25. maaliskuuta 2012

Jyrki Katainen: Rikollinen, huijari ja maanpetturi.

Lienee aika koota yhteen tämän maamme vaikutusvaltaisimman ja vaarallisimman miehen edesottamuksia. Ihan vaikka tulevaisuudessa seuraavaa "kansantribunaalin" käsittelyä ajatellen. Eikä ole huono asia muutenkaan, että näistä asioista puhutaan julkisuudessa, koska media ei hiiskahda sanaakaan tämän herran laittomista tai vähintäänkin moraalisesti kyseenalaisista touhuista. Median ja viranomaisten hiljaisuudesta voi seurata sellainen virheellinen käsitys kansan keskuuteen, että Jyrki Tapani Kataisen toiminta on kaikin puolin sallittavaa ja hyväksyttävää.


Aloitetaan palaamalla vuoteen 1999 ja Jyrki Tapani Kataisen poliittisen uran rakettinousun alkuaikoihin. Blogissa Jyrki Kataisen valheet on karua faktaa vuonna 1999 tapahtuneista asioista. Lyhyesti lainattuna seuraavat olennaiset pointit (lihavoinnit, lyhennykset ja pienet muutokset tekstin järjestykseen ovat minun tekemiäni):
"Jyrki Kataisen kuningastie alkoi vuonna 1999, kun hänet valittiin Pohjois-Savon Kokoomus ry:n puheenjohtajaksi. Kokouksessa esitettiin seuraavien Kokoomuksen piirijärjestöjen valtakirjat, joissa kannatettiin Jyrki Kataisen ehdokkuutta puheenjohtajaksi... Mitään edellä mainittujen yhdistysten kokouksia ei oltu pidetty, eikä Pielaveden Kokoomuksen Nuoret ry ei edes ollut yhdistysrekisterissä. Pöytäkirjat ja valtakirjat olivat väärennyksiä... Väärennyksen edellyttämä tahallisuus ja tietoisuus asiakirjan epäaitoudesta on väärää asiakirjaa käyttäneen Kataisen osalta selvitetty sillä, että pöytäkirjaotteen mukaan hän olisi ollut itse läsnä kokouksessa, minkä hän on itsekin myöntänyt tosiasioiden vastaiseksi... Jyrki Kataista ei olisi valittu puheenjohtajaksi, jos kokouksessa olisi tiedetty esitettyjen valtakirjojen olleen väärennyksiä. Silloisen kansanedustaja Jyrki Kataisen kuningasura olisi päättynyt siihen paikkaan... Lain mukaan ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia. Että este syntyisi, rikoksen pitäisi poistaa henkilön rehellisyys yleisen oikeustajun mukaisesti."

Valtakunnansyyttäjänvirasto teki kuitenkin syyttämättäjättämispäätöksen, vaikka se katsoi "rikoksen vähäiseksi ja lieväksi väärennykseksi". Hyväveliverkosto toimi esimerkillisesti. Jyrki Katainen raivasi tiensä puheenjohtajaksi käyttäen väärennettyjä valtakirjoja olemattomista kokouksista. Eikä koira perään haukkunut.


Kesällä 2010 Jyrki Tapani Katainen valehteli Kokoomuksen puoluekokouksissa tehdyistä päätöksistä, väittäen, että puoluekokous ei olisi kannattanut pakkoruotsin poistamista, vaikka asiaa koskeva aloite hyväksyttiinkin ko. puoluekokouksessa. Katainen yrittää sumuttaa mediaa ja kansalaisia oman puolueensa tekemistä päätöksistä ja kannanotoista vääristelemällä ja valehtelemalla. Kun puolueen puheenjohtaja ja maan pääministeri valehtelee jo oman pesänsäkin tekemisistä, voidaan mielestäni perustellusti kysyä, voidaanko häntä pitää rehellisenä ja kunniallisena kansalaisena, joka on ministerinä toimimisen edellytys Suomen lain mukaan? Vastustamalla laillisen puoluekokouksen tekemää laillista päätöstä Katainen ilmeisesti myöskin rikkoo lakia. Katainen siis itse päättää, mitä puoluekokouksen päätöksiä hän ja muu Suomi noudattaa ja mitä ei.


