6. marraskuuta 2011

Vauvoja tapetaan keskoskaappeihin Syyriassa

CNN raportoi, että Syyriassa Assadin hallinto on katkaissut sähköt lastensairaalasta, jossa nyt sitten keskoset ovat kuolleet keskoskaappeihinsa.

Muistatteko, kun aikanaan Persianlahden sotaan lähtemistä perusteltiin Saddamin hallinnon julmuuksilla Kuwaitissa? Nimenomaisesti kerrottiin, miten irakilaissotilaat nostelevat vauvoja keskoskaapeista ulos sairaalan lattioille kuolemaan. Tämän kaiken kertoi Kuwait Citystä paennut sairaanhoitaja ja pääsi televisioonkin kertomaan asiasta, samoin kuin USA:n kongressille. Media innostui ja kansa raivostui ja näytti vihreää valoa Persianlahden sodalle.

Huppista, se oli kaikki valetta. "sairaanhoitaja" olikin Kuwaitin USA:n suurlähettilään tytär, jolle oli annettu näyttelijänkoulutusta ja joka siis valehteli. Koko juttu oli täysin sepitetty. Mutta mitäpä siitä väliä. Kansa on liian tyhmää kyseenalaistamaan ja liian paskahousuista nostamaan siitä vieläkään meteliä.

Tehkää nyt kuten kunnon kansalaisen kuuluu ja uskokaa tuo CNN:n paskapropaganda (jota ehkä tullaan kohta Suomessakin kertomaan median ja poliitikkojen toimesta) noista keskoskuolemista ja antakaa se hyväksyntänne taas yhteen sotaan. Uskokaa CNN:ää. Uskokaa kaikki, mitä isoveli haluaa teidän uskovan. Se on vaan silleen helpompaa kun ei liikoja ajattele itse eikä kyseenalaista mitään. Isoveljen ei tarvitse enää edes nähdä vaivaa huijakseen ihmisiä, se voi syöttää aivan samaa paskaa kuin mitä se syötti 20 vuotta sitten, eikä kukaan tajua eikä välitä mitään, vaan nielee pureksimatta samat valheet kuin aina ennenkin.

4 kommenttia:

 1. Amerikkalaiseen lehdistöönhän nyt uskoo vain pikkulapset ja uskovaiset fanaatikot. Ja niitähän sitä tuolla ameriikan ihmemaassa riittää.

  VastaaPoista
 2. etkö tajua että kyse on juutalaisista ja siionisteistä.. Tutki sitä asiaa, niin saat vastauksen myös siihen kuka murhari jfk:n.

  VastaaPoista
 3. CNN propaganda kanavan kusetus uutiset.

  http://www.youtube.com/watch?v=8LvNIUHgnGk

  Median propaganda ja valhekoneisto valjastettu syyskuun 11 päivänä, tulevaa sotakampanjaa
  varten.

  http://video.google.it/videoplay?docid=151472734696472366#docid=-6407548186293238834

  VastaaPoista
 4. Lukemista sinun makuun:

  http://www.magneettimedia.com/

  VastaaPoista