5. tammikuuta 2011

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero on fasisti, joka vastustaa vallan kolmijako-oppia

Sain jälleen muistutuksen siitä faktasta, ettei Suomi ole oikeusvaltio, kuin luin Yleannon uutisia.
"Poliisiylijohtaja Mikko Paatero moittii käräjäoikeuden päätöstä kaataa ministerien nettiuhkailijan syytteet. Poliisiylijohtajan mukaan lakia on tiukennettava, jos tuomioita uhkauksista ei tule."

Vallan kolmijaon opin mukaisesti lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettava toisistaan. Poliisiylijohtaja Mikko Paatero (toimeenpanovalta) haluaa, että oikeuslaitos (tuomiovalta) antaisi tuomion hänen halutessaan sitä ja että eduskunta (lainsäädäntövalta) säätäisi asiasta tiukemman lain. Mikko Paatero poliisiylijohtajana haluaa siis, että Suomessa oikeuslaitos ei päättäisi rikosten tuomioista, eivätkä kansanedustajat päättäisi rikoslainsäädännöstä, vaan että hänen poliisiviranomaisena pitäisi pystyä sanelemaan haluamansa tuomiot haluamistaan rikoksista ihmisille.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero on aikaisemmin mm. halunnut kaikkien suomalaisten sormenjäljet talteen poliisin tietokantoihin (mm. passeista). Mikko Paatero on aikaisemmin mm. halunnut alkolukot ja nopeudenrajoittimet kaikkiin autoihin liikenneturvallisuuden nimissä, vaikka Mikko Paatero on itse jäänyt kiinni törkeästä ylinopeusta ja liikenteen vaarantamisesta. Mikko Paatero haluaa myös romuttaa lehdistön nauttiman lähdesuojan. Mikko Paatero on myös puolustanut länsimaiselle oikeuskäsitykselle vierasta suomalaisen poliisin kotietsintäoikeutta ja vastustanut kotietsintäpäätösten siirtämistä tuomioistuinten käsiteltäväksi.

Ei ole mikään ihme, että Venäjänkin ihmisoikeustilanne on Suomea parempi niin kauan, kuin Mikko Paateron kaltaiset fasistit saavat pitää työpaikkansa. Jos poliiisylijohtaja Mikko Paatero ei olisi länsimaisesta oikeusjärjestelmästä piittamaton fasisti, vaan asiansa osaava poliisi, hän tietäisi, että poliisin tehtävänä ei ole kommentoida eikä vaatia oikeus- tai kansanedustuslaitokselta mitään, vaan hoitaa omat tehtävänsä sen mukaan, mitä em. tahot niistä säätävät ja päättävät.

6 kommenttia:

 1. Juu,outoa puhetta Taaperolta .. ups, Paaterolta ;-)!

  VastaaPoista
 2. Turun Sanomien torstain pääkirjoitus on samoilla linjoilla: http://www.ts.fi/online/mielipiteet/paakirjoitus/186481.html

  "Kerta ei ole ensimmäinen, kun toimeenpanovaltaa edustava poliisiylijohtaja puuttuu tuomiovallan menettelyyn. Osoite on kuitenkin väärä. Jos lainsäädännössä on korjaamisen sijaa, tyytymättömyys pitää osoittaa eduskunnalle, niin kuin Paatero tosin samaan hengenvetoon tekeekin."

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä. Hauskaa, että Kaleva jätti julkaisematta verkkosivuillaaan kommenttini Paateron fasistisista puheista.

  VastaaPoista
 4. Sensuuri elää ja voi hyvin Janssonin "sananvapaus"-blogissa.

  LOL!!!!!

  VastaaPoista
 5. Ruotsi vaati Pohjois-Suomea ja Ahvenanmaata vuonna 1915. Korvaukseksi tarjosi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin maamme haluaisi." Syntyisi suur-Ruotsi ja pohjoissuomalaiset joutuisivat ruotsalaistamisen uhreiksi. Tohtori Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa.

  Ruotsin Rotubiologinen instituutti toimi vuosina 1921-1976. Sen ensimmäiset uhrit olisivat todennäköisesti olleet Ruotsiin liitetyt pohjoissuomalaiset.

  http://lyyxem.freehostia.com/teljo.htm


  "Presidentti Relander kaatui ruotsalaismielisyyteensä kuusi vuotta sitten [1931]. Olin mukana siinä kokouksessa, jossa maalaisliitto päätti olla asettamatta presidentti Relanderia uudelleen presidenttiehdokkaaksi. Ja se tapahtui juuri hänen ruotsalaisystävällisen politiikkansa takia." - Veikko Heiskanen


  Veikko Heiskanen oli geofyysikko ja geodeetti. Maalaisliiton kansanedustaja 1933-1936. 1935 sai eduskunnassa lain sukunimien suomalaistamisesta (Lex Heiskanen), jolla 250 000 suomalaista muutti vierasperäisen sukunimensä suomalaiseksi. Ohion yliopistossa 1950-61 Veikko Heiskanen johti tiedemiesryhmää, jonka salaisena tehtävänä oli laskea mannertenvälisten ydinohjusten tarkkoja lentoratoja ja osumatarkkuutta.


  http://lyyxem.freehostia.com/lehti-2-1937.htm

  VastaaPoista
 6. Nyt minusta tuntuu, että Markus syyllistyi rikoksista pahimpaan, väärinajatteluun.

  VastaaPoista