27. lokakuuta 2007

Seksuaalirikollisten rekisterit hyvä juttu - vai onko?

Aina välillä on näitä hetkiä, että luulee jo nähneensä ja kuulleensa kaiken. Mutta sitten aina todellisuus painaa päälle kuin menkoista kärsivä femakko ja yllättää.

Skotlannissa mies on päätynyt seksuaalirikollisten rekisteriin, koska harrasti seksiä polkupyörän kanssa hotellihuoneessaan, Iltalehti uutisoi. Mies siis päätyy samaan rekisteriin raiskaajien, pedofiilien, itsensäpaljastelijoiden ja muiden pervojen kanssa, koska omasi polkupyöräfetissin jota harrasti omassa rauhassaan. Mies leimataan siis lopuksi ikäänsä samaan kastiin näiden ihmisten kanssa ja luultavasti tämä vaikeuttaa suunnattomasti hänen työnsaantiaan, asumistaan ja ylipäätään sosiaalisia suhteitaan.

Kertokaapa minulle, mitä traumoja polkupyörälle jäi? Vai oliko kyseessä pyörähomoilu, jos pyörä oli miesten polkupyörä eikä naisten? Vaiko pyöräpedofiili, jos kyseessä olikin lastenpyörä? Vai pyöränekrofilia jos pyörä olikin lopullisesti rikki? Oliko kyse pyöräraiskauksesta vaiko pyörän seksuaalisesta hyväksikäytöstä muuten? Häh? Mitä? Jos tavaroiden kanssa harrastettu seksuaalinen kanssakäyminen on moraalisesti- tai lain mukaan tuomittavaa, miksi tämmöisiä ja tämmöisiä myydään vapaasti esimerkiksi Suomessa? Onko kyse parituksesta, vaiko peräti esineiden seksuaalisen hyväksikäytön tukemisesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti