19. huhtikuuta 2007

(kaikkien puolueiden) demareille

Kysymys: Mitä vikaa nykysysteemissä on suhteessa minarkiassa perustettuun, massiiviseen SDP-osuuskuntaan nähden?

Jos ihmiset perustaisivat sellaisen osuuskunnan omilla rahoillaan (eivätkä multa ja muilta varastetulla rahoilla = verotus) niin mikäs siinä. Samalla tosin varmaan perustettaisiin Kokoomus- Vihreät- ja Keskusta-osuuskunnat. Lisäksi tietenkään mikään osuuskunta ei saisi pakottaa ketään liittymään siihen, toisin kuin valtioon pakotetaan.

Tässä tavallaan on se porkkana ja ihmetys mikä junteissa demareissa minua oikein nyrppii: Teillä olisi minarkiassa mahdollisuus perustaa ihailemanne SDP-osuuskunta, jossa elämänne toimisi tasan tarkkaan samoin kun se toimii nykyäänkin. Itse asiassa se toimisi jopa "paremmin", koska teidän ei tarvitsisi tehdä lehmänkauppoja ja kompromisseja muiden poliittisten ryhmien kanssa. Ainoa ero olisi, että ette voisi pakottaa ketään liittymään demarihelvettiinne, ettekä voisi käyttää siihen toisilta ryöstettyä omaisuutta.

Miksi tämä systeemi ei siis kelpaa teille?
Sanon suoraan, että se ei kelpaa teille siksi, että te haluatte pakottaa kaikki liittymään omaan ideaalisysteemiinne ja te haluatte ryöstää muiden rahatkin sen systeemin rahoittamiseksi. Mitään muita järkisyitä minarkian vastustamiselle ei demarilla(kaan) voi olla, koska mitään muita eroja ei minarkiassa perustettavalla SDP-osuuskunnalla ja nyky demarimeiningillä ole.


Kysymyksiä kaikkien puolueiden demareille:
- Miksi teillä on perversio pakottaa kaikki kuulumaan teidän ideaalisysteemiinne vasten heidän tahtoaan ja ryöstää ihmisten rahoja teidän ideaalisysteeminne rahoittamiseen?
- Miksi ette vain voi antaa jokaisen ihmisen vapaasti valita, haluavatko he teidän systeemiänne vaiko eivät?
- Jos teidän systeeminne on kerran niin ylivoimainen, se varmasti menestyisi minarkiassakin erinomaisesti ja käytännössä kaikki liittyisivät siihen. Mitä siis pelkäätte?
- Olisiko asia vain niin, että tosiasiassa, kilpailussa, demarisysteemi osoittautuisi aivan paskaksi eikä juuri kukaan sitä kannattaisikaan sen vuoksi? Sitten tämän vuoksi ette uskalla ryhtyä tuollaiseen tilanteeseen, vaan mieluummiin pakotatte kaikki omaan systeemiinne ja ryöstätte rahatkin sen pyörittämiseen muilta?


1 kommentti:

  1. Erittäin hieno ehdotus. Kukapa meistä järki-ihmisistä demulaiseksi kehtaisi tunnustautua vähäisimmässäkään määrin. Näin on, että demut vievät ensin rahat ja sitten potkivat rahattomia päähän. Alistavat rupisiin tehtaisiin työharjoitteluun 520 euroa vastaan kuukaudessa ja sitten lättäpäistävät koko tasavallan kansalaiset kaikki samaan muottiin... estävät eteenpäin pääsyn. Jokin muutos tähän on tultava, ei siinä kovin rankkaa erimielisyyttä Markuksen kanssa ole.

    Mutta ehdotus ja mielipide sekin vain on, että valtiomuoto, jossa pidetään silmällä yhteistä etua, on oikea ja oikeudenmukainen ilman lisämääreitä. Suomen perustuslaissa on 19 §:n mukaan jokaisella oikeus välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon.

    Nykyisen valtiomuodon ja perustuslain tukeminen on pelkkä mielipide. Kenenkään ei ole pakko sitä kannattaa. Demokratiassa vaan enemmistö välillä jyrää. Ei ole helppo sanoa, olisiko parempi, että vain harvat tai yksi johtaja sanelisi kaiken. "Enemmistö" on tässä maassa tehnyt mitä karkeimpia virheitä, eikä niistä vähäisimpiä ole SD puolueen pitäminen suurena ja mahtavana ainakin viime aikoihin saakka. Demulaisilla oli presidentti, pääministeri, ulkoministeri ja sisäministeri -ym.

    Millä tavalla nyt sitten lähdetäänkin liikkeelle parantamaan maailmaa, niin ensin on nujerrettava sosiaalidemokraatit.

    VastaaPoista