6. lokakuuta 2007

Katsokaa sunnuntaina MTV3.doc kello 15:50 alkaen!

Huomenna, siis sunnuntaina 7.10. MTV3.doc esittää kello 15:50 alkaen dokumentin:"Ilmastonmuutos: totta vai tarua?" (Great Global Warming Swindle). Katsokaa. Kertokaa kavereillennekin. Tuttaville. Työkavereille. Sukulaisille. Kaikille. Kyseessä on yksi parhaista koskaan katsomistani dokumenteista, jotka vääntävät rautalangasta kumoon yhden kenties suurimmista vihreistä valheista. Tämän jälkeen osaatte suhtautua ilmiöön nimeltä "ilmastonmuutos" asiaan kuuluvalla vakavuudella.

3 kommenttia:

 1. Nyt se ilmaston lämpeneminen varmaan pysähtyy, kun noin hyvä dokumentti on tehty :)

  Oikeastaan, eipä tuolla ole väliä. Tällä hetkellä on menossa lyhyt interglasiaalikausi jääkausien välissä. Muutaman kymmenen tuhannen vuoden päästä jäätiköt peittävät taas Pohjois-Euroopan.

  Sen voisi estää vain todella rankka ilmastonmuutos, mutta sitähän ei ole olemassakaan, kuten tuo TV-ohjelma nyt kiistatta todisti.

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut, että tämä Swindle -dokkari olisi tehty yhtä hyvin kuin Michael Mooren dokumentit, eli materiaalit olisi leikattu luovasti vahvistamaan dokumentin sanomaa. Kuulemma joku haastatelluistakin oli kiistänyt tarkoittavansa puheellaan sitä mitä dokumentti antaa ymmärtää.

  No, kuitenkin näitä väitteitä yhdistää ihan sama juttu kun ilmaston kannattajien perusteluissa, eli lähdettä ei ole. Joku haastatelluista on valittanut, mutta ei pidetä olennaisena tietää, kuka haastatelluista on kyseessä, jotta asian voisi selvittää.

  VastaaPoista
 3. Niin, kyllähän varmaan hiilioksidin fysikaaliset ominaisuudet muuttuvat (eli ei enää sido lämpöä), kun tarpeeksi väännetään. Ja yksi dokumentti on oleellisempi kuin tiedeyhteisön laaja mielipide. Pidä lippua yllä Markus, "harhaanjohdetut junttimassat" tarvitsevat sinua!

  VastaaPoista