21. heinäkuuta 2007

911 ja "terrorismista" ajateltavaa ja katsottavaa

Ihan aluksi kannattaa lukea huolella artikkeli Operation Northwoodsista, ikäänkuin pohjustukseksi. Ja tuossa alla heti perään jenkkipoliitikkojen luotettavuudesta pientä esimakua, jos jollakin on asia jotenkin "epäselvä" ennestään... ;)


Lähdetään sitten kunnolla liikkeelle perinteisestä "Loose Chance 2nd Edition" -dokumentista (suomeksi tekstitetty). Reilun tunnin mittainen, mutta varsin kysymyksiä herättävä dokumentti kaikenkaikkiaan syyskuun 11. päivän tapahtumista. Toinen vastaavanlainen on "The Ultimate Con" dokkari, valitettavasti vain englanniksi. Eipä ole hullumpi "September 11. Revisited" dokumenttikaan.

Vähän lyhyempiä pätkiä seuraavaksi. Palomies kertoo, että rakennuksessa (WTC1 tai WTC2) on pommeja ja se tulee kohta alas, joten on parasta poistua alueelta...mistäs hän sellaista tiesi, vaikka rakennukset virallisen kertomuksen mukaan sortuivat yllättäen ilman pommeja? Lisää palomiesten lausuntoja ja videoita räjähteistä WTC:ssä täällä ja täällä. WTC:n romahtamiseen liittyviä matemaattisia laskelmia on esittänyt mm. Heikki Kurttila.

Miten muuten BBC tiesi kertoa 23 minuuttia ennen WTC7 sortumista, että WTC7 on jo sortunut? Ettei vain tullut pieni moka valmiiksi tehdystä uutisesta ja se kerrottiin liian aikaisin?

Entä mitä israelilaisten kytkökset 911 tapahtumiin oikein kertovat? Tai mitä hämärää Lontoon vuoden 2005 pommi-iskuissa oikein olikaan? Kannattaa myös katsoa Irakin vastarintaliikkeen video, kenties paras laatuaan, joka myöskin valottaa hieman, mistä Irakin sodassa on kysymys ja miksi vastarintaa on yhä.

Muistatteko muuten ne pernaruttokirjeet USA:n kongressiin ja muualle 911 iskujen jälkeen? Miksi niistä äkkiä vaiettiin täysin, eikä ketään ole ikinä tuomittu niiden toimittamisesta? Voisiko tämä liittyä asiaan?

Tosiasia on, että USA:n hallitus on tehtaillut salaliittoja jatkuvasti. Sota Espanjaa vastaan 1800-luvun lopulla saatiin aikaan lavastamalla Espanjalaiset syylliseksi amerikkalaisen sotalaivan räjäytykseen. II MS osallistuminen varmistettiin Pearl Harborilla, josta vietiin hetkeä ennen iskua turvaan Tyynenmeren laivaston nyrkki: Lentotukialukset. Vietnamin sotaan lähdettiin Tonkinin lahden välikohtauksen jälkeen jota ei todellisuudessa koskaan edes tapahtunut. Persianlahden sotaan saatiin oikeutus kun Kuwaitilaisen suurlähettilään amerikkalaisilta näyttälijänkoulutusta saanut tytär esiintyi YK:ssä väittäen olevansa Kuwaitilaisen sairaalan sairaanhoitaja ja kertoen irakilaissotilaiden nostavan pikkuvauvoja lattialle kuolemaan...valetta tietysti sekin. Persianlahden 2. sotaan lähdettiin väittämällä maailmalle, että Irakissa on joukkotuhoaseita valmiina iskemään...valetta tietysti sekin. Eli kuka niitä salaliittoja oikeastaan väsää ja miksi? Se, että 911 tapahtumat olisivat jo Project for New American Century thinktankin toivoma ”Uusi Pearl Harbor” ja hallituksen salaliitto, ei olisi poikkeus vaan normaalin amerikkalaisen sota/valloituspoliitikan ”Mainilan laukaus”.

6 kommenttia:

 1. En ole itse pahemmin jaksanut tutustua aiheeseen. Virallisessa teoriassa vaikuttaisi kuitenkin olevan pahoja puutteita/valheita.

  Tuossa muuten on myös yksi mielenkiintoinen artikkeli

  http://www.911review.com/denial/gatekeepers.html

  VastaaPoista
 2. Salaliittoteoriat ovat naurettavaa roskaa. Katsokaa Penn&Tellerin pätkä jossa kerrotaan totuus salaliittoteorioiden tekijöistä.

  VastaaPoista
 3. > Salaliittoteoriat ovat
  > naurettavaa roskaa.

  Etenkin USA:n viranomaisten kertoma salaliittoteoria on naurettavaa roskaa. Salaliiton määritelmähän on, että kaksi tai useampia ihmisiä suunnittelee salaa rikoksen...

  > Katsokaa Penn&Tellerin pätkä
  > jossa kerrotaan totuus
  > salaliittoteorioiden tekijöistä.

  On katsottu kyllä. Se, että jotkut salaliittoteoriat on kiistetty pätevästi ei tarkoita, että kaikki salaliittoteoriat ovat automaattisesti vääriä. Eikä se, kuka sanoo merkitse mitään, vaan se, MITÄ sanotaan ja MILLÄ perustein ratkaisee.

  VastaaPoista
 4. Hmmm... Mielenkiintoisaa.

  Onkos tässä nyt kyse siitä Loose Changesta, joka revittiin palasiksi youtubeen ilmestyttyään? Uudelleenlämmitetty, mutta aikoja sitten kumottu, ei ole sen todempaa kuin alkuperäinenkään.

  Suosittelen vilkaisemaan myös http://www.911myths.com/ ennen kuin hirttää amerikkalaiset.

  On pelottavaa ajatella, ettei syyllinen olekaan Bush Toinen vaan mies luolassa... mutta jälkimmäinen on paljon todennäköisempää.

  VastaaPoista
 5. Kommentoin tähän vanhaan aiheeseen sen verran, että mielestäni paras dokumentti WTC-tornien sortumiseen liittyen on Blueprint for Truth. Löytyy muun muassa Youtubesta (tunnin mittainen versio myös suomeksi tekstitettynä). Asiasta vois tehdä vaikka kokonaan uuden postauksen. Dokumentissa esitettävät todisteet ovat niin kiistattomat, ettei niihin voi olla uskomatta.

  VastaaPoista
 6. Pitääpä katsoa ko. dokumentti. Latailen sitä juuri parhaillaan Youtubesta YTD Video Downloaderilla... :)

  VastaaPoista