Kesällä 2010 Jyrki Katainen osallistui Bilderberg-kokoukseen. Kyseinen kokous on eliitin salaseuran tapaaminen, johon on kutsuttu vain harvoja ja valittuja henkilöitä. Kaikki kokoukset ovat ehdottoman salaisia, eikä niiden sisällöstä kerrota julkisuuteen mitään. On oletettavaa, että osallistumalla tämän tyyppiseen kokoukseen Jyrki Katainen syyllistyy (rikoslain 12. luvun 11§ mukaan) maanpetokselliseen yhteydenpitoon. Kyseinen toiminta täyttää myöskin (rikoslain 13. luvun 3§ mukaisesti) valtiopetoksen valmistelun kriteerit. Tietenkään Jyrki Kataista ei ole näistäkään teoista asetettu syytteeseen tai tuomiolle.


Vuosina 2010 ja 2011 Jyrki Tapani Katainen rikkoi EU:n lakeja (SEUT 125 artikla) ajamalla ja hyväksymällä Irlannin, Portugalin, Kreikan yms. tukipaketit tavalla, josta olisi pitänyt seurata ministerisyytteen nostaminen oikeuskanslerin toimesta. Näin ei tietenkään tapahtunut. Hyväveliverkosto toimi erittäin tehokkaasti, sillä vielä tähänkään päivään mennessä ko. oikeuskanslerille tehtyä kantelua tai sen ratkaisua ei löydy Finlexin tietokannoista, vaikka se olisi tietysti pitänyt sinne laittaa. Onneksi paperit ovat tallessa ja netissä, joten jokainen löytää sieltä tämä jutun ja voi itse arvioida sen sisältöä. Katainen rikkoo vapaasti EU:n omia säädöksiä vastaan, eikä ketään asia sen enempää kiinnosta, päinvastoin, todisteet siivotaan pois netistä parhaan mukaan.


Niin ikään vuonna 2011 Jyrki Tapani Katainen allekirjoitti sopimuksen Suomen osallistumisesta ERVV:iin. Katainen katsoi kyseisen sopimuksen olevan EU:n sopimus, jonka hyväksymiseen hänellä ja hänen johtamalla valiokunnalla olisi valtuutus. Näinhän ei asian laita suinkaan ole (ja Katainen sen hyvin tietää ja vaikka ei tietäisi, se ei poista rikosoikeudellista vastuuta). ERVV on Suomen valtion ja luxemburgilaisen yhtiön välinen kahdenkeskinen sopimus, jonka hyväksyminen edellyttää siis eduskunnan hyväksyntää. Katainen syyllistyi ilmeisesti siis törkeään valtiopetokseen (rikoslain 13. luku, 1-2§), jonka tunnusmerkistö kuuluu:
"1§ Valtiopetos... Joka...tai siihen rinnastettavalla tavalla oikeudettomasti pakottamalla taikka valtiosääntöä rikkoen 1) kumota Suomen valtiosääntö tai muuttaa sitä taikka 2) muuttaa Suomen valtiojärjestystä tekee teon, josta aiheutuu sanotun tarkoituksen toteutumisen vaara, on tuomittava valtiopetoksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi. Valtiopetoksesta tuomitaan myös se, joka väkivaltaa käyttämällä tai sillä uhkaamalla syrjäyttää tai yrittää syrjäyttää tasavallan presidentin, valtioneuvoston tai eduskunnan taikka kokonaan tai osaksi estää tai yrittää estää niitä käyttämästä toimivaltaansa.
2§ Törkeä valtiopetos... Jos valtiopetoksessa 1) rikoksentekijänä on tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen tai muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö..."

Tietenkään Jyrki Tapani Kataista ei ole tästäkään rikoksesta asetettu syytteeseen eikä tuomittu. Hyväveliverkosto suojelee ja paapoo. Törkeä valtiopetos on sen tasoinen juttu, että luulisi jo puolustusvoimienkin reagoivan siihen, mutta Jyrki Tapani Katainen saa vapaasti syyllistyä siihenkin ilman, että asiaan puututaan pätkän vertaa.


Kataisen toiminta on tullut vuosi vuodelta vain härskimmäksi kusettamiseksi. Vuonna 2011 Jyrki Tapani Katainen vakuutti, että Suomen osuus Irlannin, Portugalin yms. paskavaltioiden rahoittamisessa jää 1,9 miljardiin euroon, eikä lisää takuuksia anneta ilman täysimääräisiä vakuuksia. Puoli vuotta myöhemmin Jyrki Tapani Katainen oli jo nostanut Suomen takausvastuut jo yli 50 miljardiin euroon, ilman mitään konkreettisia takuita. Käsittääkseni tämä Kataisen temppu täyttää rikoslain 36. luvun 2§ mukaisesti törkeän petoksen tunnusmerkistön.
Petos... Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi... 2§ Törkeä petos... Jos petoksessa 1) tavoitellaan huomattavaa hyötyä, 2) aiheutetaan huomattavaa tai erityisen tuntuvaa vahinkoa, 3) rikos tehdään käyttämällä hyväksi vastuulliseen asemaan perustuvaa erityistä luottamusta tai 4) rikos tehdään käyttämällä hyväksi toisen erityistä heikkoutta tai muuta turvatonta tilaa ja petos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä petoksesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi...

Arvatkaapa huviksenne, onko Kataista tästäkään tempusta syytetty tai tuomittu, vaikka rikoksen kriteerit selkeästi täyttyvät? Katainen erehdyttää oikeastaan ihan kaikkia, vääristelee ja valehtelee, aiheuttaen valtavasti taloudellista vahinkoa, eivätkä muka syytteen nostamisen kriteerit täyty millään. Mikäli minä lupaan sinulle antamaasi valtakirjaa vastaan ottaa sinulle pankista satasen lainan - ja otankin sinun nimiisi sillä tuhansien eurojen suuruisen laina, kyse on petoksesta josta minä joudun vankilaan. Mutta Jyrki ei joudu.

Nähtävästi ainoa tapa, jolla Jyrki Tapani Katainen saadaan vastuuseen teoistaan, on tuomita hänet läpeensä mädän oikeusjärjestelmämme ulkopuolella niistä rikoksista, joihin hän kiistattomasti on syyllistynyt. Tuomita ankarimman mukaan. Mieluiten laittaa suoraan kiikkuun lyhtypylvääseen varoitttavaksi esimerkiksi muille poliitikoille, jotka luulevat voivansa tehdä mitä huvittaa vain siksi, että heillä on siisti puku päällä ja hyväveliverkosto takana.

31 kommenttia:

 1. Ks. http://ebolakani.blogspot.com/2012/03/foliohattu-paahan-vie.html kommentteineen ja varsinkin viimeinen niistä.

  VastaaPoista
 2. Markus tuo on aivan kohtuutonta Kataista kohtaan. Katainen on aina niin fiksu ja käytökseltään sovittelevan kohtelias.

  Hän on uskaltanut puolustaa meidän ruotsinkielisten oikeuksia ja tukenut rohkeasti Stefan Walliinia silloinkin kun se ei ole ollut muodikasta.

  Ter:Lisbeht Von...

  VastaaPoista
 3. perusta facebookiin ryhmä "katainen valtakunnanoikeuteen" niin uskon että on aika monta liittyjää. postaa mulle ainakin jos laitat ryhmän pystyyn!
  terv marko karlsson, piikkiö

  VastaaPoista
 4. Lisbeht Von, Olemme suomessa. Jos suomea puhuvien suomalaisten asiat ei ole vielä kunnossa, miksi pitäisi keskittyä niin paljon nyt ruostinkielisiin? Muuta ruotsiin jos siltä tuntuu. Itse ainakin toivon että panostettaisiin nuoriin ja työttömyyden kitkemiseen ennen kun edes mietitään mitään ruotsinkieleen liittyvää "hellanlettas" sentään asioita. Turhaa aikaa ja energiaa kuluu teidän "oikeuksien" puolesta. Yhtä hyvin kaikki maahanmuuttajat voisivat vaati että heidän oikeuksiaan alettaisiin ajamaan ensisijaisesti. Jyrki Katainen on eduskunnan pahin rikollinen. Ja muistakaa että eduskunta on Suurin rikollisjärjestö suomessa. Mafia oikeastaan.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa katsoa tuo linkki niin ymmärtää Kataisen valheella päässeen pääministeriksi keväällä 2011.

  http://www.finland.eu/public/default.aspx?contentid=220917&nodeid=35742&contentlan=1&culture=fi-FI

  Katainen tiesi, että hänen puheensa ei voi pitää paikkaansa. Suomen vastuut etelän euromaitten rahoituksessa ovat tällä hetkellä yli 30 mrd euroa ja kasvavat todennäköisesti ainakin 50 mrd euroon. Alla vielä muutama rivi Kataisen lausunnosta.

  ”Irlannille ja Portugalille annettujen takauksien yhteissumma on 1,9 miljardia. Lisää vastuita ei voi tulla, koska emme jatkossa edes harkitse lainatakuiden myöntämistä ilman täysimääräisiä vakuuksia”, kiteytti valtiovarainministeri Katainen.

  VastaaPoista
 6. http://www.adressit.com/vetoomus_jyrki_kataisen_erottamisesta

  VastaaPoista
 7. mitä paskaa tämäki on =/
  Katainenhan ajattelee meidän parasta :) hän on ollut hyvä pääministeri :)
  suomalaiset luottaa häneen :) ku hän on niin fiksu ja kaunis ♥ ♥ :)

  VastaaPoista
 8. ...kyllä olisi Schaumannilla töitä...

  VastaaPoista
 9. Idiootit äänestää pärstäkertoimen mukaan, heiltä pitäs ottaa äänestysoikeus pois. Yleensä psykopaatit ja tunneköyhät ihmiset on just hirveen hyviä esiintymään, hyviä puhumaan ja helvetin kieroja, eikä niistä niitä pahoja puolia halua uskoa, iltalehden mukaan vielä Oscarin arvoisia näyttelijöitä. Jyrki katainen on just tommonen mitä psykopaateista kuvaillaan.

  http://www.iltalehti.fi/mieli/2012111216320485_md.shtml

  VastaaPoista
 10. Suomalaiset ovat lammasmaisia ja täysiä idiootteja, keille tämä "kataismi" menee näemmä hyvin läpi. Kyseessä on Suomen kannalta tuhoisin pääministeri / hallitus ikinä, sen tulette vielä huomaamaan. Siis tekin, ketkä sitä eivät vielä tajua, onneksi enenevä joukko alkaa herätä. Itse äänestin Kokoomusta yli 30 vuotta, valitettavasti. Hyvinvointivaltio on melkein murskana. Lempeästi hymyilevä pääministeri aiheuttaaa minussa kauhunväristyksiä.

  VastaaPoista
 11. Kataisen hallitus on kaikessa hiljaisuudessa ajanut läpi lain, joka estää syytteen nostamisen ministeriä vastaan työhön liittyvissä asioissa. Siinäpä yksi syy.

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti teidät kaikki poltetaan, varsinkin tämän paskan kirjoittaja. Mukavaa kesää.

  VastaaPoista
 13. Seppo Ojala (Naantalista)1. maaliskuuta 2013 klo 8.56

  Kuka nuija kehtaa puolustella Kataista?Sen olisi jo kauan aikaa sitten pitänyt erota.700000 euroa johonkin tutkimukseen.Kiero savolainen kun on.Sai tietenkin itse siitä 100000e.Sen pitäisi leikkiä vielä hiekkalaatikossa.Ja toinen on se Urpilainen.Tyhmä tyypillinen blondi.Vaihdan aina kanavaa kun näen niiden naamat telkkarissa.Pulssi nousee sataan.Kehtaan laittaa nimeni tähän juttuun.

  VastaaPoista
 14. Kaikkein vaarallisimpia ovat nämä "kiltit hymypojat".

  muistakaa että Katainen on AMMATTIPOLIITIKKO siis kaikenlainen palturi tulee suusta aivan vaivattomasti ja ilmeettömästi, se on "ammattitaitoa"

  Mitä itse et tiedä - sitä et tiedä!
  Äläkä ainakaan kysy Kataiselta.

  VastaaPoista
 15. Terve. Kataisen perhe asui koko 2000-luvun Espoossa omakotitalossa, mutta Jyrki itse oli Siilinjärven vuokrakaksiossa 2010 loppuun kirjoilla. Veti ihan kivat päivärahat.

  VastaaPoista
 16. Kolme vaarallisinta henkilöä Suomen itsenäisyydelle ja valtion talouden rapautumisen estämiselle ovat sekoomuksen Jyrki "käteinen" Katainen, demareiden Jutta "tiukka täti" Urpilainen ja Olli "rysselin politbyroon poprikov" Rehn. Kaikki kolme ajavat vain omaa etuaan, eivätkä pätkän vertaa suomalaisten etuja. "käteinen" Kataisen ja Jutan tehtävä on yksinomaan ajaa suomalaisten etuja. Opa Rehn on jo "lähtenyt" tästä maasta ja jos hän pitää itseään vielä suomalaisena, niin tuomion kuuluisi olla sama mitä rintamakarkureille ja maanpettureille kuuluu, kun hän seuraavan kerran ylittää rajan. Kaikki kolme ajavat meitä suomalaisia eurostoliittoon, jossa päätökset tehdään rysselin politbyroossa. Olli Rehn suhmuroi siellä yhtenä päällepäsmärinä ja varmistaa omaa paikkaansa auringossa. Hyvänä esimerkkinä EU:n "presidentti" valittiin ilman vaaleja ja valittu henkilö oli sellainen, että suurinosa suomalaisista ei ikinä ollut kuullutkkaan hänestä. Tuohon pohjattomaan kaivoon myös meidän suomalaisten rahoja kaadetaan pelottavaa vauhtia "käteisen" ja "tiukan tädin" johdolla. Kohta taloutemme on niin kuralla, että emme välttämättä enää voi irtautua eurosta/EU:sta ilman, että yhden sukupolven tulevaisuus ns. hyvinvointivaltiossa olisi tuhottu. Ja mitä tulee Stefan Walliiniin, niin mihin ihmeeseen hän katosi? Ei mukamas ollut esteellinen äänestämään/painostamaan Dragsvikin varuskunnan säilymisestä. Tällä kertaa hyväveli verkosto hoiti asian Wallinin jo "aikaisemmin" päätetyllä siirtymisellä sivuun. Oikeusjutut jäivät käymättä ja homma jatkuu. Uusi puolustusministeri yritti heti ensitöikseen kävellä myös meidän vaaleilla valitseman presidentinkin yli. Kiitokset Cameronille, että järjestää (toivottavasti) kansanäänestyksen Britannian EU-jäsenyydestä. Jos yksi suuri lähtee, niin toivon, että korttitalo alkaa sortumaan. Ehkä 20-30 vuoden päästä näemme dokumentin "poliittinen sinivalkoinen valhe", jossa käy ilmi miten Jyrki Katainen, Jutta Urpilainen ja Olli Rehn tuhosivat Suomen talouden ja siirsivät meidän pienen varallisuuden suurille kansanvälisille investointipankeille. Loistava blogi, suuret kiitokset! #kauppatieden maisteri (laskentatoimi, rahoitus ja kansantalous)

  VastaaPoista
 17. Miten miusta tuntuu ,että kun eurooppa alkaa mennä liittovaltion suuntaan niin siitä ei välttämättä ilman sotia irrota.

  VastaaPoista
 18. Kataisen hallitus pimittää päätöksiään kansalta, kuten kielipoliittisen 27.3.2013 päätöksensä. Median vaitioloa selittää hallituksen painostus.

  http://tuus.weebly.com/hallitus.html

  http://valtavaara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/154514-pakkoruotsi-mita-mielta-nuoret-ovat-nyt-on-tietoa

  Pääministeri Jyrki Katainen ja hänen kaikki ministerinsä ovat valehdelleet kansalle koko ajan tavoitteistaan. Media on vaiennut M. Ahtisaaren rkp-mielisestä komiteasta sekä Ruotsin hallituksen osuudesta Suomen kielipolitiikassa.

  Sensuurin motiivi: tietämätön kansa ei osaa vastustaa hallituksen päätöksiä, joista se ei tiedä mitään.

  VastaaPoista
 19. Meidän ei tärvitse sietää tällaista. http://anne.lindell.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. Suurin osa on hyvin aivopestyjä..Kätteinen on niin ja niin hyvä. Paskat sanon minä. Mutta oli se hyvä, että vähän Tampereella mellakoitiin. Tiesipä Kätteinenkin mitä varten.

  VastaaPoista
 21. Kun tässä nyt tämä pakkoruotsikeskustelukin tuli esille niin miten se rikkoo ruotsinkielisten oikeuksia ettei Jani-Petterin Nurmeksesta tarvitse opiskella ruotsia mitä ei koskaan tule tarvitsemaan?

  VastaaPoista
 22. Onneksi se kukkapurkki iski tuota lieroa päähän

  VastaaPoista
 23. Käteisen WinCapita jäsennyys pitäisi tuoda julkisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko todisteita? -olisi makeeta
   Voisi hakea holhoukseen?

   Poista
 24. Kyseinen syyttäjä joka jätti syyttämättä on nykyään vähän paremmissa hommissa. Ja ilmeisesti sama meininki jatkuu http://oikeusmurhasuomessa.blogspot.fi/p/1-sarinan-oikeusmurha.html

  VastaaPoista
 25. Hehheh ei voi muutakun nauraa. Tämä teidän juttunne menee vikaan jo tuossa alotuskuvassa. Kun on näin viisas arvostelemaan yhteiskunnallisia asioita, luulisi olevan hieman tietoa historiastakin: "joutui pakon edestä myöntymään useiden miljardien eurojen maksamiseen neuvostoliitolle". Niin oikeastihan summa oli 300 000 ja rahayksikkönähän tosiaan dollari EIKÄ euro.

  VastaaPoista
 26. Kannattaisi ottaa asioista selvää ja muuttaa vaikkapa tuo maksettu sotakorvaussumma nykyiselle valuutalle ja hintatasolle.

  VastaaPoista
 27. Jo toi kuva jossa Kataista ja Mannerheimia vertaillaan sai ymmärtämään että tätä ei voi ottaa tosissaan. Eihän se Mannerheim ihan puhdas pulmunen ollut...

  VastaaPoista
 28. Kataisen ministerivastuulain vastaisten toimien suhteen on jätetty useita kanteluita oikeuskanslerille, joka on torpannut ne jokaisen. Siksi avasin adressin 19.5.2011 ja vaikka Adressit.com on lumevaikutuskanava, sitä kautta on mahdollisuus näkyvyyteen - ja siten jopa saada viranomaiset pakotettua toimimaan. Adressi on avoinna ja sen saa allekirjoittaa sekä kernaasti jakaa eteenpäin - vain sitenhän sillä on mahdollisuus vaikuttaa.

  http://www.adressit.com/katainen_ja_kiviniemi_toimien_luvallisuus_ja_ministerivastuulaki

  Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

  VastaaPoista
 29. Kappas keppanaa, Iltalehdessäkin on herätty Kataisen hommiin... nyt jo!

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014123118963919_uu.shtml

  VastaaPoista