13. huhtikuuta 2019

SKE vaalivaino ja ratkaisuehdotus

SKE on joutunut jo pitkään järjestelmällisen vaalivainon kohteeksi, jota poliisi on katsonut täysin läpi sormiensa. Ehkä törkein episodi oli tänään, kun poliisi päästi erään SKE naisen pahoinpidelleen miehen kävelemään pois paikalta, vaikka Marco ja kumppanit vaativat kiinniottoa, jotta tämä sika voitaisiin laittaa vastuuseen teostaan. Näin törkeä on Suomen poliisi, eikä tässä toki ole mitään uutta eikä ihmeellistä minulle...lampaat taas eivät tietenkään halua edes ajatella koko asiaa.

Luuletteko, että poliisi sallisi esim. Vasemmistoliiton tai Kokoomuksen vaalitilaisuuksien moisen häirinnän? Luuletteko, että te voisitte vetää keskellä Helsinkiä vaikkapa Vihreiden kansanedustajaehdokasta turpaan heidän vaalitilaisuudessaan ja kävellä rauhassa pois paikalta ilman seurauksia, poliisien ohitse? Kuvitteletteko oikeasti, että vaikkapa SDP:n vaaliteltan edessä voisi olla monikymmenpäinen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen tai Odinien lauma möykkäämässä, syljeskelemässä, heittelemässä pulloja ja muutoin häiriköimässä puhujia kohti ilman, että poliisi pamputtaisi koko sakkia ja heittäisi putkaan? No miksi helvetissä SKE:n kohdalla kaikki tämä on kuitenkin sallittua? Tajuatteko yhtään, mitä yhdenvertaisuus ja lain suoja edes tarkoittaa? Välitättekö edes? Minusta on täysin selvää, että koska SKE ja sen tukijat eivät selvästikään enää nauti mitään lain suojaa, ei heillä ole mitään velvollisuutta myöskään itse noudattaa lakia. Itse en ainakaan noudattaisi pätkääkään, jos olisin tuollaisessa tilanteessa ollut.

Voitte katsoa tämän tuoreimman hyökkäyksen täältä. Voitte myös katsoa Karoliina Topeliuksen kuulumiset hyökkäyksen jäljiltä täältä. Lukekaapa Karoliina Topeliuksen kirjoitus myös aiemmista atakeista.

1 kommentti:

  1. Näin se on, että kun poliisi sallii näin törkeän vaalityön väkivaltaisen häirinnän mitä tapahtui viime perjantaina ja lauantaina Helsingin Narinkkatorilla, se kertoo siitä että Suomen kansa on sisäisesti täysin kuollut. Poliisi on käytännössä globalisti-punavihreän eliitin (käsittää KAIKKI valtapuolueet) pretoriaanikaarti. Zombi-anarkistit ja 99,99% Suomen kansasta suorastaan huutavaa koko olentonsa raivolla Uutta Zombi-Maailmanjärjestystä, jota hallitsevat tiedustelupalveluiden pimennosta rahaeliitti ja kaikki autoritääriset suuntaukset uskonnoista, etenkin Islam, Ilmestyskirjan neljäs peto (mm. paavin myötävaikutuksella). Rakkautta, ei rajoja, rakkautta ilman viisautta huutaa koko maailman zombilaumat, eli Hyvät Ihmiset!

    VastaaPoista