16. huhtikuuta 2019

Vihervasemmisto voitti vaalit ja PS petti äänestäjänsä!

Surkuhupaisaa katsoa, miten jotkut ääliöt pitävät Perussuomalaisia vaalivoittajina. Tosiasiassa PS ei saanut kuin yhden lisäpaikan eduskuntaan. Sen sijaan SDP sai kuusi, Vihreät viisi ja Vasemmistoliitto neljä lisäpaikkaa. Samaan aikaan esim. SKE ei saanut yhtään paikkaa, ASYL ei saanut yhtään paikkaa, Reformi ei saanut yhtään paikkaa, Tähtiliike ei saanut yhtään paikkaa, eikä Kansalaispuolue saanut yhtään paikkaa. Yksi paikka suhteessa viiteentoista paikkaan ei minun laskuoppini mukaan ole vaalivoitto. Päinvastoin.

Kun nyt pahimmat kulttuurimarxistipuolueet, eli koko vihervasemmisto, on saanut rökälevoiton, on odotettavissa, että mamutusmokutus ja muu kulttuurimarxistinen mädätys senkun kiihtyy. Kun vielä Jussi Halla-aho PS:n suulla sanoo, että hekin ovat valmiita kompromisseihin, myös maahanmuuttopolitiikassa, ei voi kuin nauraa. Asiat tulevat olemaan 2019-2023 paljon pahemmin, mitä ne olivat 2015-2019.

Näin tyhmiä suomaloiset ovat. Vuosikausien valistustyö, mielenosoittaminen ja aktivismi on saanut aikaan tasan tarkkaan ei yhtään mitään. Esimerkiksi valtavan työn ja henkilökohtaisia uhrauksia tehnyt Marco de Wit sai vain 316 ääntä, Reformin käyntiin polkaissut ja pitkään valtavasti työtä tehnyt James Hirvisaari sai vain 284 ääntä ja hyvin tunnettu sananvapaustaistelija Ilja Janitskin sai vain 384 ääntä. Paavo Väyrynenkään ei saanut, huolimatta siitä, että on äärimmäisen tunnettu ja tuettu, kuin 1235 ääntä! On aivan turha spekuloida, että "tulos olisi vielä pahempi, jos ei olisi tehty mitään". Faktat ovat faktoja: Päin helvettiä meni taas ja tulee menemään jatkossakin, koska suomaloiset ovat vain yksinkertaisesti niin tyhmiä, aivopestyjä ja välinpitämättömiä. Suomea odottaa Ruotsin ja koko länsi-Euroopan kohtalo ja suomaloiset saavat syyttää siitä vain ja ainoastaan itseään ja omaa tyhmyyttään. Sitä saa, mitä tilaa!

On toki ihmetelty, onko Suomessa vaalivilppiä näissäkin vaaleissa? Voin omakohtaisesti kertoa, että minulle on käynyt kaksi kertaa eri vaaleissa niin, että äänestämäni ehdokas ei ole saanut minun äänestyspaikallani tulosten mukaan yhtään ääntä, joten kyllä, uskon vahvasti vaalivilppiin. Näissä vaaleissa sentään ääneni meni perille, ehkä vaalivilppiä ei täällä periferian pikkukaupungeissa harrastettu tällä kertaa? Mutta muualla? Vaikuttaa siltä, että kyllä harrastettiin. Mutta eihän näitäkään puheita kukaan usko, eivätkä suomaloiset edes loppupeleissä välittäisi, vaikka vaalivilppiä olisikin tai siitä esitettäisiin mitä tahansa todisteita. Niin aivopestyjä ja idiootteja suomaloiset ovat.

Toistan aiemman kehoitukseni: Kaikkien kansallismielisten kannattaisi tehdä kaikkien yksi selvä julistus julkisesti ja sitten pistää pillit pussiin ja olla täydessä hiljaisuudessa seuraavat vaikkapa 10 vuotta. Antaa mädätyksen rauhassa jatkua vaan. Sitähän tämä kansa haluaa. Sitten, ehkä 10 vuoden päästä, voitaisiin taas heräillä ja näyttää, miten oikeassa oltiin ja miten tyhmää kansa oli. Sen kuluvan 10 vuoden aikana ei kannattaisi käyttää aikaa ja vaivaa mielenosoitusten pitämiseen, yhdistysten pyörittelyyn tai mihinkään muuhunkaan vastaavaan. Korkeintaan kannattaisi vittuilla ja pilkata suomaloisia, nauraa kaikille kulttuurinrikastutusjutuille ja ilkkua esim. islamterrorismin uhreja omasta tyhmyydestään. Siis ihan pelkkää keskisormen näyttöä ja pilkkaa mamutusmokutuksen uhreille: Raiskatuille, tapetuille, ryöstetyille ja tietenkin koko lystiä kustantaville suomaloisille. He ovat sen ansainneet. He eivät ole syyttömiä. Heillä on ollut valinta ja vaihtoehto ja he eivät ole sitä valinneet. He ovat valinneet kulttuurimarxismin, joten nauttikoot sen seurauksista sitten täysin rinnoin. Sitä saa, mitä tilaa.PS. Jätän vain tämän tänne

7 kommenttia:

 1. Jos PS:n paikkamäärä olisivat kepun lailla romahtanut, silloin olisi ollut katastrofin ainekset ilmassa. PS jäi vain muutama tuhat ääntä demareiden taakse, eli oli hyvin lähellä saavuttaa suurimman puolueen aseman. Näen tämän vuoksi tuloksessa edes jotain positiivista, vaikka vihervasemmisto saikin lisää paikkoja.

  Mädättäjähallitus on tulossa, se näyttää lähes selvältä. Suomi luisuu yhä lähemmäksi Ruotsin tilannetta. Persujen olisi helpointa jäädä suosiolla oppositioon, ainakin voisi haastaa mädätystä kunnolla. Suomaloiset nukkuvat eivätkä herää, ainakaan vielä.

  On tärkeätä jatkaa kamppailua ja asioiden esille tuomista. Joskus vähilläkin voimilla, ja vaikka tuntuisi että kaikki on jo menetetty. Kirjoittaminen on tärkeätä, tämäkin blogi on tärkeä. Blogien ja videoiden tekeminen on tärkeätä, arvostan henkilöitä jotka niitä tekevät.

  VastaaPoista
 2. Mikähän ton Kuortesahon suosion selittää. Onko vaaliväärentäjillä kiero huumorintaju?

  VastaaPoista
 3. > Mikähän ton Kuortesahon suosion selittää. Onko vaaliväärentäjillä kiero huumorintaju?

  Mahdollisesti. Eivätkä kaikki tulokset kaikkialta välttämättä ole väärennettyjä, vaan olennaisimmat tietyistä paikoista. Kuortesaho on voinut toki saada paljon enemmänkin ääniä, kuin mitä nyt kirjattiin. Ei näistä tiedä.

  VastaaPoista
 4. Jos ollaan vaan hiljaa 10 vuotta, niin siitä ei ole mitään apua. Silloin kulttuuri on vain muuttunut vielä enemmän siihen suuntaan, että maahanmuuttovastaisa mielipiteitä paheksutaan. Meidän täytyy entistäkin näkyvämmin tuoda totuutta esille eikä pyydellä anteeksi.

  VastaaPoista
 5. > Jos ollaan vaan hiljaa 10 vuotta, niin siitä ei ole mitään apua.

  En ehdottanut olemaan hiljaa, vaan vittuilemaan tyhmälle kansalle, aiheuttamaan persekipua. Sitten 10v päästä voi olla persekipua jo syntynyt sen verran, että kansa on valmis jotain tekemäänkin.

  > Silloin kulttuuri on vain muuttunut vielä enemmän siihen suuntaan, että
  > maahanmuuttovastaisa mielipiteitä paheksutaan. Meidän täytyy entistäkin
  > näkyvämmin tuoda totuutta esille eikä pyydellä anteeksi.

  Ja miten hyvin tää strategia, jota on nyt noudatettu 25+ vuotta, on noin niinkun omasta mielestä toiminut? LOL

  VastaaPoista
 6. ”Ja miten hyvin tää strategia, jota on nyt noudatettu 25+ vuotta, on noin niinkun omasta mielestä toiminut? LOL”

  Ei sitä ole vielä kunnolla noudatettu. Liian moni on vielä asioista hiljaa, mutta koko ajan saamme käännytettyä lisää ihmisiä, jotka uskaltavat phuua asioista.

  VastaaPoista
 7. "Faktat ovat faktoja:"

  Aivan ja kannattaakin huomioida kaikki faktat. Esimerkiksi Tähtiliike oli käytännössä uutispimennossa, siinä kun muut puolueet saivat reippaasti julkisuutta.

  SKE taas luultavasti vaikuttaa sen Suomi Ensin hölmöilyn (Puheenjohtajiston riitasekoilu yms)vuoksi melko huonolta vaihtoehdolta viedä politiikkaa järkevään suuntaan. Kun eivät pysty edes pitämään omaa puoluettaan toiminnassa.

  Sitä ihmettelin eniten, että Junes Lokka sai niin surkean tuloksen. Alle 600 ääntä. En olettanut, että se pelle menisi läpi, mutta arvelin, että hän saattaisi saada nelinumeroisen äänimäärän.

  Tiina Wiikin tuloksesta tuskin voi edes puhua. Hänestä tuli kirjaimellisesti Tiina Weak. Tosin hän vaikuttaa nykyään vain Lokan varjolta.

  Eikä näkynyt Markus Janssonia kampanjoimassa saadakseen itsensä eduskuntaan.

  VastaaPoista