2. marraskuuta 2011

Stefan Wallin (r.) on kaksinaismoralistinen, Orwellilainen idiootti

MTV3:n nettisivut kertovat, että Stefan Wallin on sitä mieltä, että Jehovan todistajien erityisvapautus asevelvollisuudesta tulisi lakkauttaa, koska "Jehovan todistajat ovat asevelvollisuuden suhteen erityisasemassa. Kaikkia kansalaisia ei tässä asiassa kohdella tasapuolisesti".

Wallin on Orwellilainen idiootti. Ajattelukyvytön, kaksinaismoralistinen paska-aivo, joka vastustaa tasa-arvoa.

Niin kauan kun asevelvollisuus koskee VAIN miehiä, kyseessä on räikeä tasa-arvo-ongelma. Jehovan todistajat ja Ahvenanmaan asukit ovat minimaalinen ryhmä tasa-arvon kannalta, kun asevelvollisuudesta puhutaan. Mikäli Wallinia kiinnostaisi tasa-arvo ja hän haluaisi, että kaikki kansalaisia kohdeltaisiin tasapuolisesti, Wallin ajaisi asevelvollisuuden ulottamista koskemaan myös naisia.

On säälittävää, että yksikään toimittaja tai kansanedustaja ei uskalla/tajua/halua kysyä Wallinilta, eikö hänen mielestään ole räikeä tasa-arvo-ongelma se, että vain miesten tarvitsee ylipäätään olla asevelvollisia?

3 kommenttia:

 1. Naisille pakolliseksi jos ei armeija niin jonkinlainen soppa ym. koulu kun ei nuo nykypäivän nuoret naiset edes tiedä miten hernerokka purkki tai kananmuna aukaistaan saati et osaisivat perunoita edes keittää.

  VastaaPoista
 2. Sä et oike ymmärrä Markus nyt mitä sä puhu!

  Me täällä Åland olla minoritetti ja se olla itsestään selvä, että finnetollona pitä puolusta ja kuole meidä puolesta, jos meidä saari ryhmään hyökätä. Sota aika me mennä stockholm turvaan ja finne saa hoita koti saaret vapaaksi.

  Åland on tehny kaikki se hyvä, et riket säilynyt demokrattisena ja vapaana maana. Ilman ruotsinkielinen kulttuuri finneugri asuisi puussa taputtaisi puukauhalla paska lätäkössä ja söisi paskamarja sormin, niin kyllä se velvoita myös finneugri teke joku palvelus meille.

  Suattan mä olla förbannat ku joku voi edes vaatia, et meidä pitä käydä armeen suomessa. Kielirasismi kukoista ja käsky sanat vain suomeksi, eikä kukaan ota huomioon tämä proplem!

  VastaaPoista
 3. Wallin on suomalainen typerä pillu. Siinä se ongelma on.

  VastaaPoista