaan. No, onneksi Air Mongolia palvelee..

  VastaaPoista
 2. No jaa, onhan meilläkin rasismin ja vihapuheen vastaiset lait. Joita on jo käytetty poliittisen valtataistelun aseina, ja jatkossakin varmasti tullaan käyttämään. Tällä kertaa Suomessa ehdittiin tehdä jokin idioottimaisuus ennen Ruotsia!

  VastaaPoista
 3. Tuo Friatiderin "uutinen" on kyllä niin paksulti väritetty, että tekisi mieli väittää sitä ihan suoranaiseksi valheeksi.

  Oletko, Markus, edes yrittänyt kaivaa lähteitä noille väitteille? Katsos kun kyseessä ei ole mikään kritisoimisen kriminalisoiva lakimuutos.

  Vaan kyse on siitä, että kunnianloukkaus- ja vastaavat jutut voi Ruotsissa jatkossa helpommin saada yleiselle syyttäjälle, kun aikaisemmin ne on yleensä pitänyt hoitaa itse omalla riskillä, jolloin on esim. saattanut saada vastapuolen oikeudenkäyntikulut maksettavakseen.

  Jos vetäiset tämän: http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utskottens-dokument/Betankanden/Arenden/201314/KU17/

  Google translaten läpi, voit havaita, että toisin kuin Friatider väittää, tekstissä ei edes mainita maahanmuuton kritisoimista. Tai ylipäätänsä mitään niin idioottimaista kuin nuo möllit yrittävät uskotella hyväuskoisille öyhöttäjille.

  VastaaPoista
 4. Markus on taas osunut kultasuoneen.

  Tiedonvälityksen kultasuoneen.

  Selkokielellä tuo tarkoittaa sitä että jos sanot Ruotsissa:

  Tuo maahanmuuttajaneekeri raiskasi tuon ruotsalaisen pikkutytön - syyte tulee.

  Valkoinen, eurooppalainen veronmaksaja on puun ja kuoren välissä.

  Jatkuvasti häntä vaaditaan maksamaan lisää veroja, joilla kustannetaan kehitysmaiden joukkoinvaasio eurooppaan.

  Kun hän pohtii että hän on saanut tarpeekseen tästä hyväksikäytöstä ja haluaisi tehdä lopun siitä, silloin omat purevat ja sekä viranomaiset että media iskevät kaikella voimalla.

  Sisällissota vaihtoehtona on äärettömän paljon parempi vaihtoehto kuin antautua murskattavaksi totalitarismin alle.

  VastaaPoista
 5. Haha, Jansson pwned :D

  Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin alkaa huutelemaan.

  VastaaPoista
 6. Hyvä että nostat näitä asioita esille. Olet todella Herran asialla! Jos tämä mamu-asia etenee, koko Raamatun ilmoitukseen perustuva yhteiskuntamme on hukassa.

  Jeesuksen rauhaa ja siunausta sinulle Markus.

  VastaaPoista
 7. Paluu takaisin aikaan jolloin ei ollut teollisuutta!! Sama mitä täällä enää tehdään kun öljy kallistuu kaikki menee päin vittuä nykyisellä systeemillä! Olet hyvällä asialla ja yleensäkin kaikki jotka ovat sairasta valta virtaa vastaan! oksettaa jokainen vero paska euro minkä joutuu maksamaan sionistejä kannattavalle suomen eliitin toiminnalle! mitenköhän kun suomeen istutettiin aikoinaan 2 kpl valkohäntä peuroja, niin miten ihmeen kummassa noista kahesta peurasta on voinut syntyä geeneiltään niin moni muotoinen kanta suomeen! T:Juutalainen pankkiiri (israeliin ei oteta jos ei genetiikaltaan ole juutalainen!

  VastaaPoista
 8. Kyllä tämä suuntaus on todella huolestuttava. Niin lyhyellä aikavälillä tarkasteltuna kuin pitkällä aikavälillä. Eurooppa, valkoihoiset ihmiset, länsimainen kulttuuri, sananvapaus, uskonnonvapaus, ylipäätään yksilönvapaus, turvallisuus ja kehitys, kaikki on menossa viemäristä alas. Olemme kovaa vauhtia menossa takaisin keskiajalle. Tällä kertaa vaan taitaa käydä niin, että sieltä ei nousta enää koskaan ylöspäin, koska kaikki edellytykset nousulle on tuhottu, pysyvästi.

  Ihmiskunnan kulta-aika, kehityksen, vapauden ja vaurauden ajat ovat pian ohitse. Pari-kolmesataa vuotta sitä sitten kestikin. Mutta evoluutiota tämäkin on, länsimaiset ihmiset ovat niin tyhmiä ja länsimainen kulttuuri niin mädättynyt, että se sietääkin pyyhkiytyä maailmankartalta pois.

  Kannattaa muuten katsoa sellainen leffa kuin "Idiocracy" (2006).

  VastaaPoista