26. helmikuuta 2011

Puolustusvoimat, tasa-arvon selvittäminen, Halonen, mitähäh?

Mielenkiintoinen uutinen, jonka luin Ylenannon sivuilta:"Puolustusvoimat selvittää tasa-arvon toteutumisen". Minulle tuli tietysti mieleen, että puolustusvoimat aikoo vihdoin ja viimein selvittää, miten (huonosti) tasa-arvo maanpuolustusasioissa oikein toteutuu, kun nykyisellään asevelvollisuus koskee vain ja ainoastaan toista sukupuolta. Tuohan on selkeästi tasa-arvon vastaista. Ihmisiä erotellaan sukupuolensa perusteella siten, että toinen sukupuoli pakotetaan orjatyöhön valtion hyväksi sekä tarpeen tullen tappamaan ja/tai tulemaan tapetuksi valtion puolesta...vain sukupuolensa vuoksi.

Uutisessahan lukee mm.
Tutkijoiden mukaan tasa-arvotyö puolustusvoimissa alkoi edetä toden teolla vasta kaksi vuotta sitten. Tuolloin muun muassa palveluohjesääntöön kirjattiin ehdoton kielto syrjinnälle.

Näinhän se olla ja pitää! Syrjintä on kiellettyä! Naisetkin vaan inttiin - tahtovat sitä sitten tai eivät!

Hetkonen, kun tarkemmin uutista luinkin, niin kafkamainen tunne valtasi mieleni. Eihän uutisella ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa. Joku armeijan hemmo vain selittää jotain sekavaa tasa-arvosta siksi, että joku toinen armeijan hemmo totesi Halosen olevan kommunisti ja ettei tämä sovi armeijan ylipäälliköksi, koska on nainen. Tämä toinen armeijan hemmo oli muuten aivan oikeassa, Tarja Halonen on kommunisti (mm. DDR:n tunnustamiskomitean jäsen), eikä tietenkään voi sopia armeijan ylipäälliköksi, kun ei naisena ole armeijaa edes käynytkään!

Mitä ihmettä Ylenanto ja puolustusvoimat siis sekoilevat tuolla uutisellaan ja selittelyillään tasa-arvosta jne.?!?

3 kommenttia:

ilaiho kirjoitti...

On se feminismi sitten kätevä työkalu vallanpitäjien kannalta. Sillä saadaan libertaaritkin kannattamaan asevelvollisuuden laajentamista.

Anonyymi kirjoitti...

Mielnkiintoinen kommentti yliluutnantilta! Kyselin Tina-tuopissa(Åbo) kommari kavereiltani, että mihin toimenpiteisiin he aikovat ryhtyä kun heidän kunniaansa on noinkin törkeästi loukattu?(en saanut vastausta)

Jos minä olisin kommari niin kyllä minä ainakin loukkaantuisin verisesti, jos joku yhdistäsi minut aattellisesti Tarja Haloseen.
Eipä taida olla kommunisteilla enään mitään itsekunnioitusta, kun eivät reagoineet noikin loukkaavaan heittoon.

T:Reilu-Erkki

Markus Jansson kirjoitti...

Hyvä huomio. En tiedä kumman pitäisi loukkaantua enemmän: Halosen vaiko kommunistien.