18. marraskuuta 2011

Esitys uudeksi maahantulotarkastukseksi Suomeen

Minusta jokaiselta Suomeen tulevalta voisi vaatia lausuttavaksi ääneen ja videoitavaksi (joka olisi julkisesti saatavilla netistä myöhemmin) vaikkapa seuraavat lauseet:
- "Seksin harrastaminen lapsen kanssa on aina ja kaikissa tapauksissa väärin ja kiellettyä, ilman ainuttakaan poikkeusta"
- "Kaikki täysivaltaisten aikuisten väliset seksi- ja avioliittojärjestelyt ovat hyväksyttäviä eikä ketään saa vainota tai syrjiä niiden vuoksi"
- "Naisilla ja miehillä on oltava samat oikeudet ja velvollisuudet"
- "Jokaisella tulee olla uskonnon ja mielipiteenvapaus, eikä ketään saa vainota, uhata tai vahingoittaa heidän uskontonsa tai esittämiensä mielipiteiden vuoksi"
- "Mikäli en hyväksy ja toimi näiden tosiasioiden mukaan, suostun välittömään ja ehdottomaan karkoittamiseeni Suomesta"

Veikkaan, että tuosta seuraisi välittömästi se, että Suomeen tulevien muslimien määrä romahtaisi.  Kannattaa muistaa, mitä islam sanoo esimerkiksi pedofiliasta, naisista, sekä mitä islam sanoo esimerkiksi homoista:
"Eminent scholars of Islam, such as Sheikh ul-Islam Imam Malik, and Imam Shafi amongst others, ruled that Islam disallowed homosexuality and ordained capital punishment for a person guilty of it. Homosexual activity is a crime and forbidden in most Muslim-majority countries."

En ymmärrä, miksi tuollaiseen maahantulotarkastukseen sitoutuminen voi kenenkään suomalaisen mielestä olla huono asia. Eihän tuossa kenenkään vaadita sanomaan eikä sitoutumaan mihinkään, mikä millään tapaa loukkaa kenenkään oikeuksia vaan päinvastoin, tuollainenhan edistäisi suvaitsevaisuutta mitä suurimmissa määrin, eikös vaan?

Kukaan suvaitsevaisena itseään pitävä ei todellisuudessa ole suvaitsevainen, jos hänellä on jotain sitä vastaan, että Suomeen tulevien olisi sitouduttava noihin pelisääntöihin. Silloinhan hän kannattaa suvaitsemattomuuden hyväksymistä ja vaarantaa mm. seksuaalivähemmistöjen ja lasten turvallisen tulevaisuuden Suomessa.


Edit 23.11.2017:
Editoitu persekipua aiheuttanut kuva, jossa oli laittomasti Rajavartiolaitoksen logo, parempaan, paremmin Suomen nykyisen Rajavartiolaitoksen tehtäviä kuvaavaksi kuvaksi ja nimeksi.

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä. Samalla jokainen törkeä pahoinpitely ja muu vankeusrangaistus ulkomaalaiselle tarkoittamaan pysyvää karkoitusta.

  VastaaPoista
 2. Markus! Oikein hyvä idea ja toivoisin, että ensinmäiseksi turkulainen kaupungin valtuutettu Öhömäänimugabe Olavi Mäenpää kirjoittaisi sen näytösluotoisesti ensinmäisenä! ja lupautuisi muuttamaan takaisin tyrvään takamaille ikuisiksi ajoiksi, jos ei pysty tai pysy lupauksessaan.

  VastaaPoista
 3. Sä alat lipsua aatteistasi. Mitään noista säännöistä ei pitäisi olla olemassakaan. Ei mitään avio- tai seksirajoituksia. Ei maahantulorajoituksia eikä kyselyitä.
  Vain se, että valtio turvaa ihmisen kehon ja omaisuuden väkivallalta ja pakolta.

  Mikä se "valtio" sitten lieneekään, kun demokratia on hylätty, on arvoitus.

  VastaaPoista
 4. Mikäli ette ole pyytäneet Rajavartiolaitoksen lupaa muokata julistetta, niin immateriaalioikeuden nojalle se on rangaistava teko josta saatetaan langettaa tuomio.

  VastaaPoista