24. tammikuuta 2019

Helsingin hovioikeus eväsi minulta todistajan käytön järjestyssakkoasiassa!

Nyt alkaa mennä jo absurdiksi. Korjakoff määräsi minulle maksimi järjestyssakon Ilja Janitskin oikeudenkäynnin nauhoittamisesta. Tietenkin koko järjestyssakko on absurdi, ei sellaista voi tuollaisesta määrätä, kuten vastineestanikin voitte selvästi lukea (ja toki hovivalituksestani). 

No, nyt Helsingin hovioikeus ilmoitti, etten saa käyttää todistajana nimeämääni henkilöä, Oulun käräjäoikeuden laamannia, joka on asiantuntija järjestyssakko- ja nauhoittamisasioissa. Näin tehden hovioikeus pyrkii tietenkin siihen, ettei löydy ketään, joka sanoisi olevan mahdotonta määrätä takautuvasti järjestyssakko oikeudenkäynnistä, jossa ei ole järjestyshäiriötä ollut. Kun ketään ei löydy tuon järjestyssakon laillisuutta kiistämään, hovioikeus voikin sitten siunata sen järjestyssakon asiallisena. Näin tämä menee.

Olen laittanut hovioikeuteen tiedon uudesta todistajasta. Tiina Keskimäki tulee oikeuteen todistelemaan, mitä tuolla Ilja Janitskin käräjillä tapahtui, oliko siellä salissa järjestyshäiriötä ja aiheutinko minä moista vaiko ei. Katsotaan, miten nyt käy. Luultavasti hovioikeus evää minulta tämänkin todistajan käytön johonkin tekosyyhyn vedoten.

Alla ko. paperit:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti